Jump to content

Русија или Америка или... ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, Милан Ракић рече

Суштина, свидело се или не, у последњих 70 година, САД и НАТО су нешто продали, а нешто поклонили и донирали, за разлику од СССР/Русије, која за последњих 70 година нашој војсци није испоручила ни један метак "за џ".

A to su brate od ljubavi uradili? Nemoj da me sekiras, ti si covek-vasiona, umes mnogo bolje od ovoga...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 968
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 10 минута, Evgenik рече

Koliko vidim, ovde se spinuje naveliko.

Ma jok bre, cini ti se, ti samo nemas "argument", pa sad napadas coveka... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

A to su brate od ljubavi uradili? Nemoj da me sekiras, ti si covek-vasiona, umes mnogo bolje od ovoga...

Нисте насели јуче на провокацију, ајд опет данас да пробам. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Милан Ракић рече

Суштина, свидело се или не, у последњих 70 година, САД и НАТО су нешто продали, а нешто поклонили и донирали, за разлику од СССР/Русије, која за последњих 70 година нашој војсци није испоручила ни један метак "за џ".

Хвала им. Ми ценимо њихову помоћ. Отворени смо за још који контигнет оружја, а пошиљаоце и оне који буду доносили опрему водимо на јањетину и рујно вино. После ћемо их кад се отрезне испратити кући. :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Нисте насели јуче на провокацију, ајд опет данас да пробам. :)))

Pa nismo naseli, sam si rek`o... :)))

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Биће Србија земља каубојска, само полако. ;)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Evgenik рече

Naravno da bi, ali umjesto vojne bolje je tražiti kulturološku i ekonomsku pomoć.

Само су овде Руси танки. Културолошки су се американизовали, а економски треба прво сами себи да помогну.

Синоћ је био филм о Путину, и ко је хтео да чита између редова, могао је да види колико су танки. Прича о томе како више не умиру од глади, супер, ал далеко је то од неког пожељног стандарда.

Био сам у Русији, и видео како изгледа корумпирана, и невидљива држава, са огромном разликом између богатих и сиромашних, рупама на путевима и институцијама које не функционишу. Ал да су као нација фанатици, то јесу.

Стоп хам акција најбоље приказује ситуацију у њиховом друштву и омладини. Дакле омладина терорише бахате возаче, и не штеде нит се боје било кога. Иду голим рукама и на људе са пиштољем, и улазе у расправу са полицијом. Дакле, дивљи запад, нигде никаквих правила, нит уређености.

Такви су и у војним питањима, па имају огромне губитке у људству, јер је тамо живот јефтин. Баш у филму о Путину било је говора о акцији њихове елитне јединице, њих 100-ак се борило са неколико хиљада терориста у другом Кавкаском рату. Само 4 је преживело момака. О совјетској тактици ратовања причао је мислим и Берић, што се бори у Украјини на страни руса, да је њихова тактика "Ура!" и гину као луди и они и Украјинци.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Zayron рече

Ako vama dodju pomagat ko ovdje 1968 ........

Кажи да вам недостају... Прва љубав заборава нема.

Јес да је мало садо-мазо...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@Zayron Нама су тако дошли Амери. 

Иначе испали сте глупи и криви, јер сте чачкали совјете. Дакле ви сте криви.

Само повлачим паралелу овима који кажу да смо ми криви што нас је Клинтон бомбардовао.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...