Jump to content

Француска-Хрватска, финале ФИФА СП 2018-За кога (и да ли) навијате? [АНКЕТА]

Оцени ову тему

За репрезентацију које државе ћете навијати у финалу СП?  

29 члановâ је гласало

1. 1. За репрезентацију које државе ћете навијати у финалу СП?

• Француска
      18
    • Хрватска
      11

Препоручена порука

• Одговори 251
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, kopitar рече

Brate nadam se da ćeš kao častan čovjek i Srbin sutra navijati za Hrvatsku ...Vjeruj mi ja sam navijao za vas kad ste igrali protiv Švicošiptara a isto sam postrado u ratu u RS. 

Osim ako toliko voliš one francuske žabare..

Од кад је навијање за Хрватску мера части? 

Добро, твој избор. Ја рецимо никада не бих навијао ни за Хрватску ни за Федерацију што не значи да немам пријатељске или родбинске везе са некима из вашег народа, којима ћу свакако честитати победу ако је буде, којима пошаљем честитку за католички Божић и Ускрс.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Од кад је навијање за Хрватску мера части? 

Добро, твој избор. Ја рецимо никада не бих навијао ни за Хрватску ни за Федерацију што не значи да немам пријатељске или родбинске везе са некима из вашег народа, којима ћу свакако честитати победу ако је буде, којима пошаљем честитку за католички Божић и Ускрс.

pre bih mogao da navijam za hr ali za bih nikada jer je bih trenutno najveca tamnica narod ,tamni vilajet u kome svi pate i mozda trenutno jedina najneprirodnija drzava na svetu jer ako nije mogla da opstane jugoslavija kako to onda moze bih na mnogo manjem prostoru i sa mnogo manje potencijala ! RS pripojiti Srbiji ,Herceg - Bosnu Hrvatskoj a Bosnjacima ostaviti Sarajevsko - Tuzlansku republiku pa nek rade sta oce 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, nikola888 рече

pre bih mogao da navijam za hr ali za bih nikada jer je bih trenutno najveca tamnica narod ,tamni vilajet u kome svi pate i mozda trenutno jedina najneprirodnija drzava na svetu jer ako nije mogla da opstane jugoslavija kako to onda moze bih na mnogo manjem prostoru i sa mnogo manje potencijala ! RS pripojiti Srbiji ,Herceg - Bosnu Hrvatskoj a Bosnjacima ostaviti Sarajevsko - Tuzlansku republiku pa nek rade sta oce 

nije tocno, srbiji je jedini spas da se pripoji republici srpskoj

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, nikola888 рече

nebitno kako ali ipak je prirodno da se RS pripoji Srbiji jer mora da se zna sta je matica 

vala kad vidim beograd i liberale, nema tamo  matice, prije je matica danas na romaniji

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

vala kad vidim beograd i liberale, nema tamo  matice, prije je matica danas na romaniji

to jeste ,ja beograd ne mogu da smislim ,,i odavno on nije moj glavni grad jer to vise nije srpski grad naravno svaka cast izuzecima koji zive u njemu ,ima tamo jos nesto dobrih Srba ali u manjini nazalost !

Prestonicu treba vratiti u carski Lazarev Krusevac kad smo vec propustili prilike da prestonicu pomerimo u Prizren ili u Skoplje !!! 

U Bg idem samo bas kad moram i to kad sidjem iz busa prvo pljunem pa nastavim dalje 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordun рече

Meni se čini da  ovi ljevaci više drže do evanđeoski načela nego desni.

Ovi prvi baš i ne spominju previše Boga i domovinu ali su osjetljivi na nepravdu i siromaštvo i izgrađuju društva gdje je teško vidjeti penzionera da kopa po kontejneru za smeće.

Ovim drugima su puna usta Boga i Domovine , dosta njih imaju braniteljske mirovine i do deset puta veće od obične raje ( a da bi neko od njih rekao evo makar jedna moja tisuća od 10 za ovog mog brata koji ima jednu i traži hrane po kantama za smeće) ...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, kopitar рече

Meni se čini da  ovi ljevaci više drže do evanđeoski načela nego desni.

Ovi prvi baš i ne spominju previše Boga i domovinu ali su osjetljivi na nepravdu i siromaštvo i izgrađuju društva gdje je teško vidjeti penzionera da kopa po kontejneru za smeće.

Ovim drugima su puna usta Boga i Domovine , dosta njih imaju braniteljske mirovine i do deset puta veće od obične raje ( a da bi neko od njih rekao evo makar jedna moja tisuća od 10 za ovog mog brata koji ima jednu i traži hrane po kantama za smeće) ...

Нису уопште ствари црно беле. И једни и други, београдски "препаметни" либерали са једне стране и "велики" Срби са друге стране стваљају своје, ако се може рећи, идеолошке погледе на прво место. И онда је то све као једна искључива секта. Разборити су у мањини као и вазда.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вилер Текс рече

Нису уопште ствари црно беле. И једни и други, београдски "препаметни" либерали са једне стране и "велики" Срби са друге стране стваљају своје, ако се може рећи, идеолошке погледе на прво место. И онда је то све као једна искључива секта. Разборити су у мањини као и вазда.

Ovo je za mene pravo domoljublje...

https://priznajem.hr/novosti/ante-rebic-platio-kredite-svim-mjestanima-svog-rodnog-sela/

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, kordun рече

Слажем се. Одувек сам мислио да је Херцеговина веома  јако упориште српства можда и јаче него неки делови наше земље, ту сам и убацио владику Григорија па сам заобличио у једну целину.

• Не свиђа ми се 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Вероватно ћемо морати пребацивати канале и истовремено гледати финале у Вимблдону и Москви.

Драго ми је што Хрватски фудбалери подржавају Ђоковића као и он њих.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Дидим рече

Кумим те Богом свевишњим, ограничи се на један видео клип на чешком по страници.

Кад год се јавиш на неку тему, као да сам упао у галерију где је немогуће скроловати до дна. Још ако те неко цитира а то не побрише, агонија се понавља. Као да сам на нечијем приватном блогу или ФБ профилу, не на теми где учествују сви. И да разумем језик, тешко да ћу пуштати 50 клипова по 10 минута...

Ne zamaraj se nebitnim stvarima i malihernostima, ode život pored tebe. Dosta ih je takvih koji se jave nekoliko puta pa svaki put napišu po samo po par riječi, kod njih to preletiš odmah nekoliko najednom pa se ti onda tih par sekundi vrati i kompenzuje. Ja se opet ne javljam tako često, na ovoj temi mi je to jedan jedini post a videa gledat ni ne moraš, samo ih preskoči.  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...