Jump to content

Мушки стил из женског угла

Оцени ову тему

Broken

Форумаш са највише стила је...  

18 члановâ је гласало

1. 1. Форумаш са највише стила је...

• Juanito
      1
    • Milan Rakić
      1
    • Liga Džentlmena
      1
    • Grizli Adams
      0
    • Nikola Stojanović
      0
    • BaneL
      0
    • Muramasa
      0
    • Obi wan
      2
    • Draško
      0
    • Najgrešniji od svih Broken
      5
    • Neko jedanaesti
      8

Препоручена порука

пре 5 минута, Broken рече

Daj im fotku... Dotuci ih. :smeh1:

Setio sam se! Vidi tamo s Milanom da na onu temu "Zenski stil..." isto ubaci glasanje, to ce da ih sludi totalno!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Setio sam se! Vidi tamo s Milanom da na onu temu "Zenski stil..." isto ubaci glasanje, to ce da ih sludi totalno!

Jel moze? 

Mada, najmanji mi je problem da odradim drugu anketu sa zena a u ponudi. :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Setio sam se!

Ta diverzija vam nece proci...

@Broken ? Fotke pa fer izbori...:1319_womens:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Jel moze? 

Mada, najmanji mi je problem da odradim drugu anketu sa zena a u ponudi. :D

Mozda je i bolja nova, ona tema se razvukla. Nego, pazi, to ti je dvoseknuti mac... bice ono "sto ona, a ne ja???" :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Adelaida рече

Ali ja vec imam slike na temi sa slikama... i onda kad sam tamo postavljao umalo ne pade server...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Adelaida рече

Pa ako je neki muski clan... sem Rakica... ovde stavljao fotke, to sam ja. Ne mogu opet. Jednostavno ne mogu. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Ali ja vec imam slike na temi sa slikama... i onda kad sam tamo postavljao umalo ne pade server...

Daj link...

пре 1 минут, Broken рече

Pa ako je neki muski clan... sem Rakica... ovde stavljao fotke, to sam ja. Ne mogu opet. Jednostavno ne mogu.

I ti isto...

ne morate da postavljate nove...samo linkujte ko sad da vas trazi po temi...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Adelaida рече

Daj link...

I ti isto...

ne morate da postavljate nove...samo linkujte ko sad da vas trazi po temi...

Tako lepa moja, ko mu kriv sto ne cuva linkove...

E, sto se mene tice - odes na sred 591. stranu teme, i odatle narednih 10-ak imas nesto vrlo oskudnih slika, morao sam te najgorse, da bi internet izdrzao...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Tako lepa moja, ko mu kriv sto ne cuva linkove...

E, sto se mene tice - odes na sred 591. stranu teme, i odatle narednih 10-ak imas nesto vrlo oskudnih slika, morao sam te najgorse, da bi internet izdrzao...

Vidim, glasao si za sebe. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...