Jump to content

ŠOK ZA USKRS Pop uradio nešto neverovatno na liturgiji, VERNICI PODELJENI! Šta vi mislite

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Ronald рече

Šta vi mislite o ovakvim liturgijama?

Одвлачи пажњу, тј. превише привлачи пажњу на себе, покрете и тд.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Џуманџи рече

Одвлачи пажњу, тј. превише привлачи пажњу на себе, покрете и тд.

Mislis da bi trebao nauciti par trikova sa trotinetom?:D

Подели на овим сајтовима

hehe to moze samo kod Grka ,,to je posebna fela i oni su nesto izmedju pravoslavaca i katolika ,pa i prihvatili su Bozic po katolickom kalendaru !! Turisticka zemlja ,dao im BOG sunce i more u izobilju pa mogu da se zezaju kako oce ! Drugo su srpsko i rusko Pravoslavlje jer je obelezno velikim stradanjima pa se i formirao taj malo stroziji stradalnicki odnos ! Grci su cak i za vreme turaka profitirali jer su se mahom bavili ribarstvom i trgovinom a preko turaka su cak i nas hteli da helenizuju insistirajuci kod porte da se po Srbiji postavljaju samo grcki svestenici !!! 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, nikola888 рече

hehe to moze samo kod Grka ,,to je posebna fela i oni su nesto izmedju pravoslavaca i katolika ,pa i prihvatili su Bozic po katolickom kalendaru !! Turisticka zemlja ,dao im BOG sunce i more u izobilju pa mogu da se zezaju kako oce ! Drugo su srpsko i rusko Pravoslavlje jer je obelezno velikim stradanjima pa se i formirao taj malo stroziji stradalnicki odnos ! Grci su cak i za vreme turaka profitirali jer su se mahom bavili ribarstvom i trgovinom a preko turaka su cak i nas hteli da helenizuju insistirajuci kod porte da se po Srbiji postavljaju samo grcki svestenici !!! 

На основу једног примера не можемо извлачити неке опште закључке,у Грчкој имате хиљаде свештеника.Сетимо се у време ратова овде колико су грчки свештенице и епископи помагали народу овде,колико наше деце је прихваћено у Грчкој.Свештеник који навија за Паок је нешто сасвим друго,не видим ништа проблематично на овом снимку,али у случају тротинета,то се дешава у цркви,и мало је смешно и непримерено.Не знам шта је мотив овом свештенику,не верујем да је из практичних разлога,можда скретање пажње или нешто друго.Ако му је мотив то да некога заинтересује да дође у цркву,онда му и није неки начин.Када је реч о календару,не видим шта је ту проблем,па својевремено је и наша црква учествовала у припреми новог календара,можда једног дана и ми прихватимо неки нови календар,бар у цркви календар не би требало да има неко превелико значење,календар је људска категорија,категорија овог времена,време у Цркви је есхатолошко,превазилази календар и ово време.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Нифада рече

На основу једног примера не можемо извлачити неке опште закључке,у Грчкој имате хиљаде свештеника.Сетимо се у време ратова овде колико су грчки свештенице и епископи помагали народу овде,колико наше деце је прихваћено у Грчкој.Свештеник који навија за Паок је нешто сасвим друго,не видим ништа проблематично на овом снимку

Znam da se sad hvatam za samo jedan detalj tvog posta ali zašto navijačka tribina nije dobar prostor za sveštenika i obavljanje pastirske službe ?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Broken рече

Znam da se sad hvatam za samo jedan detalj tvog posta ali zašto navijačka tribina nije dobar prostor za sveštenika i obavljanje pastirske službe ?

Mislim da se nismo razumeli,komentarisala sam video koji je neko postavio ,gde taj grčki sveštenik pozdravlja navijače Paoka,međutim neko je pomenuo,ako je to tačno,da je taj sveštenik preterivao u tome,možda u nekoj drugoj situaciji,znamo šta sve danas prati sportske događaje kada su navijači u pitanju,mada lično ne verujem iz onoga što sam videla da je taj čovek preterivao u podršci paoku..Samo sam htela da se ogradim u slučaju da je zaista bilo nečeg neprimerenog,inače i sama volim sport i pratim sportska dešavanja.Neretko se desi da ako u komentaru ili na neki drugi način podržimo nekog u nekoj situaciji,to ne znači da podržavao sve aktivnosti neke osobe,ukoliko postoji nešto što mi ne znamo.

Подели на овим сајтовима

Barem nije depresivni matorac koji ti tupi kako si kao sveća na vetru. Molim te, pričaj mi kako je sve prolazno, propadljivo i ništa nema na Zemlji smisla i kako ćemo umreti...kao da to ne znamo...o kako volim da slušam o egzistencijalnom blatu i učmalosti :0212_rolleyes:.

Posle se pitaj gde je podmladak...inspiracija-Pravoslavna slika dana.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Natasa. рече

Barem nije depresivni matorac koji ti tupi kako si kao sveća na vetru. Molim te, pričaj mi kako je sve prolazno, propadljivo i ništa nema na Zemlji smisla i kako ćemo umreti...kao da to ne znamo...o kako volim da slušam o egzistencijalnom blatu i učmalosti :0212_rolleyes:.

Posle se pitaj gde je podmladak...inspiracija-Pravoslavna slika dana.

Ми ништа не знамо о човеку на тротинету,ко зна о чему говори у својим беседама.Ако неко нема проблем пролазности живота,и дође на Литургију зато што тамо неки свештеник изводи егзибиције на тротинету,ја бих пре отишла на неке ауто трке,него на Литургију  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Нифада рече

Ми ништа не знамо о човеку на тротинету,ко зна о чему говори у својим беседама.Ако неко нема проблем пролазности живота,и дође на Литургију зато што тамо неки свештеник изводи егзибиције на тротинету,ја бих пре отишла на неке ауто трке,него на Литургију  :) 

Samo sam pod utiskom veličanja učmalosti :smeh1:...o ovome i nemam stav, trebaće mi vremena da procesuiram...ali da mi naša Crkva deluje malo inertno-deluje.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Natasa. рече

Samo sam pod utiskom veličanja učmalosti :smeh1:...o ovome i nemam stav, trebaće mi vremena da procesuiram...ali da mi naša Crkva deluje malo inertno-deluje.

Ma ne djeluje Crkva nego možda samo neki sveštenici djeluju inertno ko i ovi naši,

al njih se može s vremena na vrijeme ovako malo "oživit", to i nije neki veliki problem! :D 

https://tinyurl.com/y9kssypk

Подели на овим сајтовима

Kod nas se orio dečji plač [emoji41]

Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Синтагма "верници подељени" из наслова је сам врх најгорег облика кликбејт шунда међ' кликбејтовима 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...