obi-wan Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 2 часа, Православни Србин рече Руси су нас тада тако израдили и издали, да је стварно срамота да то неко негира или оспорава. Nalepio bi` ti ja jos svasta od epiteta, jer nisam skoro video nekog ko je ovoliko bezobrazan, ali se uzdrzavam drugih ljudi radi. Jer, vidis, desilo se bas tih istih 90-ih da su i Rusi bili u istom i cak i gorem problemu nego mi, duboko podriveni iznutra i sasvim nesposobni da drze i sami sebe, kamoli da ikom pomazu. U takvo stanje su dosli, gle cuda, banana-"logikom" kojom se ti i jos neki rukovodite sad: mi cemo sa Amerima sve super i ponizno-podguzno, a oni ce da nas kuju u zvezde. Naravno, posto se to nije desilo, oni su bili gram pametniji od nas, pa su se ma`nuli corava posla. Da svega toga nije bilo, da li bi nam pomogli? Nemam pojma, to je jedino posteno da kazem, ali da tako bezocno kenjam kao ti - to necu svakako. Ni za Amere, ni za Ruse, niti za bilo koga drugog i treceg. Jer bezocna kenjaza nije nista drugo nego kleveta, a mi odlicno znamo od koga ona dolazi. A da sve ovo gore napisano satro ne znas, trebalo je da u to vreme prosto ne budes na planeti Zemlji - znaci Mesec, Mars, tako negde. A posto znamo da to naravno nije bilo moguce, i da sve ovo ti odlicno znas, ostaje jedino opcija da si ideoloski zaslepljen i krajnje bezobrazan lik. Jeste, sve ti je ovo na licnoj bazi, jer ne moze da bude nelicno kad licnosti razgovaraju, tako da me mani provala o ad-hominemu i ostalom slicnom. I da vi`s cuda - nisam ni amerikanofil ni rusoljub, sto bi rek`o nas Milance, ali jesam izrazito alergican na ovakvo prenemaganje i ulizistvo. Phoebe and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 24 минута, Ђорђе Р рече Нема шансе да им оде независност, јер није Америка као ови, што се предомишљају око независности, па данас признају независност, па се сутра предомисле. То је неозбиљно мислити да Америка може да их контролише под претњом укидања независности. Неозбиљно је мислити да Шиптари на Косово неће да слушају Америку и да ће да раде на своју руку, без воље САД. Немој то да ми причаш, да ти се људи смеју. Управо оно што сам ти је и Гениус рекао- њиову независност донели су им Американци и она зависи од ње. Као и све погодности које они имају од те независности. Дакле, смешно је и помислити да ће Шиптари радити нешто што је супротно САД и њеним интересима. Неће им Американци можда ни угасити независност, али им час могу сместити, рецимо, да похапсе Тачија и компанију због ратних злочина. На пример. Дајем само пример, они држе и њих у шаци, могу сутра да их похапсе и склоне, ако мисле да могу да раде како они хоће. Па ја сам ти навео очигледан пример-Груевски. Чим је почео да игра како се Америци не свиђа, да шурује са Русима, избила је побуна у Куманову. И онда је смењен на изборима. И резултаат је да Груевски више није на власдти. Е тако се ради, склоне оног ко неће да слуша док си реко кекс. А ти мислиш да Шиптари могу да раде шта хоће. Па то је неозбиљно, извини, али јесте. пре 31 минута, Ђорђе Р рече А дотле, могу да раде шта год хоће, ма шта каже америка. Могу да раде шта хоће док им САД то дозвољава. Па, ево ти што не направе хаос у Црној Гори, на пример? А и на њуне теритзорије имају претензије. Не смеју ни да писну тамо, а знаш зашто? Јер је ЦГ у НАТО. Сутра кад Македонија уђе у НАТО, смириће се Шиптари и тамо ко бубице. То је реалност, они су као керови који Амери пуштају на оног ко се буни. Ништа више од тога. пре 34 минута, Ђорђе Р рече Погледај шта Турска ради, а и даље је савезник са Америком. Њихов однос је далеко од тога да Турци слушају Амере, и раде само оно што им они кажу. Па ти поредиш непоредиве ствари. Турска и Шиптрари не могу да се пореде ни у лудилу. Турска је ипак суверена и независана држава, која је ипак у многим стварима суверена. А Косово није држава, него протекторат, амерички протекторат. Дакле, бесмислено и неозбиљно поређење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 30 минута, Phoebe рече A vidi se iz aviona ko je Srbin, plavo-smeđ, bled i lep, i višeg rasta. Ostali na proveru Што значи, чисти Срби таман под једну шљиву да стану . Вилер Текс and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 13 минута, obi-wan рече Nalepio bi` ti ja jos svasta od epiteta, jer nisam skoro video nekog ko je ovoliko bezobrazan, ali se uzdrzavam drugih ljudi radi. Па кад аргументе немаш можеш само да лепиш етикете, хистеришеш и вређаш. Али, то није начин дискусије. И да, мој ,,безобразлук" се огледа у томе што кажем своје мишљење и што се оно не свиђа теби. Али, то није мој, већ твој проблем. пре 16 минута, obi-wan рече Jer, vidis, desilo se bas tih istih 90-ih da su i Rusi bili u istom i cak i gorem problemu nego mi, duboko podriveni iznutra i sasvim nesposobni da drze i sami sebe, kamoli da ikom pomazu. U takvo stanje su dosli, gle cuda, banana-"logikom" kojom se ti i jos neki rukovodite sad: mi cemo sa Amerima sve super i ponizno-podguzno, a oni ce da nas kuju u zvezde. Русија никада није водила ту политику ,,ми ћемо сад са Америма супер и понизно", јер Русија није банана држава (наМ крају, у суштини, по свему реченом, испада да ти много више потцењујеш и омаловажаваш Русију, него ја), него је увек знала да јој се спрема НАТО офанзива. Руси су тада схватили да морају да воде асиметричне ратове и да пали пожаре тамо где може да би спречила или бар зауставила ту НАТО офанзиву према њој. Ту политику је водио и Јељцин (тј. не Јељцин него руске структуре које су стајала иза њега), као и Путин, кога је Јељцин довео на власт. Русија је само глумила да сарађује са Западом, а у ствари су се припремали за тај одлучујући сукоб кјоји је долазио. Рат у бившој СФРЈ је итекако зауставио НАТО на путу ка Русији и Руси су имали интерес да овде буше и подижу пожар. То је факт, свиђало се то теби или не. Дакле, Јељцин и Путин су иста прича, па Путин и сад назива западњаке ,,западни партнери", али не значи да су савезници. Тако да, пусти ти те приче, никад Русија стварно није хтела са Западом или са Америком, ни Јељцин то није хтео, а ни његов политички син Путин. То су приче за малу децу. Него су тад били доста доста слабији и нису могли да иду са хладноратовском причом, него су утишали ту реторику (што је јако паметно) и припремали се за овај сада главни сукоб који се дешава са НАТО пактом. пре 24 минута, obi-wan рече Naravno, posto se to nije desilo, oni su bili gram pametniji od nas, pa su se ma`nuli corava posla. Они су ипак светска сила (слабија и сад тренутно од Америке, али ипак су сила) и поприлично је смешно да ти поредиш њих и нас у том смислу. пре 24 минута, obi-wan рече Da svega toga nije bilo, da li bi nam pomogli? Nemam pojma, to je jedino posteno da kazem, ali da tako bezocno kenjam kao ti - to necu svakako. Шта ја то ,,безочно кењам"? Што кажем да су Руси обећавали помоћ Србији деведесетих, а онда кад је требало то да испуне, они су нас оставили на цедилу? Па то није никакво ,,безочно кењање", то је чињеница бре пријатељу. Друго, ево сад је Русија јака, Русија је била на челу са Путином кад је Косово прогласило независност. Од тада до данас шта су Руси, сем што не признају статус Косова и хвала им за то, друго учинили да поправе ситуацију? Из данас у дан, Косово је све даље од Србије шта Руси конкретно, осим вербално, раде да то спрече? Ето, нема сад ни пијандуре Јељцина, ни осталих, сад је ту ,,цар Путин". И како он брани српске интересе? пре 28 минута, obi-wan рече A da sve ovo gore napisano satro ne znas, trebalo je da u to vreme prosto ne budes na planeti Zemlji - znaci Mesec, Mras, tako negde. A posto znamo da to naravno nije bilo moguce, i da sve ovo ti odlicno znas, ostaje jedino opcija da si ideoloski zaslepljen i krajnje bezobrazan lik. Jeste, sve ti je ovo na licnoj bazi, jer ne moze da bude nelicno kad licnosti razgovaraju, tako da me mani orovala o ad-hominemu i ostalog slicnog. Нисам ја заслепљен никаквом идеологијом, једина ми је ,,идеологија" српски интерес. И ништа друго. И за Русе и за Амере ме баш нешто брига, ко је од њих у праву и ко ће на крају да победи. Дај да видимо како ми Срби да се склонимо и једнима и другима са пута и да на свом простору успемо да преживимо. То је моја поента, е сад ако то сматраш неком идеологијом, онда признајем да сам заслепљен том идеологијом. ПС: Нисам само ја изнео овакав став, и многи други су се сложили са мном и изнели сличне ставове а ти само нападаш мене? А и не познајеш ме чак, а вређаш и етикетираш. Да то не говори мало и о твојој заслепљености, шта мислиш? пре 31 минута, obi-wan рече I da vi`s cuda - nisam ni amerikanofil ni rusoljub, sto bi rek`o nas Milance, ali jesam izrazito alergican na partizane i partizanstvo. Какво сад ,,партизанство"? Нисам ни ја, ето ту се слажемо, ја сам србофил пре свега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 Iz analize Đinđićevih argumenata pred smrt, alternativa koju zapad nudi je da Albanci kupe Terazije i da Srbija izgubi državnost.Ne mogu da shvatim šta neko zamišlja kako treba biti bolje za Srbe kada je reč o ponudi zapada.Đinđić je objasnio da je najpametnije da postupamo onako, upravo kako sada radi Vučić, što se tiče spoljne politike i stava prema Kosovu. Treba opstati, da nas neka od velikih sila na pregazi, a nije reč samo o SAD, nego podjednako i o Rusiji i Kini. Jer jedino što bi bilo još gore od albanizacije Srbije, to je da Srbi prednjače u agresivnosti prema Rusiji i Kini. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 7 минута, Рапсоди рече Што значи, чисти Срби таман под једну шљиву да стану . Ja ću sigurno pod šljivu i odmah pečemo rakiju Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 55 минута, Phoebe рече Ne znam, moguće. Mojim venama teče čista srpska i naravno da mi je dojadilo hvaljenje kako je ekstra kad si mešane krvi kao da je to nešto najbitnije na svetu, " ja sam iz višenacionalne porodice" njanja, pa šta? Koga je to briga? Eto, ja sam iz čiste srpske, jel to nešto loše? A vidi se iz aviona ko je Srbin, plavo-smeđ, bled i lep, i višeg rasta. Ostali na proveru Циганин сам ал најлепши Рапсоди and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 Phoebe је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 2 минута, Phoebe рече Ja ću sigurno pod šljivu i odmah pečemo rakiju Српска подшљивска партија. Како се учлањује у то друштво? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 1 минут, Вилер Текс рече Српска подшљивска партија. Како се учлањује у то друштво? Ko nije bio član nijedne stranke ostaje, ostali paljba Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 Еврибађи самертайм лов... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 38 минута, Православни Србин рече Русија никада није водила ту политику ,,ми ћемо сад са Америма супер и понизно" Ajde... a sta je ono bilo u vreme Gorbacova i Jeljcina? TV serija? пре 38 минута, Православни Србин рече Русија је само глумила да сарађује са Западом Znaci, tol`ko su dobro glumeli da su se maltene skroz raspali... ti treba da pravis komedije po Holivudu, proso bi extra, najozbiljnije. пре 38 минута, Православни Србин рече Шта ја то ,,безочно кењам"? Што кажем да су Руси обећавали помоћ Србији деведесетих, а онда кад је требало то да испуне, они су нас оставили на цедилу? Па то није никакво ,,безочно кењање", то је чињеница бре пријатељу. "Partizan sam, tim se dicim", eto, to si sad rek`o. пре 38 минута, Православни Србин рече Друго, ево сад је Русија јака, Русија је била на челу са Путином кад је Косово прогласило независност. Ne pricaj... pa pre neki post ja napisa bas u vezi Sirije - ozbiljne drzave pazljivo vuku poteze, promisljaju ih dugorocno, ne zalecu se k`o june u seno, jer je isprepletenost odnosa i globalizovanost danas takva da jedan potez vuce jos 10+ drugih posledica o kojima mora da se misli. Ovako neznaveno pitase mnogi "sto Rusi ne ulete u Donbas, kad su velika i ozbiljna sila?"... pa zato sto to njihovi neprijatelji i `oce, da ih uvuku u dugotrajne i iscrpljujuce sukobe, kako bih ih sto vise oslabili. To svakako vazi i za nas, narocito sto smo mi na mestu jos klizavijem nego npr. Ukrajina ili Sirija. A da se (i) Rusi bave nasim pitanjima, u to nema sumnje, to lako moze da se vidi po raznim izjavama njihovih politicara, samo ako malo pazljivo gledas i slusas. пре 38 минута, Православни Србин рече Ето, нема сад ни пијандуре Јељцина, ни осталих, сад је ту ,,цар Путин". И како он брани српске интересе? Ne znam kome je to Putin "car", meni nije sigurno. A kako (ce da i `oce li uopste da) brani nase interese zavisi pre svega od nas. Inace, ovo i ovakvo pitanje je izrazito stupidno sroceno, kao da ga postavlja predskolac, po principu "ciji je veci sad, a?", a ja mislio ti si satro neki vajni poznavalac svega i svacega. пре 38 минута, Православни Србин рече Нисам ја заслепљен никаквом идеологијом, једина ми је ,,идеологија" српски интерес. Afkooorss, to se bas vidi iz ovakvog pisanja... Inace, zamisli, srpski interes prosto ne moze da postoji bez jedne jasne eticke i duhovne dimenzije, tj. ne moze da postoji u zmurecem podanistvu i ulizistvu najgorem olosu koga zna svet. Srpski interes ne moze i ne sme da bude samo slinavo cuvanje gole guzice, nego pre i iznad svega cuvanje obraza i casti. Tako da, prodaj mooda za bubrege nekom drugom, vecina ovde ipak voli da misli glavom... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 Нисте насели јуче на провокацију, ајд опет данас да пробам. У модерној историји, период од краја Другог светског рата до данас, колика је техничка помоћ војних савеза Југославији/Србији била од стране Амера и Совјета/Руса? Совјети/Руси: Крајем Другог светског рата, из састава 17. ваздушне армије поклонили две ваздухопловне дивизије са око 250 летелица и 5500 људи за подршку док наши не ужу "у штос". Те дивизије су практично, као тежишне, решиле североисточно војиште на територији Југославије. Ова помоћ као и школовање ваздухопловног кадра у летачким и техничким школама у Енгелсу, Грозном, Москви, Лењинграду и још неким градовима, трајала је до Резолуције ИБ. Од тада до данас, сви војни ефективи у нашој војсци, а који су совкезског/руског порекла су ПЛАЋЕНИ, тј. ништа није поклоњено-донирано, па ма и као знак добре воље. Амери/НАТО: Као што су Руси/Совјети помагали на североисточном војишту, југозападно војиште у операцијама за ослобађање земље у другом светском рату, било је помогнуто од стране РАФ-а предајом 351 и 352 ловачког сквадрона, који су преимоновани у Прву и Другу ескадрилу НОВЈ. То је била да кажем директба донација попут горе поменуте руске. И као и ово горе руско, тако и ове две ескадриле су постале наше. У оба случаја не рачунам наравно дејства ваздухопловства Црвене армије (обашка од оних поклоњених дивизија) на северном фронту, односно дејстав 15. америчке армије на југу. Даље, до средине 50-их НАТО и САД донирају огромна средства, има негде ту на форуму и списак-писао сам о том, шта је поред 1000 авиона још поклоњено. Или је плаћено по симболичној цени долар/комад нечега. Након тога до после 2000-тих, оно мало западне технике у саставу наше војске се плаћало код западних испоручилаца (релејни уређаји и средства везе, те радарска мрежа), однонсо нешто транспортних средстава и малокалибарских оружја за специјлане снаге. Од 2000-тих до данас, тачније последњих 10-ак година, све што је испоручено из САД нашој војсци, било је у оквиру донације. Мало или много, зависи од становишта. Углавном, неколико десетина транспортних средстава, те дигиталне опреме и стрељачког наоружања. У ово наравно не убрајам хуманитарну помоћ обе стране која је испоручивана за време удеса и природних катастрофа. Суштина, свидело се или не, у последњих 70 година, САД и НАТО су нешто продали, а нешто поклонили и донирали, за разлику од СССР/Русије, која за последњих 70 година нашој војсци није испоручила ни један метак "за џ". Grizzly Adams, RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 Koliko vidim, ovde se spinuje naveliko. 1. "Rusi nisu pomogli 99te, neće ni sad"? Ruska Federacija je 1999-te bila pred kolapsom, hiperinflacija, opšte siromaštvo, tajkuni, korumpirani političari, pijani Jeljcin, rat sa Čečenijom, teroristički napadi po Moskvi, Čečeniji, Ingušetiji itd itd itd, dakle nije bila u tom momentu u stanju da efektivno zaštiti ni samu sebe. Danas uredno parira Natou (čitao sam neke članke u kojima američki generali kmeče i plaču zbog toga i potvrđuju to). Rusija danas je nešto sasvim stoto, ljudi su sami rekli - nećemo se petljati u vaše odluke, šta ćete činiti, izaberite sami. Da li bi pomogli danas? Naravno da bi, ali umjesto vojne bolje je tražiti kulturološku i ekonomsku pomoć. 2. "Obećanja EU i Nato" Sa druge strane od Nato zemalja u Srbiju dolaze isključivo prazna obećanja i ucjene. Rečeno je "samo skinite Miloševića, dobićete 250 miliona evra pomoći i ulazite direktno u EU". Evo nas sad, 18 godina kasnije, nema šta se nije učinilo, Milošević je odavno mrtav, a oni sami su sa vlasti skinuli DSS i DS, i nametnuli Slobine ministre (Dačića i Vučića) koji potpisuju sve što im se poturi, prodaju fabrike i rudnike za budzašto strancima i generalno prave narod budalama. 3. "Traži se određeni standard za članstvo" Bugarska i Rumunija su u EU i Nato paktu "ničim izazvano", već isključivo radi geopolitičkog položaja, tj izlaska na Crno more. U tim državama (iako je to skoro nemoguće postići) je korupcija gora nego u Srbiji, standard je očajan, a njihovi stanovnici (zahvaljujući pasošima EU), masovno bježe van države u Italiju, Francusku, Švedsku itd, i tamo se ponašaju identično kao naši Cigani i Šiptari osamdesetih (žive ili od socijale ili od kriminala u 80% slučajeva). 4. "Srbija okružena neprijateljskim zemljama" Najveća nebuloza koju svakodnevno priča Vučić. Hrvatska ima toliko svojih problema da joj je zadnje na umu napad na Srbiju. Bugarska i Rumunija se o svom jadu zabavile. Makedonsku vojsku bi razbio malo nabrijaniji air-soft klub, a Kosovo je davno odrađeno i više nikog tamo ne interesuje ratovanje, budući da više ne mogu naći dobrovoljce ni za osmišljene terorističke provokacije po Makedoniji (čitaj, svaki put dobiju po pi...). BiH je vojni protektorat Nato-a, vojska postoji samo da se kaže da je ima, većina oružija je prodata u Siriju i Libiju (tj za Al Kaidu i kompaniju), a i oni ne bi dobili ozbiljniju vojsku iz 1.svj rata. Mađarsku tek boli bulja da napada Srbiju, tačnije, najpametnija opcija za Srbe danas bi bilo da doslovno kopiraju sve što Orban radi. Crna Gora napasti Srbiju? Čime, biciklima? 5. "Ako nisi u Nato, onda moraš sa Rusima". Apsolutno netačno. I to smo dokazali već jednom, odjebali smo i Nato (SFRJ im oborila dva aviona odmah nakon 2. svj rata te odbila invaziju na Dalmaciju, u našim udžbenicima se o tome ne priča, ali se lako da provjeriti), a i Staljina (ta tema je već obrađena i opšte poznata), i tako egzistirali pola vijeka bez većih problema (osim moronskog mentaliteta koji je i danas problem). 6. "Ulazak u Nato i EU utiče na standard" Već sam pisao, kažem, izgleda da još niste ozbiljnije obišli Rumuniju i Bugarsku. 7. "Ulazak u Nato "garantuje" mir"? A to što Turska i Grčka , Turska i Kipar su već decenijama u stanju tihog rata (čitaj svako malo obaraju jedni drugima avione), to nikom ništa? Šta je Nato savez uradio po tom pitanju? Ništa, boli ih briga, puštaju članice da same rješavaju međusobne konflikte. Hrvatska i Slovenija su na ivici rata oko Piranskog zaliva i nikom ništa takođe. Toliko o tome. Dakle, jedno bolesno spinovanje. Ako ni sv.Sava nije ušao u dil sa Vatikanom, a istovremeno nije dozvolio da budemo samo još jedna pokrajina Vizantije, onda mi nije jasno kako ovi danas, (koji se lažno predstavljaju kao njegovi naslednici) tvrde da su jedina opcija defetizam i slugeranjstvo? Вилер Текс, obi-wan and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 1 Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 Srljanje za zapadom da uradimo sve što zapad želi, jeste greška koju sebi ne smemo dozvoliti, jer po Đinđićevim rečima moramo konačno početi dugoročno da planiramo i politički predviđamo budućnost, a budućnost vođena zapadom je za nas albanizacija Srbije i gubljenje državnosti. Primer je Makedonija. Nema šta nisu uradili po volji zapada. Taj trend će se nastavljati u svim zemljama gde žive Albanci.To svakako ima neki kraj. Dovoljno je par stvari da se dese i sve se da okrenuti. Za sada je Avganistan i rekordna proizvodnja heroina u rukama amera, a vreme je da se to sve sprži, kao i pare za NATO podršku u celom ovom pojasu. Evgenik and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука