Jump to content

Обавештење - Цариградска Патријаршија

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Zayron рече

Pa gdje je taj vaš Sabor koji će ga osuditi? Ako ga ne uspijete u roku godine sastavit vi ste beznadežan slučaj!

Ali, Zayrone onda su i pape prvih hiljadu godina kada se sve saborno odlucivalo, ...beznadezni slucajevi,... ( :smeh1: )

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Milan Nikolic рече

Али чињеница је да сте ви римоотпадници ништа бољи од муџахедина. Они су од Бога направили самца, тако и ви од цркве.

Ok, javi mi nešto od tome kad budete rješavali da li su Carigradska patrijaršija i Ukrajina otpali od vas ili SPC i Rusija, RPC od njih!

Подели на овим сајтовима

Битно је да сте ви самачки задовољни. Додуше, имаћете друго плућно крило, отпадничко.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bokisd рече

Ali, Zayrone onda su i pape prvih hiljadu godina kada se sve saborno odlucivalo, ...beznadezni slucajevi,... ( :smeh1: )

Svi smo mi manje više svakakav slučaj, ali beznadežan ćemo prestati biti kad prestanemo biti sprdnja hrišćanstvu pred svijetom, mi sa onim svojim aferama sa ministrantima a vi sa tim jer se ne zna ko se od koga odvaja i cijepi i kad se konačno ponovo ujedinimo i budemo slaviti Božic i Uskrs u isti dan, tada ćemo izgledati kako Bog to hoće i zapovijeda: normalno, vjerodostojno i ozbiljno pred svijetom i mi i vi! Danas nažalost nije tako ni kod vas a ni kod nas! Grješni smo svi i vi i mi!

Подели на овим сајтовима

Чињеница је да Католичанска Црква са којом везе нема римоотпадничка скупина, неће бити нарушена докле год Црква постоји као Католичанска. Једни отпадну, други отпадну, али има нас многих који јесмо Католичанска Црква.

Римоотпадници, како први тако и други (први и други Рим), могу бити колико год желе два плућна крила. И самујте колико год желите као нека подвојена личност.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Bokisd рече

Pa za hiljadu godina niste uspjeli osuditi Saborno ni filioque a ni rimootpadništvo, daljih 1000 godina ćete provesti dok se ne sjetite da bi trebalo osuditi konstantinopoljski papizam (niste stigli osudit ni taj rimski papizam, Sabor se zaista teško saziva bez protosa, primusa, prvog, pogotovu kad si 14-torica misle svaki o sebi da su taj prvi)?

Подели на овим сајтовима

Још кад би ти знао шта је Сабор било би супер. Лепо сам ти рекао да ви римоотпадници немате појма о томе. И да не смете да се незивате католицима као што се курве не смеју називати девицама.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

E lepo se vredjate.

Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Драгана Милошевић рече

E lepo se vredjate.

Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Одавно је време да Глобални Модератор реагује и спречи спамовање скоро па сваке теме од стране појединих чланова!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

@Драгана Милошевић Није увреда ништа што сам написао. Јадно и бедно је ликовати над расколом.

Raskol? Ti ga vidiš u pokušaju EP da zacijeli raskol koji je na Ukrajini.

Zaista čudno. Ti si Ukrajinac ili s Fanara? U kakvom si ti sad raskolu?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zayron рече

Pa gdje je taj vaš Sabor koji će ga osuditi? Ako ga ne uspijete u roku godine sastavit vi ste beznadežan slučaj!

Mi ne zurimo nikad, sve radimo polako...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...