Поет Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 @Ana B. I jedna za sestru Ana B. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 @Nikola Stojanovic Da ispostujem i ovog bandita ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 Ако молитва представља терет онда значи да нешто не ваља код нас самих. Није лоше узети краћи предах, наиђе свима такав период. Milica Bajic, Aleksandra_A, ronin and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 Po meni, nositi svoj krst jeste,..... da sve ono sto nam stigne u vidu problema, nevolja i iskusenja koje nije u nasolj volji i ne zavisi od nas samih, trebamo shvatiti da mozemo da se izborimo sa svim tim stvarima i da ne klonemo duhom i padamo u depresiju, .. jer Bog nam je dao da nosimo svoj krst i da se nosimo sa problemima onoliko koliko' i mozemo i kada stignu nenadano onda i mozemo da se izborimo sa njima.... Neko ne moze da izdrzi trpljenje muka u teskim bolestima, neko ima snage da izdrzi,.... pa, svakom je to njegov krst.... (tako nekako....) Aleksandra_A, Milica Bajic, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 Iz svake krize izlazis bolji ili gori, do tebe je... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 1 hour ago, Ana B. рече Iz svake krize izlazis bolji ili gori, do tebe je... uglavnomm bolji, jer te kriza ojaca. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2019 Vec tri dana se uopste nisam molila. Pritisnuo me neki gadan grip i sad dok lezim onako u mraku nevezano za bilo sta krenem da se molim i to Isusovom molitvom, vec lakse disem, nema kaslja, bolest se povlaci.... Eto kolika je snaga molitve! Flojd, Aleksandra_A, ronin and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2019 Svako cudo za tri dana dosta Dobro kasalj se jos nije povukao, al sinusi su prodisali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2019 Trebalo bi snimiti kako radi mozak koji se moli, a kako onaj koji se ne moli... Negde sam citala da u toku molitve mozak radi u takvom blazenom stanju kao kod beba... Aleksandra_A and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 1, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2019 пре 3 минута, Ana B. рече Trebalo bi snimiti kako radi mozak koji se moli, a kako onaj koji se ne moli... Negde sam citala da u toku molitve mozak radi u takvom blazenom stanju kao kod beba... Vec su to uradili. Ima negde na youtube da se pronadje takva emisija Ana B. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 1, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2019 пре 5 минута, Ana B. рече Trebalo bi snimiti kako radi mozak koji se moli, a kako onaj koji se ne moli... Negde sam citala da u toku molitve mozak radi u takvom blazenom stanju kao kod beba... Lepe misli cuda cine kao i lepe reci. Kako ti ono kazes: " Preko tebe ide ili blagoslov ili prokletstvo". Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 1, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2019 пре 2 минута, ronin рече Vec su to uradili. Ima negde na youtube da se pronadje takva emisija Daj link, olaksaj nam pretragu Rondza. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 1, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2019 пре 7 минута, Liga Džentlmena рече Daj link, olaksaj nam pretragu Rondza. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2019 On 31.12.2018. at 9:43, SerbCro рече Molitva bi trebala biti razgovor sa osobom koju volis I postujes, a ne kao teret Ana B. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 1, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2019 On 31.12.2018. at 13:12, Драгана Милошевић рече Ако молитва представља терет онда значи да нешто не ваља код нас самих. U zavisnosti od duhovnog nivoa, ili dara molitve, ona moze predstavljati ili teret ili olaksanje. Bitan je i razlog ili namera zbog cega se neko moli za nekoga ili za sebe, od naseg trenutnoh duhovnog stanja, osecanja, misli. Cuo sam od onih koji imaju jak dar molitve da kada se mole za nekoga , oni osecaju olaksanje, njima teret spada sa duse, a i onome za koga se mole osecaju radost. Dok oni koji nemaju taj dar, teret im predstavlja opterecenje i unosi nemir. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука