Paradoksologija Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 55 минута, Avocado рече Pretpostavio sam da je neki spin... jer ne biva niko osuđen "zbog borbe protiv farmakolobista i verbalnog delikta"... Sudeći po ovom članku: https://www.blic.rs/vesti/drustvo/osudjena-antivakcinasica-zbog-nje-i-njoj-slicnih-u-srbiju-se-vratila-opasna-bolest-a/vxx3dd8?ref=pushpushgo&fbclid=IwAR3RY_wP7qYfcQgPpLae9lnDnYn4MbvN0TbrIAwps--sEm69fEqKNOWqmtY Bilo je ročiste juče, ona se pojavila tek sada treći put, ranija dva je izbegavala. U maju u emisiji "Balkan info" izjavila je da sam glup, nenormalan i da imam psihijatrijsku dijagnozu, preko čega nisam mogao da pređem i tužio sam je. Izneli smo dokaze, sudija se vratio posle 10 minuta i osudio ju zbog vređanja. Kazna je novčana i iznosi 75.000 dinara. Ona ima pravo žalbe na Višem sudu u Zrenjaninu - rekao je Stevanović za "Blic". -- izgleda da je osuđena za uvredu drugog građanina koji je tužio privatnom krivičnom tužbom. Neću da komentarišem ništa osim da nalazim za posebno bizarno to da jedan psihijatar u nameri da nekog uvredi javno izgovori da je to lice nenormalno i da ima psihijatrijsku dijagnozu... Naravno, fabrikuje se mučeništvo na osnovu privatne tužbe za ličnu uvredu koja je rezultovala novčanom kaznom koju će navodno odbiti da plati i time svojevoljno otići u zatvor - niđe veze sa tvrdnjama o progonu. Avocado, Lady Godiva, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 3 часа, Paradoksologija рече Naravno, fabrikuje se mučeništvo na osnovu privatne tužbe za ličnu uvredu koja je rezultovala novčanom kaznom koju će navodno odbiti da plati i time svojevoljno otići u zatvor - niđe veze sa tvrdnjama o progonu. Taj sto ju je tuzio, on je, u stvari, obican lizard i stvarno je bio glup, lud i dijagnostifikovan, ali su mu oni njegovi Anunaki dali da proguta onu larvu od koje se izlecio, a potom su i ocistili sve arhive, a sad smo, evo, svedoci progona nekrezube slobodarke. Paradoksologija, Lady Godiva, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 On 24.12.2018. at 21:01, Avocado рече Не знам зашто, али сам се овога сетила.. Левичарске сузе и тако то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 https://www.njuz.net/istrazivanje-antivirusi-smanjuju-imunitet-racunara/ Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Dobro ju je vecina ovde razapela. A iza svega ima jos nesto sto je iza........ malo o sudiji koji ju je osudio nedavno..... http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:239885-Sudija-dao-mito?fbclid=IwAR3vtqv2lLAkSOBMj2KWRS_cBKY4pYrWqhw6SX-XxpSBz9Rjd5gHMwmsdvs#.XCJ3wY_ZIqM.facebook SerbCro је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 A ovde je jedan od najogorcenijih protivnika dr. Jovane..... malo surfa po netu izrodi svashta..... "Господин доктор Томислав Стевановић захтева да се ја изведем пред Суд части и да ми се одузме лекарска лиценца због става да вакцинација треба да буде необавезна. Кад није у Ротари клубу, на фејсбуку саветује мајке како да сакрију да им је дете прехлађено од свог педијатра, не би ли што пре добило вакцину. Против њега нико ништа не покреће. За то нам он није крив." SerbCro је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Proseta se malo po profilima najzescih protivnika dr. Jovane i moze da se vidi svasta...zanimljivo............. SerbCro је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 npr.......vodja medijskog tima lobista vakcinacije... Cimerman.... " Vladimir Zimmerman 13/05/2016 at 19:29 "Hm, admin ove stranice je obrisao moj komentar u kom objasnjavam ovom antivakcinalnom panju da ga kad plati jednu kaznu za nevakcinisanje ceka druga, bliza gornjoj granici propisanog zakonskog raspona, i tako sve dok ne vakcinise dete. A ako dete nevakcinisano doceka vreme za skolu onda ono nece moci krenuti u kolektiv, pa ce antivakcinalnog panja drzava tek onda odrati sto mu dete ne ide u skolu zbog njegovog ludiranja sa vakcinama. Tu sam dodao i onaj deo da je antivakcinalni panj pasce koje laje po fejsu, i da ce kad ga drzava jednom opali po antivakcinalnoj gubici vakcinisati dete i sa neobaveznim vakcinama." ???????????????????? SerbCro је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 https://www.espreso.rs/vesti/drustvo/236773/svako-dete-s-anomalijom-je-skart-to-je-za-pod-mac-bato-skandalozni-stavovi-sa-profila-koji-nosi-ime-srpskog-doktora-foto SerbCro је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 " Упознајте Владимира Цимермана, једног од подносилаца кривичне пријаве за "ширење панике" против лекара, адвоката и родитеља аутистичне деце. Бљуц га представља као доктора, а по образовању је конобар. За његов "рад" добио је посебну посвету у књизи епидемиолога Радовановића.Осуђиван је за крађу и угрожавање сигурности. Љубав према болесној деци, чије интересе штити, повремено искаже својим фб статусима. " SerbCro је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 56 минута, emilija рече а по образовању је конобар. Zašto bi ovo bilo loše u odnosu na to da je Stojkovićeva psiholog, a bavi se vakcinacijama koje sa psihologijom ima veze koliko i konobarisanje? Meni je jedna endokrinološkinja od koga sam pobjegao glavom bez obzira, rekla da imam hipertireozu zbog osiromšenog uranijuma..taj takav kov poput Stojkovićeve. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 3 минута, Justin Waters рече Zašto bi ovo bilo loše u odnosu na to da je Stojkovićeva psiholog, a bavi se vakcinacijama koje sa psihologijom ima veze koliko i konobarisanje? Meni je jedna endokrinološkinja od koga sam pobjegao glavom bez obzira, rekla da imam hipertireozu zbog osiromšenog uranijuma..taj takav kov poput Stojkovićeve. Ona se bavi problematikom ispiranja mozga sirokim narodnim masama, sto i te kako ima veze s psihologijom; Za razliku od doticnog, gde ne mogu nikako da nategnem nekakvu vezu izmedju doktorata i konobarisanja..... SerbCro је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 2 минута, emilija рече Ona se bavi problematikom ispiranja mozga sirokim narodnim masama, sto i te kako ima veze s psihologijom; Za razliku od doticnog, gde ne mogu nikako da nategnem nekakvu vezu izmedju doktorata i konobarisanja..... Problem je što je temelj njene borbe isfabrikovana laž da su vakcine štetne i da uzrokuju autizam i sve moguće i bolesti koje će tek biti otkrivene, i da bi branila svoju poziciju ona mora da se koristi manipulacijama kako bi naivne ubjedila u ispravnost svojih stavova, što je kao takvu zapravo dovodi do toga da je ona instrument ispiranja mozgova onima koji joj vjeruju. Priznajem da joj to kao psihologu vjerovatno olakšava malo posao. Sanja Т., Avocado, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 1 hour ago, emilija рече Ona se bavi problematikom ispiranja mozga sirokim narodnim masama, Od koga li sam to već čuo? Ah da, od ravnozemljaša, kreacionista, onih što veruju da vanzemaljci vladaju svetom, onih što misle da ljudi-reptili vladaju svetom, sajentologa, onih što misle da Ameri nisu sleteli na Mesec i uopšte od svih čudaka koji svoje teze ne mogu da odbrane drugačije osim da smisle da postoji nekakva zavera koja sprečava da široke narodne mase spoznaju The Istinu... RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 Ova dva komentara su anemicni rezime lupetanja na sve 33 stranice . O dr. Jovani sam saznala iz ove teme btw, zaintrigirala me kolicina otrova prosuta na doticnu, te zavrnuh rukave da se informisem i o njoj i o zestokim protivnicima pa i o vakcinaciji, koja smrdi i bez vasih "naucnih" analiza. Tj ne smrde one vakcine koje spashavaju nego citav biznis koji se ostrvio oko JOS JEDNE mogucnosti da se zgrnu debele pare na racun ubogog populusa. Ova zena o tome govori. Kad treba da o necemu formiram misljenje, bitnije mi je kome verujem nego onome sto mi se podmece kao verodostojno. Sa sve vasim "naucnim "dokazima forsiranim od strane ovakvih profila gore. Mene vise fasciniraju neobjavljeni, takodje naucni radovi o precutanim posledicama zloupotreba vakcinacija i hvala vam na svim ovim komentarima od pocetka teme. Dovoljno sam videla Милан Ракић and SerbCro је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука