Jump to content

ЗОРАН ЂУРОВИЋ: ХЕРЦЕГОВАЧКИ КЛАН

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ено, толико ми смета да сам узео да објашњавам зашто сам написао и да те позивам на праштање, баш сам неки незгодан човек.

Не терам те са форума, таман посла, желим ти да овде што дуже останеш, мени се бар чини да на њему има све више овако добрих људи. А нећу ти више реплицирати, да те не бих додатно провоцирао.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Отворте људи? тему,, о право пису: не'мојте! овде да спамујете; штаће Отац зоран да (вам) каже - аман~ :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan ::: рече

Отворте људи? тему,, о право пису: не'мојте! овде да спамујете; штаће Отац зоран да (вам) каже - аман~ :smeh1:

Па не знам нападе ме човек из чиста мира да сам неписмен, зашто Тебе не напада погледај како си написао и по мени то је сасвим примерено форуму.Ништа ја не спамујем кажем Ти човек ме нападе, мало ко да не прави грешке. Зашто мене? Не разумем.Ако почнем да мислим ко зна шта би се ископало, али нећу. А Ти си у праву не треба ићи ван теме, али мени није ни падало на памет да то радим док ме овај није извређао.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Августин рече

Па не знам нападе ме човек из чиста мира да сам неписмен, зашто Тебе не напада погледај како си написао

пашто не пишеш као!ја?онд'а не би смео ништа:да ти каже;јел би видо да нема Вајде :) 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Vladan ::: рече

пашто не пишеш као!ја?онд'а не би смео ништа:да ти каже;јел би видо да нема Вајде :) 

Искрено да Ти кажем изнервирало ме је то што од када су поражени на Сабору протеривањем Григорија активирани су сви НАТО плаћеници у Цркви и провоцирају вређају без везе тако да ћу ипак видети ко је овај.

Подели на овим сајтовима

Искрено да Ти кажем изнервирало ме је то што од када су поражени на Сабору протеривањем Григорија активирани су сви НАТО плаћеници у Цркви и провоцирају вређају без везе тако да ћу ипак видети ко је овај.

Ма мислим да претерујеш... не баве се ваљда нато плаћеници правописом :) 

Подели на овим сајтовима

како не знаш, он је чувени браниоц херојског чина испијања отрова, усташког генерала Праљка званог (Слињоооо)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Vladan ::: рече

Ма мислим да претерујеш... не баве се ваљда нато плаћеници правописом :) 

Не баве се правописом али се баве вређањем.Тако су на Фејсбуку писали поједини без везе увреде.А ова тема је управо о таквима које сам поменуо.Тако да има све везе.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Августин рече

Пријатељу, можда да почнем да персирам ако сте старији човек, узнемирили сте се без потребе и једну обичну опаску разрадили до параноје. Не знам ко сте, који положај имате у Цркви и какви се унутрашњи ратови воде у СПЦ ако је истина да једни друге прогањате по Фејсбуку и сајтовима и лажно се представљате, али ја сам лаик, још и маловеран, нисам ни НАТО нити неко из ваших кланова и све што сам урадио јесте да сам питао какве је научне радове могао да пише неко ко не ставља размак након тачке и зареза и чак ни то нисам питао из зле намере, него зато што су нам наставници то толико пута понављали да смо чак и у СМС-овима стављали размак, јер очекујемо да ће однекуд неки професор да искочи и да опет крене да дрви о томе.

Још сам вас неколико пута позвао да праштате, шта да учиним? Ону поруку више да обришем не могу. Знате ли, човече, за Бога?

Хајде да престанемо о томе, није о. Зоран отворио тему да од ње правимо представу... Куд се и јавих, ја и моја брзоплетост. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Дидим рече

Пријатељу, можда да почнем да персирам ако сте старији човек, узнемирили сте се без потребе и једну обичну опаску разрадили до параноје. Не знам ко сте, који положај имате у Цркви и какви се унутрашњи ратови воде у СПЦ ако је истина да једни друге прогањате по Фејсбуку и сајтовима и лажно се представљате, али ја сам лаик, још и маловеран, и све што сам урадио јесте да сам питао какве је научне радове могао да пише неко ко не ставља размак након тачке и зареза и чак ни то нисам питао из зле намере, него зато што су нам наставници то толико пута понављали да смо чак и у СМС-овима стављали размак, јер очекујемо да ће однекуд неки професор да искочи и да опет крене да дрви о томе.

Хајде да престанемо о томе, није о. Зоран отворио тему да ти и ја правимо представу... Куд се и јавих, ја и моја брзоплетост. ne_shvata

Ј...ле Те опаске и зарези говори српски и пусти ме на миру да се спремам за литургију.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Августин рече

Не баве се правописом али се баве вређањем.Тако су на Фејсбуку писали поједини без везе увреде.А ова тема је управо о таквима које сам поменуо.Тако да има све везе.

пре 6 часа, Августин рече

Ј...ле Те опаске и зарези говори српски и пусти ме на миру да се спремам за литургију.

Је л сам ти рекао да није ништа :) 

Ајд у здравље...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

Владане Ти си добар и добронамерн човек али нису нажалост сви такви.

Па добро ето решили смо тај правописни неспоразум. Али није фер да ме хвалиш да се гордим треба ваљда и ја да се спремим за литургију ;) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...