nikola888 Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Kad Djurica na Kosovu hapsise Citav sat ga u ropstvu drzase citav sat mu ko godina traje al se mare nikom nepredaje svezase ga kao ljutog lava samo viri velika mu glava a kravata pala oko vrata iz kocije on palac podize da se javi aci od srbije Kad to vide aco gospodare on saziva sve novinare pa pred njih on vadi papire sto donose u siroke caksire Dize aco papir u visine da to vide dahije od pristine kad vidise zabolje ih glava pa pustise marka ljutog lava Phoebe, Зосима, GeniusAtWork and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Јадно је какве све трикове Напредњаци користе само за који додатни минут пропаганде. Све ове године није био проблем у договору са Приштином прелазити ту ( административну ) границу и поштовати неки договор, и сада се њима прохтјело тек тако да оду на КиМ иако нису испоштовали процедуру. Да, понижавајуће је што је представник Србије овако ухапшен, али он сам је ту крив и нико не би требао сносити посљедице до он сам - да лети из владе у року од одмах за овакву неспособност и срозавање угледа државе. Јадно. Понижавајуће. Брука. Orion, Џуманџи, fsa and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Procedura za dolazak na Kosovo je bila ispoštovana. Fotina444 and Orion је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Orion је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 1 hour ago, Milan Nikolic рече Procedura za dolazak na Kosovo je bila ispoštovana. Не, није: http://www.alo.rs/i-vukosavljevicu-zabranili-ulazak-na-kosovo/154586 Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 16 минута, Milan Nikolic рече У пријеводу Jebite nas, stojimo na usluzi za dzabe, sto da se izlazete trosku spremni su okrunjeni kukuruzi da na njima klecimo u cosku .... Mi smo kunici pokusni bulju nam, bulju nam pomerite bicemo dobri i poslusni pucajte pa nas overite .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 E stvarno ove društvene mreže nisu normalne. Orion је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Не, није:http://www.alo.rs/i-vukosavljevicu-zabranili-ulazak-na-kosovo/154586 Gde ti vidiš da procedura nije ispoštovana? Taj tvoj link nema veze sa tim. Pokazao je Vučić o čemu se radi, pogledaj početak njegovog obraćanja. Orion је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Изрежирана представа ради стварања драме,игром случаја сам у Митровици са тренутним послом,а био сам и раније,овај пут је била сирена за непосредну опасност коју нисам чуо од 99-е,па је та сирена беспотребно направила панику међу народом.И нису неки специјалци ови РОСУ лако добију по брњици giphy.webp Зосима and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 1 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Америкaнци подржавају бандите и терористе, што су показали данас на Косову, поставља се питање, шта руководство Србије тражи на Западу? Шта тражи у Америци, шта на крају тражи у Бриселу?! Са ким то преговара??? Чему се нада??????!!!!! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 3 часа, Срђан(Православац) рече Изрежирана представа ради стварања драме,игром случаја сам у Митровици са тренутним послом,а био сам и раније,овај пут је била сирена за непосредну опасност коју нисам чуо од 99-е,па је та сирена беспотребно направила панику међу народом.И нису неки специјалци ови РОСУ лако добију по брњици Надам се да је овако (болд). Но, свеједно, погледала сам сад 2 снимка које су качили форумаши, која пи*ка треба да будеш да бациш шок бомбу људима под ципеле (мислим најпре на ону групицу људи који су се збили једни уз друге (склоњени са врата!) тик уз бели комби. И 'ајде то, него послати специјалну јединицу као да је у питању акција хапшења банде која се бави трговином деце, а не "патетични" Срби. Курчењско манекенисање д'изађу на ТеВе, да их види народ. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 24 минута, Џуманџи рече Но, свеједно, погледала сам сад 2 снимка које су качили форумаши, која пи*ка треба да будеш да бациш шок бомбу људима под ципеле (мислим најпре на ону групицу људи који су се збили једни уз друге (склоњени са врата!) тик уз бели комби. И 'ајде то, него послати специјалну јединицу као да је у питању акција хапшења банде која се бави трговином деце, а не "патетични" Срби. Курчењско манекенисање д'изађу на ТеВе, да их види народ. Све изгледа као у лошем филму, када се криминалци (терористи) обуку у униформе. Сад ће председник данима да кука и да плаче пред камерама. Претходни је би предсетник који се свима извињавао, а овај је неки плачљивко. Мене је зачудило да Марка нисмо синоћ видели са завијеном главом пред камерама, попут Шојића и Груевског. Вероватно су продуценти (режисер) серије проценили да је боље ту сцену ставити у данашњу епизоду серије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 10 минута, Ђорђе Р рече Све изгледа као у лошем филму, када се криминалци (терористи) обуку у униформе. Сад ће председник данима да кука и да плаче пред камерама. Претходни је би предсетник који се свима извињавао, а овај је неки плачљивко. Мене је зачудило да Марка нисмо синоћ видели са завијеном главом пред камерама, попут Шојића и Груевског. Вероватно су продуценти (режисер) серије проценили да је боље ту сцену ставити у данашњу епизоду серије. Уверена сам да у паралелном универзуму постоји држава која се зове Напредна Albania где се практикују ритуална оргијања, попут оних у неким античким друштвима. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 8 часа, Milan Nikolic рече E stvarno ove društvene mreže nisu normalne. Da, nisu normalne, ali su korisne. Jasno možeš videti koliko ima neprijatelja u samoj Srbiji. Pljuju po Srbiji i svemu srpskom, a tu žive, primaju plate i penzije. Milan Nikolic, Fotina444, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 20 минута, Orion рече Da, nisu normalne, ali su korisne. Jasno možeš videti koliko ima neprijatelja u samoj Srbiji. Pljuju po Srbiji i svemu srpskom, a tu žive, primaju plate i penzije. Не брини, ускоро ће добар део помрети а остатак се иселити, и сви ће волети Вућића, бити чланови СНС-а, и аплаудирати његовом глумачком умећу. Ко не воли Вучића, не воли Србију. Вучић и Харадинај су коалициони партнери, и ово су њихове игре. Свега овог не би било да смо осудили Русију и протерали неког дипломату. Не би било ових трзавица у коалицији Вучић-Харадинај. Јанко and Fotina444 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука