Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Жекс те је раставио на шрафчиће

Ако тако тумачиш и теологију, није чудо што те сматрају замлатом и шарлатаном.

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Једино што си представио је било како си доживео психичку декомпензацију. То је све.   

Јел то било онда кад си одлепио и престао да пишеш, или негде пре или после тога? Сећаш се, онда кад су сви видели колико си смешан и пун себе, све док не наиђеш на неког ко стварно уме да разговара? 

Ајд сад пробај опет да ме импресионираш како си био међу иљаду делегата на некој небитној међународној конференцији, то ће сто посто да ме убеди колико си озбиљан саговорник :)) 

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Замолио ме био @Жељко да те не черечим, јер си ти његова муштерија.

Ти си златан дечко. Нема вете што си лажов и спинујеш, ал си златан. Ево, черечи ме, сад га више нема, а имаш моје одобрење.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Жика рече

Ово ти није добро да називаш остале на форуму ретардима. Тиме себе издижеш а то по Светим Оцима није добро. По Светим Оцима важно је видети своју грешност и не уздизати се над другима. Тако су проверавали да ли се неко подвизава правилно, тј. да ли се уздиже над другима или не.

Ако си ми реко.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Милан Ракић рече

Па не знам. Можда за почетак кад би видео твоје лице па да упоредим. Мсм., какве сад то има везе. Детаљ са слике где је неко леп, ружан, озбиљан, насмејан. На шта личи то? Чему тако нешто?

Може и поглед на лице да каже нешто. Упореди старца Порфирија, старца Јосифа Исихасту, Старца Гаврила Грузијског, на пример, са ликом патријарха Вартоломеја.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Ако си ми реко.

Добро ти је рекао. Тако је Лохи био забранио својим тамбурашима да се више јављају јер су га брукали. Духовност вам је јасна.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Добро ти је рекао. Тако је Лохи био забранио својим тамбурашима да се више јављају јер су га брукали. Духовност вам је јасна.

То ми каже човек који вређа сваког свог саговорника, малтретира оне који не могу да се бране, измишља глупости, пљује иза леђа и пали масу, и стално издиже себе као неку духовну величину?

Па ти си стварно крааааљ :)) Ајд настави, молим те, види колко нас је добро кренуло :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Жика рече

Може и поглед на лице да каже нешто. Упореди старца Порфирија, старца Јосифа Исихасту, Старца Гаврила Грузијског, на пример, са ликом патријарха Вартоломеја.

E, bre, ljudi,... ko da svetitelji nekad nisu bili nesto naljuceni i namrgodjeni zbog necega i nekoga....:ljut: .... mozda Vartolomej usto' na levu nogu i sta da radis....:D .... eto, neka neko iznaanalizira lice Vartolomeja dok je pricao da je Onufrije okey i posle....pa da na osnovu slika pravimo psiholoski i duhovni profil Vartolomeja...:D

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић изгледа да ти је Перишић опеисао орган за српство, па ти свеједно, хитно да поједеш дунавску чорбицу, два ладна пива са рибарима и све ће бити на мјесту, али преко.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, ana čarnojević рече

kad si već krenuo...uporedi episkope Irineja Bulovića i Amfilohija.

ko ima osmeh, ko ima radosti, kome lice svetli a ko je poprilično posiveo 1324_womens

Да али они нису пресвети свесвети најсветији турбомегасвјатејши све васељене млијечног пута и андромеде са Исусом Христом као својим викарним на небу.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, RYLAH рече

Ако тако тумачиш и теологију, није чудо што те сматрају замлатом и шарлатаном.

За разлику од тебе ја сам докторирао на првом Папском Универзитету - што је, наравно, за тебе из Доње Памбуковице, чисти шит. 

пре 16 минута, RYLAH рече

Јел то било онда кад си одлепио и престао да пишеш

Жекс на нашој групи за Поуке: "Нико да не дира Рилета! Риле је мој друг"... Да ниси социопата поверовао би одмах. Ако хоћеш и скрин шотове? Мада може и о. Сава да ти то да. Он је на нашој групи. Ваљда Сави верујеш? 

пре 18 минута, RYLAH рече

Ајд сад пробај опет да ме импресионираш како си био међу иљаду делегата на некој небитној међународној конференцији

Пишаш по себи. Било је 32 предавача, 4 су били спречени да дођу. Релатори су са Харварда, Оксфорда, Латеранума, Московске Духовне Академије итд. Истина, никог са најпрестижнијег ПБФ није било, ако се не рачунам ја који сам тамо завршио основне студије. Просипаш се као Таса кад је узео да гратис... по Симонетију, једном од најзначајнијих патролога икада, а од кога није прочитао у животу једн једину студију. Само сведочите о својој беди. Тај исти Симонети је приређивао критичка издања Отаца из којих је Таса могао да чита. Мињова патрологија није - по садашњим стандардима - критичко издање него се користи по нужди.

Поменуо бих само оца Patrick Descourtieux, Institutum Patristicum Augustinianum, Rome, који је и инквизитор у Ватикану. Приредио критичка издања Климента и Иларија за Сурс кретјен (тако се зове колана, нису кретени или ретарди о којима ти волиш да причаш). Доћи ће нам у госте са Giulio Maspero, Vicedean of the Faculty of Theology, Pontifical University of the Holy Cross, Rome. Прво ће бити код мене на литургији а после идемо на ручак. Вероватно ћу спремити зечији гулаш. 

Рекао сам ти да се не брукаш, али ниси хтео да ме послушаш. 

пре 37 минута, RYLAH рече

Ти си златан дечко. Нема вете што си лажов и спинујеш, ал си златан.

Пројекција је озбиљан зез. Ти си у екипи са патолошким лажовима - овде сам показао и доказао лажи којима се служите, сквичали сте као прасићи кад сам демонстрирао 5-6 Максимових лажи. Нико није узео и пресавио табак па да каже: Фајл који си презентовао је лажан због тог и тог. Само лупетате и бацате прашину. 

Жао ми је само што Максима још у мају нису рашчинили. Било би мање проблема данас, и не би било овако вреле јесени коју сам пророковао. Мада ће падати још глава. То што сте намислили да радите неће вам проћи.          

Подели на овим сајтовима

За разлику од тебе ја сам докторирао на првом Папском Универзитету - што је, наравно, за тебе из Доње Памбуковице, чисти шит. 

Жекс на нашој групи за Поуке: "Нико да не дира Рилета! Риле је мој друг"... Да ниси социопата поверовао би одмах. Ако хоћеш и скрин шотове? Мада може и о. Сава да ти то да. Он је на нашој групи. Ваљда Сави верујеш? 

Пишаш по себи. Било је 32 предавача, 4 су били спречени да дођу. Релатори су са Харварда, Оксфорда, Латеранума, Московске Духовне Академије итд. Истина, никог са најпрестижнијег ПБФ није било, ако се не рачунам ја који сам тамо завршио основне студије. Просипаш се као Таса кад је узео да гратис... по Симонетију, једном од најзначајнијих патролога икада, а од кога није прочитао у животу једн једину студију. Само сведочите о својој беди. Тај исти Симонети је приређивао критичка издања Отаца из којих је Таса могао да чита. Мињова патрологија није - по садашњим стандардима - критичко издање него се користи по нужди.

Поменуо бих само оца Patrick Descourtieux, Institutum Patristicum Augustinianum, Rome, који је и инквизитор у Ватикану. Приредио критичка издања Климента и Иларија за Сурс кретјен (тако се зове колана, нису кретени или ретарди о којима ти волиш да причаш). Доћи ће нам у госте са Giulio Maspero, Vicedean of the Faculty of Theology, Pontifical University of the Holy Cross, Rome. Прво ће бити код мене на литургији а после идемо на ручак. Вероватно ћу спремити зечији гулаш. 

Рекао сам ти да се не брукаш, али ниси хтео да ме послушаш. 

Пројекција је озбиљан зез. Ти си у екипи са патолошким лажовима - овде сам показао и доказао лажи којима се служите, сквичали сте као прасићи кад сам демонстрирао 5-6 Максимових лажи. Нико није узео и пресавио табак па да каже: Фајл који си презентовао је лажан због тог и тог. Само лупетате и бацате прашину. 

Жао ми је само што Максима још у мају нису рашчинили. Било би мање проблема данас, и не би било овако вреле јесени коју сам пророковао. Мада ће падати још глава. То што сте намислили да радите неће вам проћи.          

Само нека Ваша глава остане на раменима!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Istopljeni kamen рече

Само нека Ваша глава остане на раменима!

Моја ће остати иако су више пута Иродијаде је тражиле! Проблем је што превише добро познајем Иродијаде... Могу да замислим јаднике како су плакали када им је мој бивши митр. Генадије (иначе одмерена особа) казао да су закаснили 10 дана са подношењем тужбе против мене!:)) А тражили су да се рашчиним што пишем против фанарске политике. 

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

@Милан Ракић изгледа да ти је Перишић опеисао орган за српство, па ти свеједно, хитно да поједеш дунавску чорбицу, два ладна пива са рибарима и све ће бити на мјесту, али преко.

Док ми крвавимо гаће, како каже народна, дотле Мића пије пивце и навија за Нато. Ја сам мислио да му је жао пријатеља који изгибоше, он се пребацио на супротну страну. Поздравља долазак Нато на руске границе са Украјином и растакање УПЦ. Срећом да је она стала компактна, тако да ни владике (осим двојице), а ни верни народ није прешао под нато официра (патријарх Вартоломеј је заиста нато официр, није да говорим фигуративно, а био је Мићин колега, авијатичар). 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Моја ће остати иако су више пута Иродијаде је тражиле! Проблем је што превише добро познајем Иродијаде... Могу да замислим јаднике како су плакали када им је мој бивши митр. Генадије (иначе одмерена особа) казао да су закаснили 10 дана са подношењем тужбе против мене!:)) А тражили су да се рашчиним што пишем против фанарске политике. 

Шта њих из СПЦ брига за политику Фанара? Ако тако раде онда им не вреди ни пост ни то што иду у Цркву што каже Свети Симеон Нови Богослов.

Подели на овим сајтовима

Док ми крвавимо гаће, како каже народна, дотле Мића пије пивце и навија за Нато. Ја сам мислио да му је жао пријатеља који изгибоше, он се пребацио на супротну страну. Поздравља долазак Нато на руске границе са Украјином и растакање УПЦ. Срећом да је она стала компактна, тако да ни владике (осим двојице), а ни верни народ није прешао под нато официра (патријарх Вартоломеј је заиста нато официр, није да говорим фигуративно, а био је Мићин колега, авијатичар). 

Нисам сигуран, не бих да га осудим. Ја сам видео да поставља питања, не знам на чијој је страни.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жика рече

Шта њих из СПЦ брига за политику Фанара? Ако тако раде онда им не вреди ни пост ни то што иду у Цркву што каже Свети Симеон Нови Богослов.

Брате, замисли перверзну оптужницу: Ја заступам став СА Сабора СПЦ поводом Украјине, а ове Јуде ме туже Фанару да ме рашчине!!! - И сви су се потписали испод саборске одлуке! Ту има лицемера колико хоћеш. Јавно причају једно, а у мраку раде друго. Ја сам писао фанарцима у неколико наврата да ми кажу ко су тужитељи, али нису хтели да их открију. Онда сам им писао да је то и против римске законодавне праксе да се тајне оптужнице не прихватају (Преписка Плинија Млађег и Императора Трајана). Тачно знам ко је слао пријаве, јер се Амфилохије куне да није. Мислим да можете наслутити о коме се ради.  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...