Jump to content

Пожртвована љубав никад не престаје

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Natasa. рече

Ko rođen posle 1980. još pravi ajvar :smeh1:

Domacini.?

• Волим 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordun рече

zaebavam natasu, ne zanimaju mene zene na poukama u tom smislu!

ja nisam dostupan ko ti.

Za sta dostupan?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordun рече

nisam prilika zenama sa pouka  za udaju, ja sam ovdje godinama sa totalno drugim povodom.

Pa koja ce za mene ovakvog "namazanog" da se uda. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ana B. рече

šalila sam se malo

Isto i ja. ? Samo ti nisi skontala. Vidis da se sprdamo i ovde i na drugoj temi. ?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, kordun рече

ona kod koje steknes postovanje, a to sad zavisi od njenih  i tvojih sistema vrijednosti, kompleksna je to tema.

Iskreno se ne trudim da steknem postovanje od zena na forumu u tom smislu. Drugarskom da, ali ne i za brak. A i iskreno ima svasta zanimljivo da procitas i raspoznas raznolike ljude i ponasanja.

Doduse bila je jedna zanimljiva...?

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Liga Džentlmena рече

ali ne i za brak

Šta čekaš? Kaćeš da se ženiš? Staramajka oće unuče dok je u snazi da pomaže, šta ti misliš! Misliš li ti uopšte?

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

Šta čekaš? Kaćeš da se ženiš? Staramajka oće unuče dok je u snazi da pomaže, šta ti misliš! Misliš li ti uopšte?

:smeh1:

Cime da mislim?:smeh1: 

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Сања Т. рече

Sto ne prekinuste godinu dana ranije sa tim trendom....:cmizdrenje::D

Just say NO :D !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...