БанеЛ Написано Март 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 1 минут, Срђан Шијакињић рече Мени се такође чини да је, после свега, суштина у томе да улазак у ЕУ и наставак тренутне политике једноставно нису компатибилни са задржавањем КиМ (тачније, права на КиМ). Мораће се пресећи у неком тренутку и одустати од једне од те две ствари. А до тада нећемо имати ниједно ни друго. Знам да је ово рупа на саксији, али ми се чини да све време покушавају да нас убеде да није тако. И да можемо постићи некакав компромис, а нико жив нема представу какав компромис би уопште могао бити на столу. Не може и јаре и паре. И тачка. Надам се да ће ово балансирање да престане. Овима што балансирају, широко нека им је поље. И нећу у ЕУ. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 11 минута, Golub рече Ко је Србима крив што верују непријатњљима из Европе и Америке... Што су пристали на којекакве споразуме са непријатељима српског народа... можда су ови Шиптари привели Марка, (који касно на Косово дође) да му се захвале што им је поклонио позивни број, што је укинуо српску полицију на Севери КиМ и судство... Ето им сад гаранције Европе да Росу неће на север Косова... Обећање лудом радовање... Нека дају војну базу Русима у Прешевској долини и Копаонику и све ће бити знатно другачије... па ће Шиптари бити мањи од маковог зрна... Па да буду Руси уместо Росу на Косову ... Sto se tice te vojne baze Milovan Drecun je definitivno dao odgovor kod Marica. Rekao je da moramo da budemo realni i da ruska vojska ne moze da dodje ako NATO zatvori vazdusni prostor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Kosovo je Srbija i za Kim moramo da se zrtvujemo i da ga povratimo ali ne na nacin kako to radi ova izdajnicka vlast !! E evo vec pustise marka ,,, БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 http://www.eparhija-prizren.com/en/news/bishop-teodosije-urgently-free-arrested-head-office-kosovo-and-metohiju-marko-djuric-and-preven александар живаљев and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 3 минута, Срђан Шијакињић рече Имам утисак да си у убедљивој мањини. Вазда био брате. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Управо сада, БанеЛ рече Не може и јаре и паре. И тачка. Надам се да ће ово балансирање да престане. Овима што балансирају, широко нека им је поље. И нећу у ЕУ. Ја се слажем да не може. Само што нисам сигуран шта би "народ" пре изабрао, ЕУ (тј. обећање бољег живота које - кажу? - доноси улазак у ЕУ) или принципијелност око питања КиМ. Друго питање је шта нам принципијелност око КиМ може донести сада, шта за пет а шта за десет година итд. Шта су фактичне могућности Србије, да ли Србија може да заштити свој народ на КиМ. Шта је план Србије за КиМ, итд, итд. Колико год било нереално да држава (каква год да је, тежи суверености по природи ствари) и "народ" пристану на признање КиМ и одустанак од њега, без да се ишта добије за узврат, исто тако је нереално очекивати да се "народ" одрекне наде у бољи живот и већи стандард, а да за узврат добије само "принципијелност" без икакве реалне промене на терену и да живи у нади да ће једном, "кад Руси ојачају, а Амери пукну" или шта год, стање на КиМ да се реши само од себе. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Народ сам ставио под наводнике, јер је велико питање да ли "народ" ишта и жели или су његове жеље и одлуке подложне променама из године у годину. Пластелин. Лидија Миленковић and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 (измењено) пре 45 минута, БанеЛ рече Џу, не односи се на тебе. Мислим на ове администраторе. Ма, није проблем. Мени је жао само због овога: Цитат 18.53 - Srbi su odmah nakon što je uhapšen Đurić izašli sa kamionima i građevinskim mašinama i blokirali put Mitrovica – Priština, kod mesta Rudar, javlja reporter N1. што су се људи успаничили. А ово баљезгаво говедо: Цитат 19:05 - Predsednik Odbora Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kazao je da hapšenje Marka Đurića pokazuje "brutalnu upotrebu sile" koje bi neko mogao da protumači kao "pravu objava rata srpskom narodu i srpskoj državi". Они изгледа стварно прижељкују ср*ње. Стока! Измењено Март 26, 2018 од Џуманџи Лидија Миленковић, БанеЛ, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 3 минута, Срђан Шијакињић рече Ја се слажем да не може. Само што нисам сигуран шта би "народ" пре изабрао, ЕУ (тј. обећање бољег живота које - кажу? - доноси улазак у ЕУ) или принципијелност око питања КиМ. Друго питање је шта нам принципијелност око КиМ може донести сада, шта за пет а шта за десет година итд. Шта су фактичне могућности Србије, да ли Србија може да заштити свој народ на КиМ. Шта је план Србије за КиМ, итд, итд. Колико год било нереално да држава (каква год да је, тежи суверености по природи ствари) и "народ" пристану на признање КиМ и одустанак од њега, без да се ишта добије за узврат, исто тако је нереално очекивати да се "народ" одрекне наде у бољи живот и већи стандард, а да за узврат добије само "принципијелност" без икакве реалне промене на терену и да живи у нади да ће једном, "кад Руси ојачају, а Амери пукну" или шта год, стање на КиМ да се реши само од себе. Наши стари су били принципијелни, па су претпели Турке. Ми нећемо да истрпимо ни мало. У томе је разлика. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 36 минута, Milan Nikolic рече Kosovo je Srbija administracijo. Jest u srcima našim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 2 минута, Џуманџи рече што су се људи успаничили. Како је народу на Косову, не могу ни да замислим. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 15 минута, Grizzly Adams рече Да, порука да кад идеш преко границе треба да имаш уредне папире. Jasno...i uperiš duge cevi u goloruk narod, kao i da izlomiš Željka Jovića, Ivana Milojevića i još neke... Nektarija* and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 4 минута, БанеЛ рече Наши стари су били принципијелни, па су претпели Турке. Ми нећемо да истрпимо ни мало. У томе је разлика. Па како се узме, цео један народ је практично настао јер су многи од наших предака били потпуно непринципијелни (Бошњаци). Нисам сигуран да се могу поредити епохе... Све и да могу, народ сада није спреман да трпи због неког "принципа", велика већина Срба никада није била на КиМ, нису посебно религиозни да би осећали неку велику везаност за светиње доле, затим осећај патриотизма је прилично искомпромитован од стране разних битанги и глупака, тако да... То му дође тако, тренутно, Лидија Миленковић and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Ja razmisljam o tim jadnim ljudima koji su ostali na Kosovu i strahu i nesigurnosti koja im je danas dolivena u vec punu casu ... "Jer su se carevi igrali rata" ... Meni je sve to strasno. Uzdam se jedino u Boziju milost jer razuma u ljudima je sve manje. Paradoksologija, Лидија Миленковић, Mилена КШ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 7 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 1 hour ago, Orion рече Da, ovo je za svakog čoveka strašno, dok neljude ovo raduje! Ček, a kako su ovog što snima `ladno ostavili? Ladno došetao do sredine sale i niko ne obraća pažnju na njega. Moglo je to bolje da se odradi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука