Tavita Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Meni je Hari Spekter pojam stila Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече Farmaceut Pikac i me, u casual varijanti, al umjetnici na nivou ! Koji si ti ? Flojd, Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Управо сада, Broken рече Sto ga sad prizivas ? Zezace me. То не сме да пропусти ( Кладила сам се на њега ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 1 минут, Tavita рече Meni je Hari Spekter pojam stila Опа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 @Broken Ovaj u sredini. Desno je glumac Bojan, a ovaj levi sa biciklo na majci sam. Broken је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 1 сат, obi-wan рече Jel ovo obi na slici? obi-wan, Flojd, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 6 минута, Milica Bajic рече @Nikola Stojanovic имамо и ми коња за трку Ne ulazim u nikakva natjecanja . Stila nit imam, nit mi treba. A konj je pitoma zivotinja divna, nemoj da je vredjas. Milica Bajic and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 3 минута, Gogić рече Jel ovo obi na slici? Nije. Mada ima njegove oci. АлександраВ, Gogić, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 12 минута, Tavita рече Meni je Hari Spekter pojam stila @Adelaida јујују овај нема прслук!!!! Не знам да ли бих му опростила Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Pikac iz Vratice se rode! Broken Sta sad imamo 3 fotke , nije fer prema ostalima. Glasam ipak sutra, jutro je pametnije.? obi-wan, Поет, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 21 минута, Broken рече Nacinjena je s namerom da bude saljivi odgovir na fotku Gorangera, zato sam otkopcao dugme kosulje. Значи фора је у дугмету Спојлер Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 25 минута, Milica Bajic рече Претер'о је стварно, има и фризуруууу @obi-wan шта ћеш сад? Ja ne smem da stavljam slike u cemu se osecam udobno... Milica Bajic, Broken, Adelaida and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 7 минута, Milica Bajic рече @Adelaida јујују овај нема прслук!!!! Не знам да ли бих му опростила Ima de ima a ima i de nema Adelaida and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 @АлександраВ Napisi 118+ na ove skrivene horore, zamalo da prospem caj! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 8 часа, Adelaida рече Da ne bude samo da mi se svidjaju muskarci obuceni u odela...evo kako bi taj smeker trebao da izgleda kada nije u odelu Evo jedne mudre misli. Hehe, Mi tu malo raspredamo o stilu cisto kao fore radi. Al mislim da svako treba da nosi onu u cemu se najbolje oseca, bilo musko ili zensko. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука