Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 18 минута, Лубеница рече

Кад је реч о печењу, Чачак нема конкуренцију :naklon:

Да ли имате кавурму и чварке:smeh1:

• Радостан 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, ronin рече

Да ли имате кавурму и чварке:smeh1:

Кавурме нисам неки фан, па ти не бих знала рећи, а зa чварке топло препоручујем газдинство Вучковић у Прељини

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Лубеница рече

Кавурме нисам неки фан, па ти не бих знала рећи, а зa чварке топло препоручујем газдинство Вучковић у Прељини

Ако ме пут наведе у том правцу сигурно има да пробам, али да ми ти правиш друштво:D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, ronin рече

Ако ме пут наведе у том правцу сигурно има да пробам, али да ми ти правиш друштво:D

Немаш од мене вајде, само штете, све ћу чварке појести

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Лубеница рече

Немаш од мене вајде, само штете, све ћу чварке појести

Ти једи чварке, а ја ћу печење:D

• Хахаха 1

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Гладни смо само неба
Хлеба небеског
Земља нема све што нам треба
Сити смо пролазног

Sent from my iPhone using Pouke.org

Са вером у Бога

За крст часни и слободу златну!

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, ronin рече

Ја пијем само виски:smeh1:

1 hour ago, Natasa. рече

Čula sam da je ovo mesto čuveno po pečenju.

Ахам. С'обе стране, печење на све стране.? Најбоље печење у околини. Хехе

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Иван ♪♫ рече

Pa lepo, ako te otkaci, to je to, okreni se i idi. Prosto se vidi da li je zainteresovana ili ne. Ako te ne gotivi sada, nece ni posle

Ligo, ovo ti je pametno receno. Ti i dalje pricas o devojci koja ni sama ne zna sta hoce. Ispricasmo se onaj dan fino. Pametan, dobar, decko dzentlmen, zar ti treba neko ko igra neku igru? To je za decu, znas ono 16, 17 godinica...

Devojka koja je zainteresovana i zna sta hoce ne igra igre, osvoji me, kupi me, budi bolji od onog drugog. 

Toliko od mene.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Лубеница рече

Само ако ти будеш домаћин, тј домаћица, да нам покажеш газдинство, е па онда сви џале, са форума да се покупимо и да дођемо да пробамо то печење. ?

Ал за сваки случај да понесемо мало печења из Стопање да не омане то тамо ваше, ово макар проверено добро. :smeh1::smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Maja Pavlovic рече

Ligo, ovo ti je pametno receno. Ti i dalje pricas o devojci koja ni sama ne zna sta hoce. Ispricasmo se onaj dan fino. Pametan, dobar, decko dzentlmen, zar ti treba neko ko igra neku igru? To je za decu, znas ono 16, 17 godinica...

Devojka koja je zainteresovana i zna sta hoce ne igra igre, osvoji me, kupi me, budi bolji od onog drugog. 

Toliko od mene.

Ма бре опуштено. Доста о девојкама, видиш да смо се уватили теме о чварцима и печењу. Па да видимо где се боље спрема. :smeh1:  Имсл код ван неко фенси место за печење. ??

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Maja Pavlovic рече

Ja ti onda rekoh ajd u kafanicu :D

Restorac Cardak, u etno fazonu, vrh.

Ће буде прилике. ? 

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, ronin рече

Ти једи чварке, а ја ћу печење:D

Ово ме подсети на једну анегдоту; Били смо на некој свадби у Нишкој Бањи и попило се баш много и почело да се брљави онако колективно,долази конобар и пита мог друга шта хоће да му донесе за мезе и крене да набраја ( чварке пресоване,чварке вучене,неку шварглу и свашта нешто) а овај онако шмекерски "да случајно немаш нешто што не хода" :smeh1:

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Maja Pavlovic рече

A to osvoji me,kupi me nisu igrice,kao nedostupna sam,nezainteresovana,glumim nedodirjivu a ustvari hoću  sve suprotno?Ovako kako si ti postavila,mada većina žena je na toj frekvenciji,nisi ti izuzetak, ja sam mnogo skupocen biser,pokaži mi da si mene dostojan...

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...