Natasa. Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Милица Milica Neka si ti nama zdrava 100 godina. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Октобар 24, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Ja kao devojka nisam spremala ajvar, niko me nije smarao sa tim. Kad sam se udala sve sam mislila neće valjda svekrva da me zove da joj pomognem, stvarno nisam u tom fazonu. Nije me zvala i hvala joj na tome . Bilo bi mi glupo da je odbijem, ali baš ne bih da se obavezujem nekim zimnicama, pogotovo što danas sve može da se kupi. Sad će neko da se javi kako nije isto kupovno i domaće. BAŠ ME BRIGA ! Не знааш ти чари, мешања ајвара, мешаш, мешаш, па ти бицепс сутрадан отекне. Напариш се оног дима, три дана косу не можеш да изветриш. Онда сипаш врућ ајвар у вруће тегле, пошто си жена змај, не носиш рукавице, оно горе руке. Ал кад намажеш на хлеб, а оно твојих руку дело, ништа слађе! Поет, ronin and Никола Крушић је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Управо сада, Natasa. рече Sad će neko da se javi kako nije isto kupovno i domaće. BAŠ ME BRIGA ! ома да ти речем и јефтиније је кад се купи. Немојда си зла јетрва, треба девојке да се удају, мора се доказати на ајвару идем по кућама и хвалим ајвар и туршију... цена тегла ајвара Шифра: само ајвар од лескоачких паприка је прави Лубеница, Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 [mention=26629]Liga Džentlmena[/mention] Ja cekam presudno pitanje... Ko ima hrabrosti, reci cu DAAAAA[emoji23][emoji23][emoji23]A pitanje je [emoji14] Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 6 минута, Лубеница рече Па џаба што ја знам шта хоћу, кад они не знају, бар ови који се декларишу као Србенде. Само ту тупе у празно, а нико ништа не предузима. @ronin ајвар је спремљен на време, паприка још мало па прошла одлично, када могу да дођем да пробам? „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Управо сада, Лубеница рече бицепс сутрадан отекне Podignem kolica, podignem dete, spustim dete, gore šetnja dole šetnja, uspavaj, promeni pelenu, okupaj, obuci....KAO HULK! Kakav ajvar, kakva teretana . Лубеница је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 2 минута, Zoki1988 рече Vidim da si pametna. Ne radi se o tome. Pitanje nije šta bi moju ljubav obradovalo...zašto bi to uopšte pitao bilo koga? Ma Zoki opusteno, tu smo ako treba neka ideja. Neka je sa srecom i uzivaj Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 8 минута, Zoki1988 рече Vidim da si pametna. Ne radi se o tome. Pitanje nije šta bi moju ljubav obradovalo...zašto bi to uopšte pitao bilo koga? Извини, али стварно не могу озбиљно да ти одговорим на овако нешто. Зауставимо се овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 @Mali Marko Ti mi reci Никола Крушић and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 7 минута, Ana B. рече Ok avatari, a vi ste kao negde drugo Не разумем шта си хтела да кажеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Не разумем шта си хтела да кажеш. Znaci to ne pricas ti nego tvoj avatar... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Октобар 24, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 @Natasa. Па Нале , мени док не стигну пилићи, ја морам одржавати форму ајваром Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Idem da citam knjigu, pa u krevet laku noc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 1 минут, Ana B. рече Znaci to ne pricas ti nego tvoj avatar... А спрдаш ме.. океј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 [mention=14023]Mali Marko[/mention] Ti mi reci[emoji6]Neću ovako javno brej me vata sramota :-D Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука