Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Ведран* рече

Таман се прибрах, па Ава помену сведочанства. 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Е, али није зезање. Заиста имам људе од поверења и моралног интегритета. 

Нема ништа ако не снимимо неки филм, у коме ти играш младог Аву, а Августин маторог Аву (нешто је старији од мене). Нажалост све ово превазилази сваку нашу машту! Августин познаје све протагонисте ових прича, као и ја, јер смо ми мала црква. Сада, питање је да ли смо ја и Августин у прелести, али остаје чињеница да знамо ствари како стоје. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

То ја због слободних асоцијација на сведочанства о завршеној основној шоли, која тражи на увид. :))

confused1

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Zoran Đurović рече

Колико бих желео да не потпишем ово што си рекао, али не могу ни јоту да порекнем! Да не додајем сведочанства других озбиљних људи. 

Овде је писано о Петровићу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Е, али није зезање. Заиста имам људе од поверења и моралног интегритета. 

Нема ништа ако не снимимо неки филм, у коме ти играш младог Аву, а Августин маторог Аву (нешто је старији од мене). Нажалост све ово превазилази сваку нашу машту! Августин познаје све протагонисте ових прича, као и ја, јер смо ми мала црква. Сада, питање је да ли смо ја и Августин у прелести, али остаје чињеница да знамо ствари како стоје. 

А најстрашније је бићу безобразан па ћу то рећи што је живот тог МП гори од шпанске серије и ријалитија и кад би неко то написао не би смео да изађе ни у продавницу од срамоте.Али зна да други нису покварени као он.

Подели на овим сајтовима

Апел Уредништву: Блокните Аву и Августина, кренули смо да исповедамо живе људе!:))

Да не буде после да "живи" људи вама угасе сајт иако имате плаћен домен!12:smeha:

Почех да се церим као онај Ведран... Ушла Буба Ердељан у мене!:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Августин рече

не би смео да изађе ни у продавницу од срамоте.Али зна да други нису покварени као он.

Ако је тако, онда је реч о једном озбиљном поремећају који има име. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Апел Уредништву: Блокните Аву и Августина, кренули смо да исповедамо живе људе!:))

Да не буде после да "живи" људи вама угасе сајт иако имате плаћен домен!12:smeha:

Неће нас да блокирају ово је сајт и форум који ослобађа људе од фрустрација и глупости без икаквих претеривања.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Аха! А трта да тражиш да и мене блокну? А? Just_Cuz_19

Душевадник има мач! 

20181201_052055.jpg.fc947cc4b516d051823583c29444ee80.jpg

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ведран* рече

Ако је тако, онда је реч о једном озбиљном поремећају који има име. 

Управо си добро рекао то није психичка болест него поремећај понашања који се зове психопатија.Како сам га упознао.Одвео ме пок.о.Димшо Перић код њега у академију наука где је радио и овај нам нисмо ни ушли каже-Нико ме више не слуша.Чак ме ни Филарет не слуша.Ја не знам како се то зове.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Жика рече

Овде је писано о Петровићу.

Јао, па то мој другар, Аца Бели, кога зовемо међу нама Ог Васански!:)) Он је чврсте грађе и квадратне психе, супер је другар, крајње симпатичан. Нисам знао да је и њега МП начепио... 

За Симеона Рукумијског сам пре 30 година говорио да је психопата. Игњатије ме је скоро одушевио кад ми је рекао: Црква је као болница, морамо да имамо и такве болеснике.  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Августин рече

Неће нас да блокирају ово је сајт и форум који ослобађа људе од фрустрација и глупости без икаквих претеривања.

pa što preko naših leđa da se oslobađa frustracija i gluposti? :smeh1:

image.thumb.png.3016f6d9ce157750d0e9fb33eb46fa9c.png

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

На овој теми коју сам поставио је поруку написао Zeebedee. То је свештеник Зоран који је престао да пише овде баш кад се отац Зоран Ђуровић појавио па сам чак прво помислио да је Ђуровић Zeebedee јер се исто зову и имају сличне ставове.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Јао, па то мој другар, Аца Бели, кога зовемо међу нама Ог Васански!:)) Он је чврсте грађе и квадратне психе, супер је другар, крајње симпатичан. Нисам знао да је и њега МП начепио... 

За Симеона Рукумијског сам пре 30 година говорио да је психопата. Игњатије ме је скоро одушевио кад ми је рекао: Црква је као болница, морамо да имамо и такве болеснике.  

И он је писао овде.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жика рече

На овој теми коју сам поставио је поруку написао Zeebedee. То је свештеник Зоран који је престао да пише овде баш кад се отац Зоран Ђуровић појавио па сам чак прво помислио да је Ђуровић Zeebedee јер се исто зову и имају сличне ставове.

Нисам ту тему ни видео. Само видим теме кад ми приватно пошаљу. Време ми је ограничено. - А није лако свима да стисну петљу. Мени се може јер сам у специфичној ситуацији за коју сам се изборио. Али сам стално на ивици сечива...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...