Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Zoran Đurović рече

Нисам ту тему ни видео. Само видим теме кад ми приватно пошаљу. Време ми је ограничено. - А није лако свима да стисну петљу. Мени се може јер сам у специфичној ситуацији за коју сам се изборио. Али сам стално на ивици сечива...

Ову где је о. Александар одговорио.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

У главном граду Аљаске катострафалан потрес очекују цунами.Да ли Руси имају нека климатска оружја.Тако је био потрес у атомској електрани Фукушима дан након што је неки јапански званичник посетио Курилска острва која су део Русије у својству гувернера.Мислим да мало релаксирамо тему.Као да и нас нападају бјесови МП:

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Августин рече

У главном граду Аљаске катострафалан потрес очекују цунами.Да ли Руси имају нека климатска оружја.Тако је био потрес у атомској електрани Фукушима дан након што је неки јапански званичник посетио Курилска острва која су део Русије у својству гувернера.Мислим да мало релаксирамо тему.Као да и нас нападају бјесови МП:

отказан је цунами. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Августин рече

Мислим да мало релаксирамо тему.Као да и нас нападају бјесови МП:

Иначе ова тематика је такође on point. :)

Зато што, ако се не варам, Барт цитира нашег научника, проф., дотичног. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ведран* рече

Нек му је и то на образ.Није он нигде био професор можда у катакомби Грешног Милоја.

Подели на овим сајтовима

Dragi brate oče Zorane hvala na komplimentima,gde se seti Oga Vasanskoga.:)) Sada sam još belji.Kvadratna psiha?Neverovatan  si.:skidamkapu:

Цитат

Подели на овим сајтовима

Шиптари предлажу да се уједини Јужна и Северна Митровица а мост да се назове Шакира по певачици за коју су ваљда сад чули.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, свештеник Александар рече

Dragi brate oče Zorane hvala na komplimentima,gde se seti Oga Vasanskoga.:)) Sada sam još belji.Kvadratna psiha?Neverovatan  si.:skidamkapu:

Ништа ти друго нисам рекао до да си православан! - Наш Жекс ти даде то име. 

Нисам знао да је она сотона од МП и тебе узела да малтретира. Сада сам прочитао твој одговор. Ја сам имао скоре одношаје са тим ликом, и били су по њега јако непријатни. Има их овде на Поукама. Линковаћу ти ако те интересује. 

Поздрави ми пуно све пожаревљане кад их видиш! Где си отишао после Костолца? 

Иначе, био сам у приликама да пишем о лудацима који су нападали Стаматисов и твој опус тамо.  

Подели на овим сајтовима

Оче Аво већ четири године сам у пожаревачкој Цркви Св.Николе где сам  иначе становао  док сам  био костолачки.Та заједница је била истурено одељење Рукумије.Када сам дошао писали су две петиције  против мене,наравно да их Еп. није уважио.Отишли су убрзо сви од мене у Рукумију,мада их има и код акакијеваца.Иначе  радим на Академији СПЦ у Бг већ трећу годину,захваљујући Жексу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, свештеник Александар рече

Оче Аво већ четири године сам у пожаревачкој Цркви Св.Николе где сам  иначе становао  док сам  био костолачки.Та заједница је била истурено одељење Рукумије.Када сам дошао писали су две петиције  против мене,наравно да их Еп. није уважио.Отишли су убрзо сви од мене у Рукумију,мада их има и код акакијеваца.Иначе  радим на Академији СПЦ у Бг већ трећу годину,захваљујући Жексу.

Да, видели смо се онда кад си ми поклонио књигу. Драго ми је за ово око Академије; мислио сам да си негде друго прешао, односно, сигурно је да сам неког погрешно разумео. Супер је да се дружиш са Мистиком Жељком, мораћемо уприличити котлић на његовом ранчу на Дунаву! Једва чекам, веруј ми! Уморан сам од свега...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Ведран* рече

The reference in any citation style/format, please!

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, o. Miroljub рече

The reference in any citation style/format, please!

not necessary when ...

пре 7 часа, Ведран* рече

ако се не варам,

:))

Но вашега богољубија ради, еве: 

Worthy of mention here is the determination of the canonist Miodrag Petrovic, that “the Archbishop of Constantinople alone has the privilege to judge and adjudicate conflicts of bishops, clergy and metropolitans of other patriarchs.” (Nomocanon on the 14 Titles and the Byzantine Commentators, p. 206)

:))

Која иронија 12:smeha:

Бартове одлуке се темеље на нашем уваженом др.М.П. :))

https://www.uocofusa.org/news_180901_1.html

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...