Grizzly Adams Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 Наши раде само за себе и своје кумове. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 пре 1 минут, Православни Србин рече Ako si. steta i bruka jer od zapada mora da se krade kao i on od nas ,,svako ko radi bilo sta protiv zakonito preko ima moju punu podrsku dok te iste aktivnosti ne primenjuje na teritoriji srpskog naroda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 Управо сада, Milan Nikolic рече Naši rade za istočnjake. Problem je što ne rade, nego su se jeftino prodali "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 пре 9 минута, nikola888 рече vi ovde brkate babe i zabe ,,, ko je rekao da Albanci nisu Boziji nard ko i Srbi ,samo su nam nazalost interesi suprotstavljeni i oni rade trenutno za zapadne nalogodavce ko sto su i uvek a jesu balkanski narod i ako su dosli poslednji ovde Nisam mislio na tebe licno negi sam pricao generalno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 Problem je što ne rade, nego su se jeftino prodaliŠto malo ne objasniš? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 nije nemoralno pokrasti amerikanca il bilo kog zapadnjaka ,,od njih treba otimati jer te pare u Srbiji nisu zaradili Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 Čekaj bre malo. Da li je moguće da ovako pričaš? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 пре 6 минута, nikola888 рече nije nemoralno pokrasti amerikanca il bilo kog zapadnjaka ,,od njih treba otimati jer te pare u Srbiji nisu zaradili Нормално. Кад мене покраду то је лоше, кад другог покраду то је добро Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 пре 14 минута, Milan Nikolic рече Što malo ne objasniš? šta ima tu da se objašnjava, zar ti nije dovoljan pokazatelj to kako živimo, a što se tiče Kosova, još osamdesetih mi je ujak koji je tada u saveznom supu radio pričao da je bio dole kada su se desili nemiri, ni tada mi nismo bili svesni da na Kosovu i Metohiji ima delova gde Srpska noga kročila nije od šezdesetih godina prošlog veka, prosto mi je muka od tog decenijskog mazanja očiju jeftinim nacionalizmom, potezanje tog Kosova i pravljenje žrtava i manipulacijom tim ljudima dole kad god zatreba nekom za nešto. Moj muž je imao među Šiptarima i Gorancimasa Kosova, sjajne prijatelje, divne ljude koji su kada se sve ovo zakuvalo otišli sa Kosova, verujem da dole još ima kao i ovde normalnog sveta sa kojim se može živeti, sarađivati i krenuti dalje bez da nas drže kao taoce i njihov i naš politički šljam. "Tamo daleko" and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 Управо сада, GeniusAtWork рече Нормално. Кад мене покраду то је лоше, кад другог покраду то је добро to je zamena teza ,,ja sam iz kraja gde ima dosta gasterbajtera i uzimali smo im nesto kad oce da udju tu i tu ,,nije to bas najsjaniji deo moje biografije al nemam neku grizu savesti ,,,,jednostavno doneli pare od tuda oce da se pokazu ovde e pa to kosta jer nisi Srbiju gradio nego si negde za saku evra Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 пре 7 часа, Православни Србин рече Нема ту слободне воље кад ти неко прети и уцењује те да гласаш за кога он хоће. Nisi ovo u pravu. Moze neko i da ucenjuje i preti da glasas za njega, tamo iza paravana imas slobodu da uradis sta hoces, zaokruzis sve, nekog drugog, ma koga hoces... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 пре 2 минута, Благовесник рече Nisi ovo u pravu. Moze neko i da ucenjuje i preti da glasas za njega, tamo iza paravana imas slobodu da uradis sta hoces, zaokruzis sve, nekog drugog, ma koga hoces... Није лако рећи свакоме нећу кад га притискају. Али је лепо и добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 Све је лепо објаснио професор Самарџић: "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 Мене много брине кад Вучић говори: "Неће бити новог Бљеска и Олује". Дај Боже да умишљам и претерујем. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 @Grizzly Adams https://www.youtube.com/watch?v=sGoU2aEObyY Задњи пут кад је био заштитник то је било овако, како се завршило знамо. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука