Jump to content

Ухапшен Марко Ђурић у Косовској Митровици

Оцени ову тему

Препоручена порука

Одлично што си био, ал то ти не даје за право да вређаш друге људе.

То је и највећи проблем код нас што неки не умете цивилизовано да разговарате него мора одмах да се вређа и гађа камењем...

Ја тебе нит сам вређао, нисам ти се ни обратио. Према томе, смири живце мало.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Одлично што си био, ал то ти не даје за право да вређаш друге људе.

То је и највећи проблем код нас што неки не умете цивилизовано да разговарате него мора одмах да се вређа и гађа камењем...

Ја тебе нит сам вређао, нисам ти се ни обратио. Према томе, смири живце мало.

ja tebe nisam uvredio kao coveka daleko bilo nego kao amerikanca sto nazalost i jesi i sta ja tu mogu !!  i nisam ovde nikog uvedio daleko bilo 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Grizzly Adams рече

Мене су у Бечу опељешили Срби. Криминална банда српских идиота која је људима проваљивала у станове годинама.

И знали су да сам Србин, пратили ме да виде где живим.

Iskreno brate I meni jedan nas Srbin j Svajcarskoj pricao kako su ga zeznuli nasi Srbi a jedan Albanac ga nije prevario I zeznuo jer mu je dao besu (zakletvu) I odrzo ju je. Kaze on I vise cenim tog Siptara nego ove nase. 

Opet ni to nije besto za generalizaciju svakakvih primera I iskustava ima, Srbi definitivno nisu cvecke, cvecke nisu ni Albanci ali nisu ni divljaci I varvari. Ima losih medju njim svakako ali kao k kod drugih. 

Inace ja verujem Patrijarhu Pavlu koji je rekao u jednom intervjuu da su I Albanci Bozji narod ko I Srbi ko I svi ostali ljudi I narodi.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Православни Србин рече

Iskreno brate I meni jedan nas Srbin j Svajcarskoj pricao kako su ga zeznuli nasi Srbi a jedan Albanac ga nije prevario I zeznuo jer mu je dao besu (zakletvu) I odrzo ju je. Kaze on I vise cenim tog Siptara nego ove nase. 

Opet ni to nije besto za generalizaciju svakakvih primera I iskustava ima, Srbi definitivno nisu cvecke, cvecke nisu ni Albanci ali nisu ni divljaci I varvari. Ima losih medju njim svakako ali kao k kod drugih. 

Inace ja verujem Patrijarhu Pavlu koji je rekao u jednom intervjuu da su I Albanci Bozji narod ko I Srbi ko I svi ostali ljudi I narodi.

Ма да, не треба да се генерализује. То је само пример да ни ми нисмо цвећке, ни према својима.

Ал сам их укебао после, сад рибају клозет у неком аустијском затвору... било је то на форуму. ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Jeste sve to vređanje, ali je vređanje i ono što iznosite u smislu da treba bežati iz Srbije itd. Pazite činjenica je da na primer Zvonko iz SAD nema ništa sa srpstvom sa aspekta današnje srpske politike i stava srpske Crkve po pitanju Kosmeta.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, nikola888 рече

i oni rade trenutno za zapadne nalogodavce ko sto su i uvek a jesu balkanski narod i ako su dosli poslednji ovde 

a naši političari rade za koga?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Grizzly Adams рече

Ви млађи то не знате, али тамо 80-тих је била грозна кампања тадашње српске власти против Албанаца. Све најгоре. Тотална дехуманизација.

Спремали су терен за "чишћење".

Da, kao mladji svadjao sam se sa ljudima koji su ovo tvrdili. Ali danas kad razmislim shvatam da je to istina, nazalost.. Svakako ludacka vlast koju smo imali devedesetih nikome nista nije dobrog ni mislila a ni donela. Ponajmanje Srbima.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Ма да, не треба да се генерализује. То је само пример да ни ми нисмо цвећке, ни према својима.

Ал сам их укебао после, сад рибају клозет у неком аустијском затвору... било је то на форуму. ;)

Ako si. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, nikola888 рече

inace svako ko je glasao za naprednjake ,socijaliste,demokrate ,radikale je gori neprijatelj Srbije i od najgoreg Siptara 

И од американца српског порекла... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...