Jump to content

Sta vas usrecuje? Da li cesto radite ono sto vas cini srecnim?

Оцени ову тему

Saraa

Препоручена порука

пре 6 часа, Александра96 рече

Саро а шта би са пастом? ?? То тебе усрећује највише колико знам. ??

Koliko ovo ima kalorija?:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Maja Pavlovic рече

Sviraju kod nas za docek :D

A gitarijadu nisam propustala, da se pohvalim imala i VIP ulaznicu :D

steta sto te tad nisam znala.

Eto vidis mogli smo da djuskamo. Hehe

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Усрећује ме када не треба да светим водице.Мислим да ниједан нормалан свештеник то  не воли али мора због  преживљавања.Ко схвати разумеће.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Saraa рече

Mnogo ali mene bas briga emoji3.png

Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију

potpuno si u pravu, ko danas jos broji kalorije:D

• Волим 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Радост сусрета са мени драгим људима . Додир са природом у сваком погледу (шетње, планинарење)

Кад  храним једну малу гугутку и једног малог гугуткића  на прозору ( не омашим ни један дан) :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Радост сусрета са мени драгим људима . Додир са природом у сваком погледу (шетње, планинарење)
Кад  храним једну малу гугутку и једног малог гугуткића  на прозору ( не омашим ни један дан) [emoji3]
Jao, od mene svi oni beze nikako ne mogu da ih hranim [emoji3][emoji3]

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Saraa рече

Jao, od mene svi oni beze nikako ne mogu da ih hranim emoji3.pngemoji3.png

Ставим пшеницу (белију) на симс од прозора и склоним се (затворим прозор) и онда их чекам.....а они слећу још док затварам прозор и све мање и мање се боје...често гледају  кроз прозор у стан да виде где смо и шта радимо. Да ли могу слободно да кљуцају. Ако случајно на време(у раним  јутарњим сатима) не ставимо пшеницу....ето их :D као виркају где смо и шта радимо, а траже храну. Сањам о дану када се неће више плашти и када ће ми јести из руке. Никако им не стављајте хлеб, већ искључиво житарице.   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ставим пшеницу (белију) на симс од прозора и склоним се (затворим прозор) и онда их чекам.....а они слећу још док затварам прозор и све мање и мање се боје...често гледају  кроз прозор у стан да виде где смо и шта радимо. Да ли могу слободно да кљуцају. Ако случајно на време(у раним  јутарњим сатима) не ставимо пшеницу....ето их [emoji3] као виркају где смо и шта радимо, а траже храну. Сањам о дану када се неће више плашти и када ће ми јести из руке. Никако им не стављајте хлеб, већ искључиво житарице.   
Hocu, hvala na savetu!

Подели на овим сајтовима

On 7.12.2018. at 18:07, Рапсоди рече

Ставим пшеницу (белију) на симс од прозора и склоним се (затворим прозор) и онда их чекам.....а они слећу још док затварам прозор и све мање и мање се боје...често гледају  кроз прозор у стан да виде где смо и шта радимо. Да ли могу слободно да кљуцају. Ако случајно на време(у раним  јутарњим сатима) не ставимо пшеницу....ето их :D као виркају где смо и шта радимо, а траже храну. Сањам о дану када се неће више плашти и када ће ми јести из руке. Никако им не стављајте хлеб, већ искључиво житарице.   

Isto radim i to baš pšenicom ih hranim, prvo sam kukuruzom dok nisu pojeli. Najviše volim ujutru kad čujem cvrkut ptica.

Подели на овим сајтовима

Usrecuje me dobra knjiga.

Razgovor sa dragim osobama.

U poslednje vreme moje malo stene me usreci na nacin na koji nisam ni mislila da moze.

Sunce...i ovo zubato takodje.

Neka davno zaboravljena dobra pesma.

Orhideja koja mi cveta cele godine. (cvece i ja nismo bas u dobrim odnosima inace)

Подели на овим сајтовима

Мале ствари, као нека лепа песма. Ово певају Норвежани, научио их наш човек. :cheesy3:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Usrecuje me kada ne moram da se dopisujem mesecima sa nekom devojkom da bi dobio br ili se video sa njom. Kad se to desi u nekih nedelju dve, e tad sam srecan. :)))

Bas sam nestrpljiv.:smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...