Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

WWW.POLITIKA.RS

ИСТАНБУЛ – У телефонском разговору са председником Турске Реџепом Таипом Ердоганом, васељенски патријарх...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

па не би било у реду подржава отимачину у Украјини и сада да се буни. Ипак има достојанство  :)

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Оде Хора, мислим да је због Украјине Путин  пустио Ердогана, слично је рекао посљедњи цариградски градоначелник, више воли да Град оде под Турке него "Латине", +Вартоломеј и јесте у служби нових  "крсташа".

Дакле јединство са РПЦ, СПЦ...је и за "васељенског" од егзистенцијалног значаја, ни у Егеју се Путин неће мијешати на страни Грка, а не требамо ни ми - без обзира колико смо безначајни, јер су нас "Грци" напали најподмуклије, на душу и треба им много више замјерати него Италијанима за 99ту.

Буквално гледати, ко је био за власт над нама и Украјину, а ко је био против и по томе поступати.

Иначе Велезув је игра је игра ријечима за Васељенског цара у смислу господар мува.

Подели на овим сајтовима

Dok sam raspolozen))...o duhovnosti i duhovnicima RPC. <Svyataya Rus> na delo!

Jeroshimonah Ilija Retinski, on zhe i duhovnik, nekim proruskim voenim jedinicama na Ukraini. Poznati po svojom pesmom, koja pretenduje da bude himna novostvorenoj drzavi Novorusija(Donecka i Luganska oblast u Ukraini)

m5.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...