RYLAH Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 18 минута, Avocado рече Verovatno "fora" da se zaobiđe plaćanje poreza... pišem "fora" pod navodnicima jer je retardirana... ako ga nanjuši poreska, neće mu ni najmanje pomoći što je cenu za ulaznicu nazvao donacijom... Сетили се људи како да преваре систем. Ко и многи пре њих. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 5 минута, RYLAH рече Много добра серија. Замисли кад остављам професора Абрамовића или Петра Челика да бих гледао Флеша. Да. И Ирис или Ајрис... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Ништа онда....поставићу питање, више констатацијума изгрдићу човека и пренети му ваше поздраве.....да га срам буде што користи појам квант (на,но) како не треба. У науци све има своје место и ништа не сме да се користи погрешно, да не збуњује људе, е стварно га срам што вас саблазнио. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 2 минута, Рапсоди рече Ништа онда....поставићу питање, више констатацијума изгрдићу човека и пренети му ваше поздраве.....да га срам буде што користи појам квант (на,но) како не треба. У науци све има своје место и ништа не сме да се користи погрешно, да не збуњује људе, е стварно га срам што вас саблазнио. Закаснићеш, устани од компјутера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 A koja je naučna definicija kvanta? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, RYLAH рече Закаснићеш, устани од компјутера. Петак у 13 часова. Да нећеш и ти на предавање? Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 4 минута, Branka62 рече Pa zaista mašiš suštinu i baviš se potpuno nebitnim stvarima... Ti kad pročitaš rečenicu koja glasi npr: "Фантомска ДНк као квантни еквивалент оригинала" pošto znaš šta svaka reč u toj rečenici znači i kakve posledice ima, možeš da razmatraš pravo značenje pojedinih reči i potpuno značenje rečenice... i onda zaključiš da je besmislena... i da onaj ko je smislio lupeta... i tu se završava tvoje razmatranje... ne možeš nikako da stigneš do neke suštine... Međutim, ako ti je pravo značenje neke/nekih od tih reči nepoznato, onda imaš 100 načina da zamišljaš i tumačiš šta bi to moglo da znači, kako to može da se uklopi sa tvojim promišljanjima o toj temi, kakve fantastične posledice bi moglo da ima i koja je suština svega toga... i slično... i zapravo je mnogo zabavnije od tvog "ceđenja komaraca"... samo je potrebno da shvatiš da pravo značenje pojedinih stručnih izraza nije uopšte bitno i da nerazumenje nečega možeš uvek da nadomestiš fantaziranjem o tome i život će ti biti mnogo zanimljiviji... Još ako naučiš da koristiš i nadlogiku, onda nema granica tvom napretku... Lady Godiva and Branka62 је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Петак у 13 часова. Да нећеш и ти на предавање? Да сам у Бг, бих отишао. Вазда ме некако заобиђу таква предавања уживо, а много бих волео да присуствујем томе, да осетим ту енергију колективног усхићеног лудила. За сад, морам да их јурим по Балкан Инфо, а то смара јер се деси да уместо Теше буде Павковић који интервјуише неке нормалце (фуј!). Једном сам хтео да идем на то неко квантно предавање кад сам видео плакат, ал сам са болом у срцу сконтао, иако смо се поклопили у просторној димензији, да су ме кванти са тог предавања мимоишли за пет дана у временској димензији. Рапсоди and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 2 минута, RYLAH рече Једном сам хтео да идем на то неко квантно предавање кад сам видео плакат, ал сам са болом у срцу сконтао, иако смо се поклопили у просторној димензији, да су ме кванти са тог предавања мимоишли за пет дана у временској димензији. пре 2 минута, RYLAH рече Вазда ме некако заобиђу таква предавања уживо, а много бих волео да присуствујем томе, да осетим ту енергију колективног усхићеног лудила Хоћеш да ти јавим , када дође отац Рафа, или отац Арса, пошто ти кванти нису проблем.... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Хоћеш да ти јавим , када дође отац Рафа, или отац Арса, пошто ти кванти нису проблем.... То би ми већ било превише квантова. Дај прво да видим неког са ласерским шалом уживо, да ме припреми за ту дозу езотерије коју исијавају та двојица. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, RYLAH рече То би ми већ било превише квантова. Дај прво да видим неког са ласерским шалом уживо, да ме припреми за ту дозу езотерије коју исијавају та двојица. Шта ћет шал...доста ти је твоја капа која исијава за цип цјели форум.... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 3 минута, Рапсоди рече Шта ћет шал...доста ти је твоја капа која исијава за цип цјели форум.... Ја сам управо хтела да питам за то Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Milica Bajic рече Ја сам управо хтела да питам за то Риле усијани, или Риле исијавач. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 21 минута, Avocado рече Međutim, ako ti je pravo značenje neke/nekih od tih reči nepoznato, onda imaš 100 načina da zamišljaš i tumačiš šta bi to moglo da znači, kako to može da se uklopi sa tvojim promišljanjima o toj temi, kakve fantastične posledice bi moglo da ima i koja je suština svega toga... i slično... i zapravo je mnogo zabavnije od tvog "ceđenja komaraca"... samo je potrebno da shvatiš da pravo značenje pojedinih stručnih izraza nije uopšte bitno i da nerazumenje nečega možeš uvek da nadomestiš fantaziranjem o tome i život će ti biti mnogo zanimljiviji... Još ako naučiš da koristiš i nadlogiku, onda nema granica tvom napretku... Како си ти само полипропилентан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 4 минута, Lady Godiva рече Како си ти само полипропилентан. Ma nisam, nego su mi torziona polja danas u konjukciji sa fraktalnom precesijom kvantne energije. Paradoksologija, Juanito, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука