Jump to content

Русија или Америка или... ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Grizzly Adams рече

Ако је стварно то рекао онда је баш промашио...

Jeste rekao, to su njegove reci.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 968
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Политика ослобођења се није заснивала на етичком чишћењу Албанаца.

Ко је ослобођен тад? Албанаца је било око 80%.

пре 8 минута, Вилер Текс рече

Да јесте не би ни један преживео од 1912. до 1999.

А како је та власт одржавана над том популацијом?

Само је један начин када неће...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Da ovo vide svi koji misle da su tamosnji politicari neke dobrice...

Ма нико одавде то не мисли, брате. Макар ја нисам стекао такав утисак. Овде се само говори о томе да су наши политичари били будале које су ишле директно на песницу главом. И то не својом, него главама свих нас. Уместо да су урадили све да нас ови белосветски оставе на миру.

• Свиђа ми се 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Jeste rekao, to su njegove reci.

ОК, онда је промашио. :)

А наше ратовање је било далеко од "праведног" како год га дефинисао. Осим оне - добро је кад ми то радимо њима, а зло кад они раде нама.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Осим оне - добро је кад ми то радимо њима, а зло кад они раде нама.

То је сва суштина овде.

И оно стандардно, детињасто: ми=добро, они=зло.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Ко је ослобођен тад? Албанаца је било око 80%.

А како је та власт одржавана над том популацијом?

Само је један начин када неће...

Од Турака. А Албанци су им били савезници и малтертирални и убијали наш нардо који је тамо живео. Или нису?

Шта ми немамо право да ослободимо нашу земљу која је силом отета?

Видим све им је било лоше у глобалу. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Ма нико одавде то не мисли, брате. Макар ја нисам стекао такав утисак. Овде се само говори о томе да су наши политичари били будале које су ишле директно на песницу главом. И то не својом, него главама свих нас. Уместо да су урадили све да нас ови белосветски оставе на миру.

Ja se slazem s tobom, ali brodr Grizli misli bas tako, imas na prethodnim stranama: "njih nije zanimao rat nego mir ovde, samo su hteli da maknu Slobu".

Njih uopste ne zanimaju ratovi, zato ih zapocinju valjda po celom svetu.

...

U sjajnoj holivudskoj komediji "Spies Like Us", a u jednoj briljantno satiricnoj i ozbiljnoj sceni, jedan americki general kaze: "Weapon unused - is useless weapon", i krece sa kolegom da zapocne rat sa Rusima. To misle mnogi tamo, njihova industrija oruzja mora da bude uposljena, svejedno je `de.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

То је сва суштина овде.

И оно стандардно, детињасто: ми=добро, они=зло.

Па трагично је да ми као хришћани наседнемо на један тако провидан фазон...

Али ето. "Злочиначки НАТО" и "праведна одбрана". Шио ми га Ђура. :D

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

brodr Grizli misli bas tako, imas na prethodnim stranama: "njih nije zanimao rat nego mir ovde, samo su hteli da maknu Slobu".

Njih uopste ne zanimaju ratovi, zato ih zapocinju valjda po celom svetu.

Њима више одговара да код нас буде мир, јер смо у сред Европе и граничимо се са државама чланицама ЕУ, НАТО итд.

Ако смо већ почели да ратујемо, онда ће они то искористити како им највише одговара. Наравно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Шта ми немамо право да ослободимо нашу земљу која је силом отета?

Па силом је пре тога држана, па је силом и "ослобођена", па је силом држана дуго и на крају је силом одузета од Србије. Територијална питања су увек ствар силе.

Нама је то проблем само кад је на нашу штету, јер такви смо ми људи...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Па трагично је да ми као хришћани наседнемо на један тако провидан фазон...

:dobro:

Разлог мог писања на овој теми :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Њима више одговара да код нас буде мир, јер смо у сред Европе и граничимо се са државама чланицама ЕУ, НАТО итд.

Ако смо већ почели да ратујемо, онда ће они то искористити како им највише одговара. Наравно.

Ne brate, nije to Rylah napisao, bilo je bas suprotno tome: oni su hteli, zapoceli i produbili rat. Bez obzira na nas, bez obzira sta mi radili.

To je ista fora kao sa Austrougarskom: njima je atentat dos`o ko kec na jedane`s, ali bi svakako zapoceli rat i bez njega. Ovima je Sloba bio alibi za medije i savest mnogih na tom zapadu, njima je ipak trebalo da se servira nesto sto se lakse konzumira.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Па силом је пре тога држана, па је силом и "ослобођена", па је силом држана дуго и на крају је силом одузета од Србије. Територијална питања су увек ствар силе.

Нама је то проблем само кад је на нашу штету, јер такви смо ми људи...

Значи најбоље ко номад.:ok:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...