Jump to content

Šta znači nositi svoj krst?

Препоручена порука

пре 17 часа, Liga Džentlmena рече

U zavisnosti od duhovnog nivoa, ili dara molitve, ona moze predstavljati ili teret ili olaksanje.

u stvari, tacnije receno , u zavisnosti od trenutne faze u kojoj se nalazimo...na raznim duhovnim nivoima prolazimo kroz razne faze i iskusenja koja nam se dogadjaju uz Bozije dopustenje a kako bi izasle na duhovnu korist...tako da je dobro da znamo da je sve to normalno, da se svima nama to desava...mislim da je tu vazno naci pravu meru, ne ocajavati i ne siliti se, ali nikako ne odustati u borbi...da nista ne mozemo sami, ali da je Gospod uvek tu kada ga potrazimo...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Ana B. рече

Cestitam svima onima koji su u srecnom braku! To je prava stvar! Kad si sam lako se slomis, zato blago onima koji su u srecnom braku!!!

Bolje i sam nego u losem braku, ili losoj vezi sa nekim. Svet je pun ludaka. :smeh1:

Ajde glavu gore bices srecna i ti jednog dana. ?

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...