Вилер Текс Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 2 минута, Аурор рече Учио сам и ја то исто, па сам схватио да није тако... У школама се испира мозак. Љуби те др.мр. Мирољуб Milan Nikolic and Аурор је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 5 минута, Аурор рече Држава Србија није ништа моралнија од НАТО пакта, то је суштина. Међусобни сукоб две криминалне организације, где страдају недужни људи. Да бре, ми баш мислили да мало рокамо и освајамо по Блиском и Средњем Истоку, ал нам НАТО поквари план. Вероватно су нас напали због конкуренције... Вилер Текс, obi-wan, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 Управо сада, obi-wan рече Sidji malo sa te visine, moze da te u`vati promaja... Неминовни Први светски, ослобађање 1912, "НАТО зао - Србија добра", промаја... Вече домаће митологије Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече Nije, isto k`o sto nije u Iraku, Siriji, Ukrajini, Gruziji, Libiji... Никакве сличности није СФРЈ имала са тим земљама. Ми смо били цивилизована земља од које се очекивало да се брзо прилагоди новим условима као остатак источне Европе. Чехословачка се поделила без икаквих проблема. Могли смо и ми. Нико жив нас не би дирао, још би нам помогли. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 Ма не треба нам ни кућа ни држава, само метафизика добра у којој морамо да слушамо запад. Е мој Ауроре дођосмо до тога да нам треба само соларна јога и Америка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 2 минута, Вилер Текс рече Ма не треба нам ни кућа ни држава, само метафизика добра у којој морамо да слушамо запад. Е мој Ауроре дођосмо до тога да нам треба само соларна јога и Америка. Па екипа која је лансирала вашу причу је с....ла државу за наредни миленијум... Само наставите, има по негде још цигла на цигли... Треба то поравнати. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 Потпуно неразумевање историје и догађаја. Чиста митологија. Хвала брату @Православни Србин за добру тему. Није да ми је отворила очи, али ме подсетила на неке тужне ствари... Волим вас све ко рођене, леба ми. Нисам љут ни гневан, само тужан. Нисте свесни у коликој сте заблуди. Све је то само одјек 90-тих који никако да утихне... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 13 минута, GeniusAtWork рече Да бре, ми баш мислили да мало рокамо и освајамо по Блиском и Средњем Истоку, ал нам НАТО поквари план. Да Србија има техничке могућности, рокала би и по Марсу... пре 9 минута, Вилер Текс рече Ма не треба нам ни кућа ни држава, само метафизика добра у којој морамо да слушамо запад. Е мој Ауроре дођосмо до тога да нам треба само соларна јога и Америка. Колико видим, овде ћемо ускоро морати фотосинтезу да вршимо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 1 минут, Аурор рече Да Србија има техничке могућности, рокала би и по Марсу... Па овај што је сад на власти је подједнако луд ко Слоба, ако не и луђи. Само нема с чим, Богу хвала... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 5 минута, Grizzly Adams рече Па екипа која је лансирала вашу причу је с....ла државу за наредни миленијум... Само наставите, има по негде још цигла на цигли... Треба то поравнати. Моју причу? Ако си изгубио нит моја прича је да трпимо јачег јер није паметно да се залећемо и да гледамо да не настрадамо и останемо народ Божији. А то не значи да ћу да уважавам бљезгарије о великосрпској хегемонији над једним малим Абанцима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 Управо сада, Вилер Текс рече Моју причу? Ако си изгубио нит моја прича је да трпимо јачег јер није паметно да се залећемо и да гледамо да не настрадамо и останемо народ Божији. А то не значи да ћу да уважавам бљезгарије о великосрпској хегемонији над једним малим Абанцима. ОК, ти си посебан случај. Јавићу у централу да те не дирају... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 2 минута, Аурор рече Да Србија има техничке могућности, рокала би и по Марсу... Види никако да направиш разлику од онога што ја причам и онога што ти видиш. Ја сам убеђене да би ови са власти (значи сви тог металног склопа) бетонирали Гезиместан и изградили тржни центар да им то неко каже. Али не видиш разлику између овога што ја пишем и тога дизелаштва онда те свтарно шинула промаја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 1 минут, Grizzly Adams рече ОК, ти си посебан случај. Јавићу у централу да те не дирају... Е хвала ти. Него где да се јави за деконтаминацију, слаба вам Борка Павићевић. Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 5 минута, Grizzly Adams рече Па овај што је сад на власти је подједнако луд ко Слоба, ако не и луђи. Само нема с чим, Богу хвала... Ма овај није глуп. Само ће да јаше још веома дуго, можда ко покојни... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 2 часа, Grizzly Adams рече Замисли да си неки Швајцарац Да ли ти одговара 4. јун у 15:45 да ти објасним шта сам закључио? То ми је први слободан слот у календару. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука