Jump to content

Срђан(Православац)

Члан
  • Број садржаја

    318
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Срђан(Православац)

  1. @Volim_Sina_Bozjeg Од једног твог наизглед безначајног питања постала је интересантна тема.Присетих се,и сачувах ову тему за успомену.
  2. Слажем се са тобом брате Дејане.Овде сам присутан шест година,у почетку сам писао и глупости и паметне ствари,касније сам само пратио,посматрао и радио на себи.Постојале су ствари које су ме саблазниле,но сам доцније увидео да је то ипак донело неку велику корист.Кад сагледам сада овај форум видим га као један непроцењив споменар и ризницу многих изречених мудрости,за које би било штета да нестану.
  3. Изрежирана представа ради стварања драме,игром случаја сам у Митровици са тренутним послом,а био сам и раније,овај пут је била сирена за непосредну опасност коју нисам чуо од 99-е,па је та сирена беспотребно направила панику међу народом.И нису неки специјалци ови РОСУ лако добију по брњици giphy.webp
  4. Свакако мислим да има дубље симболичко значење,у смислу да ће верујући подизади себе у виши ниво,духовни. Самим тим ће и другачије говорити,другачијим језиком,духовним-моралним. Рани Хришћани нису сигурно пили отрове и хватали змије да би доказали веру. Што се стихова тиче постоје неке тврдње од стране стручњака да су они додати и да се не појављују у старогрчким текстовима пре петог века. И да су наметнути из зле намере. Шта је истина??? Има нешто на википедији о томе. https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_16
  5. Будимо пред светом ништа да бисмо пред Богом били нешто

  6. Високо мишљење о себи никако се не слаже са чињењем ниских дела.

  7. Због чега ово допушташ?Обрстише те све
  8. Ако ти је соба топла, не отварај је често, а ако имаш у себи Духа Светога не говори много.

    1. Show previous comments  3 more
    2. Deki992

      Deki992

      Nesto mi se ovo u praksi nije potvrdilo.Onaj sto dosta cuti zna da bude opasno kvaran.

    3. Срђан(Православац)

      Срђан(Православац)

      Па кад си наилазио на злобне ћуталице :)

    4. Чунга Лунга
  9. Што каже црногорац -Ој ђевојко о ли кока коле -хоћу -иди купи
  10. @@Oglo, „И постаде човек душа жива“ ето разлика између човека и животиња,самим тим животиње никада нису могле живети у вечности као човек.Па је логично да су животиње умирале и пре човековог пада у грех.
  11. Мислио човек и написао ЦПС (Центар за природњачке студије) а не СПЦ
  12. На РТС-у је био.Замисли. Обнављају паганизам идеолози новог вавилона(како се оно беше зову нешто на еко,еку ) и глобалисти испирањем мозгова на антиправославној телевизији. Какав само текст се говори у филму. „Марија” рече гомили: „Опростите мом сину! Он је душевно болестан! Он не зна шта ради! Он има проблеме, откад је био беба. Није му глава у реду”. Гомила која се гура око њега, „Христ” каже: „Бежите, мука ми је од вас. Себични сте и пуни мржње. Бог вам неће помоћи”. Наравно у коју ћеш православну земљу прво да донесеш Нови Светски поредак него код нас,ми смо отворени за све болештије.
  13. Ако мислиш на оно са јутјуба,то је сцена из филма последње Исусово искушење из 1988 који је поменуо брат ПиП.
  14. Ко је далеко од зла, он најмање подозрева злу.

  15. Јован 14:2 Многи су станови у кући оца мојега. А да није тако, казао бих вам; идем да вам приправим мјесто. Матеј 7:7-8 Иштите, и даће вам се; тражите, и наћи ћете; куцајте, и отвориће вам се. Јер сваки који иште, прима; и који тражи, налази; и који куца, отвориће му се.
  16. Џоле Џогани. Можда ће им се посрећи па да нађу жене зелене,треба да их пусте.
  17. Јесте тај је,која болештија,види се да је глумац тинкилинки
  18. Ок. Мого би мало да оде до пинка да их окади и да их напоји свете водице.
  19. Такође се у филму не дотиче смисао Христовог распећа,због чега је Он дошао и због чега је распет.Гледалац који ово буде видео а никада није читао библију има да се пита која је Његова сврха.
  20. Чији је он је боље питање.Кад на пинку могу да се приказују свакакви неморали који трују мозгове.
  21. Ау,страшно,не могу да верујем да неки хришћанин упоште може да се трује њиме.
×
×
  • Креирај ново...