Jump to content

Француска-Хрватска, финале ФИФА СП 2018-За кога (и да ли) навијате? [АНКЕТА]

Оцени ову тему

За репрезентацију које државе ћете навијати у финалу СП?  

29 члановâ је гласало

1. 1. За репрезентацију које државе ћете навијати у финалу СП?

• Француска
      18
    • Хрватска
      11

Препоручена порука

Навијам за браћу Хрвате,немам проблем са тим. никакав.Навијао би исто да играју Словенија,Босна,Македонија како год, те предрасуде које су унели политичари у нечије мозгове мене не дотичу. Поштујем патњу и људе којe су узгубили током ратова и жао ми је њихових страдања  са обе стране али они нису били криви већ политичари. Али ја нисам политчар већ обичан човек.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Одговори 251
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Milan Nikolic , nema to veze sa genetskom bliskosću nego sa ljudskim, pojedinacnim izborom: Hoću li iseliti komšije Srbe iz Hrvatske, hoću li poubijatu njihovu decu u Jasenovcu, hoću li sakriti taj zločin i predstaviti kao banjsko lečenje i sl...? Zašto Srbima sluzi istorija? Da bi stalno ponavljali razred! Ponavljanje do nestanka!

Подели на овим сајтовима

@Mali Marko , da li bi navijao i za Albance? U vreme Dositeje Obradovića u Albaniji je bilo mnogo hrisćana, i oni su nam braća, zar ne? Pitaj Milutina Soskića, koji je 4 godine živeo u Pećkoj patrijaršija jer porodice Srba nisu smeli u selo da idu, pa kad ih opkole Albanci oni zvona pokrenu pa dođu Italijani da ih spasavaju (Drugi svetski rat), kaze i dan-danas se noću probudi cuje kako njegov pas cvili kad su ga Albanci zatvorili u kući i spalili ga zajedno sa kućom.

Подели на овим сајтовима

hrvatska reprezentacija nije dobar covijek, dobra dusa, hrvatska reprezentacija je drzavna stvar, drzave ciji temelji leze u srpskoj krvi, i cijih 30 posto teritorije lezi na srpskoj zemlji punoj grobnica, to nisu predrasude vec realnost na terenu, ja ne znam sta vam je

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Ariadna рече

@Mali Marko , da li bi navijao i za Albance? U vreme Dositeje Obradovića u Albaniji je bilo mnogo hrisćana, i oni su nam braća, zar ne? Pitaj Milutina Soskića, koji je 4 godine živeo u Pećkoj patrijaršija jer porodice Srba nisu smeli u selo da idu, pa kad ih opkole Albanci oni zvona pokrenu pa dođu Italijani da ih spasavaju (Drugi svetski rat), kaze i dan-danas se noću probudi cuje kako njegov pas cvili kad su ga Albanci zatvorili u kući i spalili ga zajedno sa kućom.

@Ariadna Албанци су једно док су Шиптари са подручја КиМ сасвим друга прича. Нисам сигуран да ли би навијао за Албанце јер једноставно не познајем тај народ за Шиптаре са Ким сигурно не.

Хришћани су нама браћа по Христу без обзира која су нација. 

Један савет, нема потребе да пуниш своју главу национализмом такве врсте,национализам је зло а то зло потиче од политичара а политичари траже баш такве како би их одржали на власти док са друге стране седе иза камера и "лижу се".

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, kordun рече

ok, izvini onda sto sma te zamjenio sa drugim kroatofilom...

Не знам да ли су твоји избегли за Србију и колико сте ту били, али по Србији и Војводини су људи генерално несвесни онога шта се дешавало код нас. Хрватску просто виде као словенску државу са Балкана, а млађе генерације чак и чињеницу што је Хрватска била у Југославији заједно са Србијом виде као неки додатни доказ да се ради о "нашима". Ја сам одавно престао око тога да се убеђујем с људима, нека мисли како ко хоће. Једном колеги који је нон стоп причао како му је сан да оде у Хрватску на летовање полупали су сталка на колима чим је отишао.

Код млађе генерације Далматинаца у Србији има доста оних који са симпатијама гледају на Хрватску и навијају за њихове спортисте. Ја то не разумем... а опет није у питању никакво "кроатофилство" које ти по десети пут помињеш. Једноставно људи који користе друге зоне у мозгу при доношењу одлука. Праве кроатофиле сам у Србији видео једино у "урбаним" круговима Београда и Новог Сада, често међу потомцима послератне комунистичке елите који су се генерално гадили се сиротиње и сељака.

Подели на овим сајтовима

@Mali Marko ne razumem taj deo braća po Hristu? Kad brat u Hristu izabere da ubije drugog brata u Hristu, da li je on hrišćanin? Da li je Bog rekao ubijaj! Za politiku ne brini, gadi mi se, ali u nauci kojom se bavim vidim kako Hrvati otimaju srpsko nasleđe a mi svi zmurimo i navijamo za njih!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zayron рече

Za Charvate - ako igraju fudbal tako kao što sviraju.............................

...........................

..........................

Кумим те Богом свевишњим, ограничи се на један видео клип на чешком по страници.

Кад год се јавиш на неку тему, као да сам упао у галерију где је немогуће скроловати до дна. Још ако те неко цитира а то не побрише, агонија се понавља. Као да сам на нечијем приватном блогу или ФБ профилу, не на теми где учествују сви. И да разумем језик, тешко да ћу пуштати 50 клипова по 10 минута...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...