Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

Онако искрено на први поглед  да не знате ни ко је ни шта је, јел ово лице одише смирењем и љубављу. Мени личи да ће сваки час почети да шамара рисутне.

0E3047B9-DF52-49C0-8660-C7323A5A54E4.jpeg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Srdjan61 рече

Онако искрено на први поглед  да не знате ни ко је ни шта је, јел ово лице одише смирењем и љубављу.

Па не знам. Можда за почетак кад би видео твоје лице па да упоредим. Мсм., какве сад то има везе. Детаљ са слике где је неко леп, ружан, озбиљан, насмејан. На шта личи то? Чему тако нешто?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Милан Ракић рече

Па не знам. Можда за почетак кад би видео твоје лице па да упоредим. Мсм., какве сад то има везе. Детаљ са слике где је неко леп, ружан, озбиљан, насмејан. На шта личи то? Чему тако нешто?

Како кажу духовно стање се огледа и на физички углед. Види слике стараца светогорских сви насмијани. Нико намргођен. Ти немој дуго да гледаш Барта прећиће на тебе.:)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Милан Ракић рече

vaskrso?

12:smeha:12:smeha:12:smeha:12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Мртав а каријериста и прави расколе и обећавају му владичанске титуле 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Srdjan61 рече

Како кажу духовно стање се огледа и на физички углед. Види слике стараца светогорских сви насмијани. Нико намргођен. Ти немој дуго да гледаш Барта прећиће на тебе.:)

Одише нато духовношћу, зато се и допада Ракићу... Он је заволео своје џелате. Ја такву љубав према непријатељима немам. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Мртав а каријериста и прави расколе и обећавају му владичанске титуле 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Роћко је погрешио име, а ја га нисам исправљао... Као што не исправљам и друге за разне ствари. ово је форум. Али тебе назидавам јер волиш да се правиш паметан, нејединства ми!:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Одише нато духовношћу, зато се и допада Ракићу... Он је заволео своје џелате. Ја такву љубав према непријатељима немам. 

Neka te avoo. Nema potrebe dideš đonom. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Роћко је погрешио име, а ја га нисам исправљао... Као што не исправљам и друге за разне ствари. ово је форум. Али тебе назидавам јер волиш да се правиш паметан, нејединства ми!:)) 

Ако НАТО већ васкрсава мртве и даје им владичанске чинове, и ја се уписујем у НАТО одма! :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

Neka te avoo. Nema potrebe dideš đonom. 

Да ми је неко пре годину дана казао да ћеш да подржаваш нато Цркву (Фанар), не бих поверовао! - Ја се са њима изнутра борио ризикујући главу.  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Ако НАТО већ васкрсава мртве и даје им владичанске чинове, и ја се уписујем у НАТО одма! :))) 

Не брини се, тебе ће Амфилохије да постави за свог арћиправника за Метохију, кад он постане и Метохијски (кратка му је сада титула, нема смисла да је не прошири:sunce:). Боље Метохија да се да Амфилохију него да је узму Шиптари... 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Не брини се, тебе ће Амфилохије да постави за свог арћиправника за Метохију, кад он постане и Метохијски (кратка му је сада титула, нема смисла да је не прошири:sunce:). Боље Метохија да се да Амфилохију него да је узму Шиптари... 

Види сад овако, да се манемо шале јер чим крене шала ти би да доминираш иако то са ова два саговорника на теми не заслужујеш по било ком критеријуму...

Јуче сам те само делом нагазио, и ућутао си кад си видео да ти нисам ретард ко ови остали са форума које си навико да дриблаш. Ако си безобразан, није ми проблем да будем десет пута безобразнији, а да те надговорим могу увек, јер иако си безобразан, безобразлук ти је штреберски и самим тим патетичан.

Данас имам времена врло јер цео дан радим нешто у канцеларији и пишем, тако да, ако наставиш, немој после да кукаш кад кренем да се иживљавам. Ако мислиш да ти мени имаш шта да кажеш или да приговориш, само напред, али бих да не крећемо, јер неће по тебе никако добро да се заврши. Ако мислиш да ће твоји обожаваоци да ме нешто поремете, види са људима каква је била тема о Саши Радуловићу кад је цела секта Радулијанаца пробала да мене једног измаршира. Њих више углавном нема на форуму, за разлику од мене.

Значи, ајд се батали ћорава посла у старту, најбоље је тако.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милан Ракић рече

vaskrso?

Добро, де, Методије...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, RYLAH рече

Јуче сам те само делом нагазио, и ућутао си кад си видео да ти нисам ретард

Замолио ме био @Жељко да те не черечим, јер си ти његова муштерија. Проблем са тобом је што не користиш рационалне аргументе и што умишљаш да си нешто показао. Можда неком ретарду које помињеш. Мени свакако не. Жекс те је раставио на шрафчиће, ја сам пак показао сву бесмисленост твоје тлапње о "нејединство". Једино што си представио је било како си доживео психичку декомпензацију. То је све.   

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, RYLAH рече

Види сад овако, да се манемо шале јер чим крене шала ти би да доминираш иако то са ова два саговорника на теми не заслужујеш по било ком критеријуму...

Јуче сам те само делом нагазио, и ућутао си кад си видео да ти нисам ретард ко ови остали са форума које си навико да дриблаш. Ако си безобразан, није ми проблем да будем десет пута безобразнији, а да те надговорим могу увек, јер иако си безобразан, безобразлук ти је штреберски и самим тим патетичан.

Данас имам времена врло јер цео дан радим нешто у канцеларији и пишем, тако да, ако наставиш, немој после да кукаш кад кренем да се иживљавам. Ако мислиш да ти мени имаш шта да кажеш или да приговориш, само напред, али бих да не крећемо, јер неће по тебе никако добро да се заврши. Ако мислиш да ће твоји обожаваоци да ме нешто поремете, види са људима каква је била тема о Саши Радуловићу кад је цела секта Радулијанаца пробала да мене једног измаршира. Њих више углавном нема на форуму, за разлику од мене.

Значи, ајд се батали ћорава посла у старту, најбоље је тако.

Ово ти није добро да називаш остале на форуму ретардима. Тиме себе издижеш а то по Светим Оцима није добро. По Светим Оцима важно је видети своју грешност и не уздизати се над другима. Тако су проверавали да ли се неко подвизава правилно, тј. да ли се уздиже над другима или не.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...