Juanito Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 1 hour ago, Avocado рече reč "kosa" u zavisnosti od konteksta rečenice može da znači dlake koje nam rastu iz glave, a može da znači i alatku kojom se kosi trava Горе горе горе горе. RYLAH and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 15 минута, Avocado рече Ma nisam, nego su mi torziona polja danas u konjukciji sa fraktalnom precesijom kvantne energije. Za malu donaciju, ja ti mogu ponuditi metod koji garant omogućava da ti torziona polja uđu u konstantnu konjunkciju sa kvintesencijalnim kvarkom kvantne energije. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, Juanito рече Горе горе горе горе. Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 3 минута, Paradoksologija рече Za malu donaciju, ja ti mogu ponuditi metod koji garant omogućava da ti torziona polja uđu u konstantnu konjunkciju sa kvintesencijalnim kvarkom kvantne energije. Samo ako koristiš laser koji oseti polarizaciju objekta pomoću 4 ortogonalna modema... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Avocado рече Samo ako koristiš laser koji oseti polarizaciju objekta pomoću 4 ortogonalna modema... Drago mi je što pitaš - koristim, i to fantomski laser. Ne vidiš ga, ne osetiš, ali garant deluje Avocado and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 За једно апсолутно добро предавање, само помоћу живе речи (утехе ) гарантујем вам чишћење од либералних мутант гена и коначно проток здраве православне енергије . Ништа не кошта, а успех загарантован. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 3 минута, Рапсоди рече За једно апсолутно добро предавање, само помоћу живе речи (утехе ) гарантујем вам чишћење од либералних мутант гена и коначно проток здраве православне енергије . Ништа не кошта, а успех загарантован. Рече жена која верује у тотално секташке њу ејџ методе. Lady Godiva, Paradoksologija and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, Juanito рече Рече жена која верује у тотално секташке њу ејџ методе. Па сад не знам ко је ближе њу ејџу...дискутабилно... Истражујем , још не верујем, али ме заинтригирало. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 2 часа, RYLAH рече Једном сам хтео да идем на то неко квантно предавање кад сам видео плакат, ал сам са болом у срцу сконтао, иако смо се поклопили у просторној димензији, да су ме кванти са тог предавања мимоишли за пет дана у временској димензији. Pet dana - pet dimenzija , pa to ti je Teslin prejungovski sinhronicitet. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 1 hour ago, Avocado рече Samo ako koristiš laser koji oseti polarizaciju objekta pomoću 4 ortogonalna modema... Dokazano je na Lomonosovu da ti modemi dosta negativno uticu na kvalitet jonizacionog efekta i napusteni su jos pre pet goidina. Pejpal donacija i sibnem ti *.ogg za bodrost citave aure! pozz Milica Bajic and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 3 часа, RYLAH рече Гледам нешто овај клип код Марића и нешто се мислим... Госн Спасоје и Веља Абрамовић, како то иначе иде, ваљда имају неке екстра моћи, мада не причају радо о томе.. Е сад... Дал кад ти добијеш те екстра моћи мораш да носиш ове ружне ласерске шалове и због чега? И дал је проф др Веља јачи од госн Спасоја зато што му је ласерски шал дречавији, или то ипак има неке везе са бојама, па је можда боја госн Влајића јача? Mislim da su boYe u pitanju, jer, cenim, da Marina pomaže Velju u izboru istih. Doduše, kod Paje i svetlosna formula "radi". Možda prof. Radišić znade!? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 6 минута, Милан Ракић рече Mislim da su boYe u pitanju, Ma lako ćemo za boje i šalove. Nego, da li se to meni sniva ili on ima sandalice na čarapice? drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 On 16.10.2018. at 17:30, Juanito рече “Часни суде, јесте то дете моје, ал нисам га ја направио. Његова мајка се без мог знања и одобрења прикачила на фреквенцију моје ДНК.” Не може да се одреди са сигурношћу чије је дете ако родитељи нису комутативни. Juanito, drvce and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 6 минута, Branka62 рече Ma lako ćemo za boje i šalove. Nego, da li se to meni sniva ili on ima sandalice na čarapice? Paja il Velja? Nisam ispratio Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Милан Ракић рече Paja il Velja Ovaj sa šalom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука