Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, БанеЛ рече

Шта ће ми да ме третира. Нисам ни пас, а ни мачка. 

Ma ima da me tretira kao tigra, lava. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, БанеЛ рече

Машина. Најбоље Бошова. 

Levica i desnica i ladna voda cesmara. Ma nema bolje. :coolio:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Сања Т. рече

...znaci kompezacija   1324_womens

Ма, јок. Подршка и разумевање. Некад је довољно да има ко да те саслуша. Много је незгодна ствар кад једно од њих почне да злоупотребљава другог у тој вези. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Levica i desnica i ladna voda cesmara. Ma nema bolje. :coolio:

А, не. Бојлерче је минимум. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Tema je popularna. Jee

20181025_203159.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, crisbo88 рече

Miele брате, нема боља. Професионална деформација...?

Верујем, ако ти кажеш. Чујте цуре, ево и професионалца. :sunce:

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, БанеЛ рече

Не знам за Кордуна, али што се мене тиче, помагао сам пар пута. Јесте посао, али има и много горих. Вероватно је највеће смарање кад је у шерпи, па се меша, оно остало ту и тамо. 

Свака вам част обојци, ја лично од ајвара знам само како изгледа паприка и ништа даље :)

• Свиђа ми се 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, БанеЛ рече

А, не. Бојлерче је минимум. 

Dok koza ne pukne, nema dobro opranih sudova.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Mali Marko рече

Свака ти част обојци, ја лично од ајвара знам само како изгледа паприка и ништа даље :)

Ма, јес, квантна физика. Печеш паприку, љуштиш, мељеш. После се нешто бута, уље, бла, бла. Знам да моја мајка много води рачуна о оном софту који се оцеди из паприке и то додаје у ајвар, јер тако испада укуснији. Немам појма. Упрегнуће тебе твоја жена, шта се секираш. Полако! :sunce:

• Свиђа ми се 1

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Dok koza ne pukne, nema dobro opranih sudova.

Нека хвала. Доста ми је тако опраних судова из студентских дана. Још ако не опереш одмах, јаоооооооооооооооо! 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, БанеЛ рече

Нека хвала. Доста ми је тако опраних судова из студентских дана. Још ако не опереш одмах, јаоооооооооооооооо! 

Ja sam zato lepo uplatio menzu. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, БанеЛ рече

Верујем, ако ти кажеш. Чујте цуре, ево и професионалца. :sunce:

Видим ја да смо сви професионалци, свако за по нешто, а нико за жене. Могле би девојке мало да се укључе. Мало и оне да се похвале међусобно. Да засијају :sunce::D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...