Jump to content

А о Путину, ниједна актуелна тема...срамота

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, JESSY рече

5 autobusa "podrske" krenulo samo iz Krusevca...a koliko ih je tek iz cele Srbije...:945729:

(sad sam se cuo sa bratom od ujaka koji sljaka u Krusevcu... kaze 70.autobusa krenulo za Bg..)

meni je drago sto je Putin dosao,.. ipak mi nemamo nikog drugog velikog igraca koji je uz nas... jos ista vera i bratstvo... :smil443643319dc3d:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

1 hour ago, JESSY рече

5 autobusa "podrske" krenulo samo iz Krusevca...a koliko ih je tek iz cele Srbije...:945729:

Из Ниша 50. Сад читам вести на фејсу.

Подели на овим сајтовима

Немојте да потцењујете народ....у овом случају зна народ шта (ко ) ваља....:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

Из Ниша 50. Сад читам вести на фејсу.

А, бе...ниШовци, свака вам част....:) 

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Natasa. рече

Ovo ludilo me podseća na film "Tri karte za Holivud". Čitava predstava u nekoj pripizdini jer tuda treba da prođe predsednik SSSR-a, ludilo i idolopoklonstvo :(.

Није то. Путин је био већ једном за време СНСа, 2014. Па није било много помпе.

Него изгледа да је Психу почела да опако ради сујета због ових протеста сваке недеље, па је решио да покаже свима ко је газда и да направи најграндиознији могући контрамитинг под изговором дочека Путина. Тако што ће по старој доброј напредњачкој методи да укрца све који су на овај или онај начин зависни од њега и државе у бусеве и да их доведе да покаже свима колико народ воли Вучића (и Путина).

Што је добро, јер значи да су протести већ почели да дају резултате  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, GeniusAtWork рече

Што је добро, јер значи да су протести већ почели да дају резултате  :) 

Хахаа... Сада већ постајете веома смешни.

Долазио је председник Путин и 2014. али тада није потпусано час 21 документ споразума о сарадњи, у форми меморандума!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, GeniusAtWork рече

Него изгледа да је Психу почела да опако ради сујета због ових протеста сваке недеље,

Zašto bi mu radila?Pa više je patkara protestovalo mesecima nego ovih.Pustio ih čovek,mož dqa protetstuju 100 godina al jedino na izborima mogu da ga smene,i to zna i on i to znaju i oni.

Подели на овим сајтовима

Пошто је више учесника изложило неке своје ставове и ја бих нешто написао

1.По којој основи има било шта лоше што је неко ишао на дочек Владимира Путина

2.Александар Вучић је добио одликовање за унапређење односа са Русијом.Чињеница да је он нормализовао односе са Русијом који су били ненормални још од 1948 и зато је добио одликовање ане као знак љубави или не знам шта него за нешто што је конкретно урадио.

Од 1948 Југославија је била центар антисовјетске пропаганде са Србима као већинским народом и тога су Руси билис весни поготрво након смењивања идиота Хрушчова.У Југославији је за русофиле постојао концентрациони логор Голи Оток.Други талас прогона био је 1975 када је група ИБ у Бару основала КПЈ.Они су тада добили тешке казне али су убијени и неки људи који су 1948 били на Голом Отоку апосле тога се нису уопште бавили политиком.

Ни Милошевић није био претерано окренут ка Русији.Овде је било опасно бити за Русе.Као гром је одјекнуло када је Коштуница на митингу поводом проглашења Косова-Рекао Живела Русија.тТек тада се нешто преломило.Одликовање које је добио Вучић друго је по рангу за странце и добило га је четири страна предесдника Белорусије и још три бивше Совјетске републике.Руси држе до форме као што држе до међународног права.Тако да су приче ботови и слично мало чак и бизарне. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Ovo ludilo me podseća na film "Tri karte za Holivud". Čitava predstava u nekoj pripizdini jer tuda treba da prođe predsednik SSSR-a, ludilo i idolopoklonstvo :(.

Не треба претеривати. Путин није био у посети Вучићу, већ Србији - а испао је и класа и одржао лекцију СНС србомрзачкој хунти:

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Августин рече

Тако да су приче ботови и слично... 

То  о ботовима је већ тотално излизана прича.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Тотално је пропао план србомрзачке СНС хунте да манипулишу председником Русије и то је најбоља вест дана:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...