Maja Pavlovic Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 пре 9 часа, Liga Džentlmena рече Odem na koncert Kerbera ili posetim gitarijadu u Zajacaru Sviraju kod nas za docek A gitarijadu nisam propustala, da se pohvalim imala i VIP ulaznicu steta sto te tad nisam znala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 пре 6 часа, Александра96 рече Саро а шта би са пастом? ?? То тебе усрећује највише колико знам. ?? Koliko ovo ima kalorija? „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 1 hour ago, Maja Pavlovic рече Sviraju kod nas za docek A gitarijadu nisam propustala, da se pohvalim imala i VIP ulaznicu steta sto te tad nisam znala. Eto vidis mogli smo da djuskamo. Hehe Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 Koliko ovo ima kalorija?[emoji3]Mnogo ali mene bas briga [emoji3]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 Усрећује ме када не треба да светим водице.Мислим да ниједан нормалан свештеник то не воли али мора због преживљавања.Ко схвати разумеће. Flojd, Александра96 and SerbCro је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 пре 7 минута, Saraa рече Mnogo ali mene bas briga Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију potpuno si u pravu, ko danas jos broji kalorije Saraa је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 Радост сусрета са мени драгим људима . Додир са природом у сваком погледу (шетње, планинарење) Кад храним једну малу гугутку и једног малог гугуткића на прозору ( не омашим ни један дан) Flojd, Александра96, Ana B. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 Радост сусрета са мени драгим људима . Додир са природом у сваком погледу (шетње, планинарење) Кад храним једну малу гугутку и једног малог гугуткића на прозору ( не омашим ни један дан) [emoji3]Jao, od mene svi oni beze nikako ne mogu da ih hranim [emoji3][emoji3] Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Александра96 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 пре 4 минута, Saraa рече Jao, od mene svi oni beze nikako ne mogu da ih hranim Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Ставим пшеницу (белију) на симс од прозора и склоним се (затворим прозор) и онда их чекам.....а они слећу још док затварам прозор и све мање и мање се боје...често гледају кроз прозор у стан да виде где смо и шта радимо. Да ли могу слободно да кљуцају. Ако случајно на време(у раним јутарњим сатима) не ставимо пшеницу....ето их као виркају где смо и шта радимо, а траже храну. Сањам о дану када се неће више плашти и када ће ми јести из руке. Никако им не стављајте хлеб, већ искључиво житарице. Saraa, Ana B. and Александра96 је реаговао/ла на ово 2 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 Ставим пшеницу (белију) на симс од прозора и склоним се (затворим прозор) и онда их чекам.....а они слећу још док затварам прозор и све мање и мање се боје...често гледају кроз прозор у стан да виде где смо и шта радимо. Да ли могу слободно да кљуцају. Ако случајно на време(у раним јутарњим сатима) не ставимо пшеницу....ето их [emoji3] као виркају где смо и шта радимо, а траже храну. Сањам о дану када се неће више плашти и када ће ми јести из руке. Никако им не стављајте хлеб, већ искључиво житарице. Hocu, hvala na savetu! Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Александра96 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 Александра96 је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2018 On 7.12.2018. at 18:07, Рапсоди рече Ставим пшеницу (белију) на симс од прозора и склоним се (затворим прозор) и онда их чекам.....а они слећу још док затварам прозор и све мање и мање се боје...често гледају кроз прозор у стан да виде где смо и шта радимо. Да ли могу слободно да кљуцају. Ако случајно на време(у раним јутарњим сатима) не ставимо пшеницу....ето их као виркају где смо и шта радимо, а траже храну. Сањам о дану када се неће више плашти и када ће ми јести из руке. Никако им не стављајте хлеб, већ искључиво житарице. Isto radim i to baš pšenicom ih hranim, prvo sam kukuruzom dok nisu pojeli. Najviše volim ujutru kad čujem cvrkut ptica. Flojd and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Usrecuje me dobra knjiga. Razgovor sa dragim osobama. U poslednje vreme moje malo stene me usreci na nacin na koji nisam ni mislila da moze. Sunce...i ovo zubato takodje. Neka davno zaboravljena dobra pesma. Orhideja koja mi cveta cele godine. (cvece i ja nismo bas u dobrim odnosima inace) Saraa, БанеЛ, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Мале ствари, као нека лепа песма. Ово певају Норвежани, научио их наш човек. Saraa, АлександраВ, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2018 Usrecuje me kada ne moram da se dopisujem mesecima sa nekom devojkom da bi dobio br ili se video sa njom. Kad se to desi u nekih nedelju dve, e tad sam srecan. Bas sam nestrpljiv. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука