Jump to content

Мушкарци, какве жене волите?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Natasa. рече

To jeste tragedija, ali nisu ni one tu bezveze, tek tako slučajno došle da budu vulgarne. Čitav lanac prostitucije...

ПА О ТОМЕ И ГОВОРИМ.

Али то јесте ланац који утиче на нашу децу, девојчице то опонашају и зато сам рекла да из тих разлога настају манијаци и педофили.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Маријана91 рече

настају манијаци и педофили.

Ne nastaju, nose patologiju sa sobom. Zdrav muškarac nije nasilan koliko god da je žena prosta i vulgarna. Ne krivi žene za patologiju, ma koliko da je vulgarna.

Подели на овим сајтовима

За мене је жена као песма. Волим да видим лепу жену и лепо лице или тело као што волим да чујем лепу песму. Ако ме оркестар својим свирањем превише омами, могу да их позовем за сто да ми свирају и певају на увце. Ако не желе, ником ништа. И даље имају право да свирају са раздаљине без да их вређам и називам калаштурама јер ме изазивају страсним орјенталним ритмовима и хармонијама. То вређање и гледање с висине ми је изузетно, изузетно ружно. Живе биле и цуре и ваке и наке и оркестри, а коме се не свиђа, нек не иде у кафану и нек не слуша музику ако већ не може да поднесе њену снагу. И то је сасвим у реду.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Војвода7 рече

Ако не знаш шта хоћу рећи....није добро никако :)

Zaista ne znam.

Pokusacu da razumem ali moras da mi pomognes.

Dakle vidis zgodnu devojku, sa istaknutim oblinama. Privuci ce ti paznju sigurno, mozda ces i i mati dve tri prljave misli... sto se mene tice to razmisljanje je manifestacija te "prirode" o kojoj pricas, ali ti kazes "mozes ti da razmsiljas koliko hoces ali priroda je priroda", sta to znaci? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

@Војвода7 

добро, чему дислајк, хоћеш рећи да су теби сасвим ок паћеници који балаве за сваким дупетом, теби је то тако мачо, тако природно?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, ana čarnojević рече

feministički dril

Ovo nije feminizam, već zdrav razum. Kakve veze imaju prostitutke sa pedofilima i manijacima? Patologija se nosi sa sobom, ne može neka prostakuša tipa Maca da je izazove. A i ona radi za pare, ne da je maltretiraš...bar ne za džabe.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Маријана91 рече

ПА О ТОМЕ И ГОВОРИМ.

Али то јесте ланац који утиче на нашу децу, девојчице то опонашају и зато сам рекла да из тих разлога настају манијаци и педофили.

Manijacima i pedofilima fizicki izgled ne igra uvek presudnu ulogu... ne kazem da ne utice, ali nije samo to. Tako da je osipanje drvlja i kamenja po devojkama koje se slobodno oblace potpuno promaseno investiranje frustracije... bolje je otkriti odakle dolazi ta frustracija i zasto nam zgodne devojke koje to pokazuju bas toliko smetaju...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

За мене је жена као песма. Волим да видим лепу жену и лепо лице или тело као што волим да чујем лепу песму. Ако ме оркестар својим свирањем превише омами, могу да их позовем за сто да ми свирају и певају на увце. Ако не желе, ником ништа. И даље имају право да свирају са раздаљине без да их вређам и називам калаштурама јер ме изазивају страсним орјенталним ритмовима и хармонијама. То вређање и гледање с висине ми је изузетно, изузетно ружно. Живе биле и цуре и ваке и наке и оркестри, а коме се не свиђа, нек не иде у кафану и нек не слуша музику ако већ не може да поднесе њену снагу. И то је сасвим у реду.

у крајњој линији, нек понесу панцир у кафану, да их песма не погоди. :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Svasta... 

...i nista...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Маријана91 рече

Ако сам својевољно показала, треба и да се носим са ''последицом''.

jaiks... klizav teren, sto bi reko avokado.

Ako si se obukla iz razloga da skupljas takve komentare onda je valjda ok... ali ako si se obukla tako zato sto se ti u tome lepo osecas, onda ne bi smela tako olako da prihvatas vulgarne komentare....

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Senzibilitet Tome Zdravkovića :D

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

Нису девојке у минићима криве што вама религија не дозвољава да у томе уживате. ОК је практиковати такву религију, али онда немојте кривити девојке. Нико није дужан да живи тако да вама буде лакше да се подвизавате. 

Niko ne krivi devojke, nego njima smetaju oni koji zaboga bulje u njih... a to ti se bradr zove licimurje. Kad otidas, otkini do kraja, ali se ne buni kad to izazove reakciju drugih. Svi mi odlicno znamo sta jedino muskima moze da padne na um kad vide zategnutu i gologuzu.

A ja sam, kad smo vec kod price, rekao jedno sasvim svoje misljenje, apsolutno niko nije obavezan njime do ja sam. Pa cak ni ja.

A od tog mog misljenja, gle cuda, krenula je lavina dusebriznih baljezganja. A ja dusebrizna baljezganja ich ne volem.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Снежана

Сваки хетеро мушкарац који није асексуалан ће се окретати и балавити за дупетима и иста нам никада неће досадити. То је та природа о којој говоре. Зрелији балаве у себи, али и даље балаве.

Е сад, ова екипа би да одговорност за изношење тог терета (мада мени није никакав терет, него дар на коме сам захвалан, ал да не идемо у детаље) на жене. Жене су дужне да се не показују јер је наша природа да балавимо. Е па неће да може! Жене имају право да показују или не показују дупета, а мушкарци да окрену главу на другу страну ако желе да се подвизавају, или пак гледају и уживају или мувају и покушавају да је освоје или раде нешто десето. То вређање жена које воле да се показују ми је баш баш јадно. Шта и ако то ради мало изван граница неког просечног укуса? Ми остали не радимо никакаве гадости и не једемо једни друге док смо фино обучени, по општеприхваћеном стандарду, па је сад највећи проблем нечија испала задњица у кратком шорцу.

Није правило, наравно, али моје неко искуство је да се врло често у тим ”неукусно изложеним” телима крију дивне душе које се, ето, само тако чешљају.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Снежана рече

ne razumem ni ja paćenike koji se okreću i balave za svakim dupetom koje prođe pored njih, a onda se opravdavaju prirodom. Tačno, priroda je priroda, ali i dupe svi imamo, i to je prirodno, zar ne bi trebalo već da su oguglali. :D

Ne bi trebalo. Priroda ima svoj program, koji prosto ne moze da se izbrise. Vatra je vatra, a seno je seno. Sve je tu tako kratko i jednostavno.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...