Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Ведран* рече

Морао бих да видим. Али имају они митрополите и без метрополе. Кејс ин поинт, Зизи. Где је њему метропола?

Тако да може бити дијацеза на вебсајту :))али то је алтернативна реалност у којој они оперишу.

Као да што нам је Иван форумски светац са тропарем и кондаком. Тако нешто. :))

Сасвим је могуће да је фиктивна епархија.Код њих је све могуће.Јесте у праву си пише да је титуларна епархија постала титуларна митрополија.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 10 минута, Иван Радовановићћ рече

И ти мислиш да знаш о чему причаш, али не знаш, па шта с' тим?

О не...знам веома добро о чему причам...јерес неизгладиве благодати је карактеристична за римокатолике. Ваш Драган је сад само Драган, ма колико ви мислили да је Антоније.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ivan Marković рече

О не...знам веома добро о чему причам...јерес неизгладиве благодати је карактеристична за римокатолике. Ваш Драган је сад само Драган, ма колико ви мислили да је Антоније.

Какве везе тај Драган има са расколом у Украјини шта се расправљаш са секташем.

Подели на овим сајтовима

Кад ће да поставе митрополита Вестероса и свих седам краљевстава? 

:))

П.С. Само да није неко од рода Ланистер. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Просечан србенда рече

Да исправка, по сећању ако се не варам, Радивој је писао да након расформирања морнарице, Срби почињу да имају све чешће и веће проблеме са упадима Турака. А сигурно је то дугорочно коштало и Ромеје. Исправи ако грешим.

У ствари су Срби први сусрет са Турцима имали код Димотике. Иначе, море су тад увелико контролисали Млеци. У то време, ромејске снаге на копну биле су само сенка онога што је било под Михаилом Палеологом, о Комнининима и да не говоримо. Контролисали су Цариград, Солун и део Тракије. На то се свела империја. Пелопонез је функционисао одвојено јер су поморске путеве контролисали Млеци и Ђенова, Срби владали Тесалијом, а Атином Каталонци. Ако се не варам, мислим да су сами Ромеји превезли неке турске плаћенике у Јуроп, па ови остали. Имали су Ромеји неке лађе, али не бојне.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Августин рече

Какве везе тај Драган има са расколом у Украјини шта се расправљаш са секташем.

Нема никакве, али нећу да било ко овде малтретира владику Милутина.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ведран* рече

Кад ће да поставе митрополита Вестероса и свих седам краљевстава? 

:))

П.С. Само да није неко од рода Ланистер. 

Како су кренули, поставиће и владику Хобитима у Округу и планинским бауцима у Морији (не знам си чито Толкина?)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Иван Радовановићћ рече

Толико злобе на овако малом простору.

Окет. Пошто смо то решили, сад се изгуби и зрачи по фејсбуцима. Имаш тамо Србе на окуп, Фејсрепортер и тако даље...

Подели на овим сајтовима

Tschüss

:mahmah:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Иван Радовановићћ рече

Некога ко је у самој Светињи обећао да ће се у Грачаници Света Литургија служити до Судњега Дана. Као што и хоће...

Која је овај сектаШта је ово.

Подели на овим сајтовима

Јел ја то теби личим на златну рибицу или не дај Боже на Деда Мраза? Морам да ти кажем да си исувише матор да верујеш у такве будалаштине.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...