Grizzly Adams Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече oni su hteli, zapoceli i produbili rat. Bez obzira na nas, bez obzira sta mi radili. То једноставно није тачно. Рат су започели и продубили наши домаћи дебили. --- То да су за рат одговорне некакве "стране силе" је слобина пропаганда. Он је одговоран са својим пајтосима - Туђманом, Алијом итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 Управо сада, obi-wan рече To je ista fora kao sa Austrougarskom: njima je atentat dos`o ko kec na jedane`s, ali bi svakako zapoceli rat i bez njega. Здравица Франца Фердинанда из 1913: Наздрављам миру! Зашто бисмо ратовали са Србијом? Наши млади људи би губили животе и потрошили бисмо новац који је боље потрошити негде другде. А шта бисмо добили, забога? Нешто стабала шљиве, ливаде са козијом балегом и гомилу побуњенички настројених убица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 Управо сада, Grizzly Adams рече То једноставно није тачно. Рат су започели и продубили наши домаћи дебили. ... пре 31 минута, RYLAH рече У мемоарима Колина Пауела који је у то време био генерал у војсци, описано је и како је донета одлука да се бомбардује СРЈ (1998. година је у питању, мислим): на састанку код Клинтона био војни и политички врх. Тад је Медлин била представница САД у УН. Питање је било шта да се ради са Србијом, дал да се бомбардује или не. Војска је била против тога да се бомбардује суверена земља у Европи без манадата СБ УН, за који је било јасно да неће да добију због Русије и Кине. У једном тренутку Медлин Олбрајт крене са аргументацијом која је отприлике ишла "Шта ће нам оволика сила ако је не користимо, ко ће да нас схвати озбиљно?!" и све у том фазону. Колин Пауел је буквално написао да му се у том тренутку преврнуо желудац од такве логике. Али на крају је ипак претегла ова политичко - ратна опција и донета је одлука се иде на бомбардовање, без обзира на то шта СРЈ уради. Dakle, to cak pise njihov covek u svojim memoarima, ne neki "stranac". Da ne idemo dalje od toga, iako postoje i razna druga svedocenja o tome. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече ... Dakle, to cak pise njihov covek u svojim memoarima, ne neki "stranac". Da ne idemo dalje od toga, iako postoje i razna druga svedocenja o tome. То је било 1998-е брате мили... После скоро десет година дивљања и клања на Баклану. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 11 минута, Grizzly Adams рече Ако смо већ почели да ратујемо, онда ће они то искористити како им највише одговара Људи заборављају да Слоба јесте био "Амерички човек" и да је као економиста и директор Беобанке и везама преко Борке Вучић угуран у политику, све до половине рата у Хрватској, Слоба је имао апсолутну подршку запада, шта се онда десило немам појма, вероватно је оживео психо у њему, када се ускопистио и пустили су га низ воду, за шта ме искрено заболе, али ми је жао што је овај народ пропатио због једног болесника. Вилер Текс and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 1 минут, Аурор рече Здравица Франца Фердинанда из 1913: Наздрављам миру! Зашто бисмо ратовали са Србијом? Наши млади људи би губили животе и потрошили бисмо новац који је боље потрошити негде другде. А шта бисмо добили, забога? Нешто стабала шљиве, ливаде са козијом балегом и гомилу побуњенички настројених убица. Idealno. Zato je lepo ucmekan u Sarajevu, em sklonjen da ne smeta, em posto`o jos i navodni razlog za rat. Za ostalo prouci malo bolje tu istoriju, jer smo mi jos u osnovnoj ucili da je carevina isla za ratom, a da je atentat bio samo dobrodosao povod. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 4 минута, Вилер Текс рече Значи најбоље ко номад. Држава Србија није ништа моралнија од НАТО пакта, то је суштина. Међусобни сукоб две криминалне организације, где страдају недужни људи. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 1 минут, Grizzly Adams рече То је било 1998-е брате мили... После скоро десет година дивљања и клања на Баклану. Koje je isto njihovo "remek-delo". Ali da se ma`nemo corava posla, ovde necemo nikad da se slozimo, a mozda ni onda. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 Управо сада, obi-wan рече Koje je isto njihovo "remek-delo". Наравно да није. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 2 минута, Аурор рече Држава Србија није ништа моралнија од НАТО пакта, то је суштина. Међусобни сукоб две криминалне организације, где страдају недужни људи. Jesi ti jos klinjober, ali za ovo treba da te sramota do neba. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Za ostalo prouci malo bolje tu istoriju, jer smo mi jos u osnovnoj ucili da je carevina isla za ratom, a da je atentat bio samo dobrodosao povod. Учио сам и ја то исто, па сам схватио да није тако... У школама се испира мозак. Франц Фердинанд је био јако против рата, а био је наследник престола. Цар је имао 84 године. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 Управо сада, Аурор рече Учио сам и ја то исто, па сам схватио да није тако... У школама се испира мозак. Франц Фердинанд је био јако против рата, а био је наследник престола. Цар је имао 84 године. Naravno, niko ne zna bolje od tebe... svet pocinje od tvog rodjendana, sve pre toga je nepostojece... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 3 минута, Grizzly Adams рече Наравно да није. Nije, isto k`o sto nije u Iraku, Siriji, Ukrajini, Gruziji, Libiji... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече Jesi ti jos klinjober, ali za ovo treba da te sramota do neba. За већину су државе метафизички ентитети, при чему је моја безгрешна, а све остале су ђаволи. Мало морген... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 Управо сада, Аурор рече За већину људи су државе метафизички ентитети, при чему је моја безгрешна и добра, а све остале су ђаволи. Мало морген. Sidji malo sa te visine, moze da te u`vati promaja... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука