Jump to content

Породица или не

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 21. 4. 2018. at 11:04, Рапсоди рече

Јес бунике јео....Иванче...

То о чему она прича је хришћански морал .

То о чему она прича је је религија, то је опијум за народ. :smeh1:

Ала га ти смути и смућка....нећеш патити, али ћеш патити.....патићеш, патићеш и те како и духовно и душевно и физички...Што би реКО Хуанито  Аурорчету....

Е јадане е црњане...:)) 

Expand  

jeo sam pljeskavice sa kajmakom i neke kolace posle, mmmmmm kolaaaciiiiii :) 

nego nisam te najbolje razumeo, ako moze malo jednostavnije, vecina energije mi otisla na varenje:stadaradim:

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 11:05, Ronald рече

Koja glava, moras se sjetiti, jer ako to ne znas ispasces neozbiljan?:)

Expand  

Друже,знаш ти колико Свето Писмо има страна...Има сигурно неког Свештеника овде или Црквеног човека он зна сигурно

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 11:08, Иван ♪♫ рече

jeo sam pljeskavice sa kajmakom i neke kolace posle, mmmmmm kolaaaciiiiii :) 

nego nisam te najbolje razumeo, ako moze malo jednostavnije, vecina energije mi otisla na varenje:stadaradim:

Expand  

Ма схватио си, но се правиш да ниси.... 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 11:09, Strahinja1 рече

Друже,знаш ти колико Свето Писмо има страна...Има сигурно неког Свештеника овде или Црквеног човека он зна сигурно

Expand  

Znam ali nemoj onda citirati brate( druze mi nekako nije u duhu hriscanstva):)

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 11:12, Ronald рече

Expand  

Па ниси ни ти баш у духу хришћанства...12:smeha:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 11:09, Strahinja1 рече

Expand  

Ima sigurno i ateista... ;)

1. Jov. 2:15

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 11:10, Рапсоди рече

Ма схватио си, но се правиш да ниси.... 

Expand  

Pa stvarno nisam shvatio, mislim razumem recenice kao recenice, ali ne uspevam da ih povezem sa onim sto sam ja pisao, i zasto si mi bas to odgovorila, i koju osnovnu poentu iz tvoje misli da izvucem, zato kazem da ne razumem. Meni se cini da ti ne razumes mene. Probaj drugacije da mi objasnis :) 

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 10:56, Иван ♪♫ рече

Ali to ne znaci da seks sam po sebi nema neko terapeutsko dejstvo.

Expand  

Да секс са вољеном венчаном женом..

On 21. 4. 2018. at 10:56, Иван ♪♫ рече

Neces patiti od neobaveznog seksa, sta vise, bices psiholoski zadovovljan, ali mozes patiti od savesti i duhovno.

Expand  

Оћеш патићеш од необавезног секса, а задовољство о коме ти причаш биће кратког даха...патићеш на свим могућим пољима ( можда не одмах) 

Јел јасније....:)

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 11:14, Рапсоди рече

Па ниси ни ти баш у духу хришћанства...12:smeha:

Expand  

Valjda ti znas, prozorljiva si, to smo odavno shvatili12:smeha:

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 11:25, Ronald рече

Valjda ti znas, prozorljiva si, to smo odavno shvatili12:smeha:

Expand  

Добро де, немо се љутиш...:)

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 11:26, Рапсоди рече

Добро де, немо се љутиш...:)

Expand  

Gle Rapsodija, hehehe nisi ni svjesna koliko je meni tesko da se naljutim:) Meni je drago kad se ti zezas na moj racun, mogu i ja na svoj to najvise radim, ali moram malo i na tvoj u ovoj situaciji:)

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 11:16, Avocado рече

Ima sigurno i ateista... ;)

1. Jov. 2:15

Expand  

Хвала бато

On 21. 4. 2018. at 11:12, Ronald рече

Expand  

Извињавам се друже врховни комаданте!

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 11:33, Strahinja1 рече

Хвала бато

Expand  

Авокадо наш бата...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 11:20, Рапсоди рече

Да секс са вољеном венчаном женом..

Оћеш патићеш од необавезног секса, а задовољство о коме ти причаш биће кратког даха...патићеш на свим могућим пољима ( можда не одмах) 

Јел јасније....:)

Expand  

Pa moze biti da je tako :)

Подели на овим сајтовима

On 19. 4. 2018. at 12:51, Rudolfinja рече

Ништа не фали сексу ако је ограничен само на једну особу и то на особу коју волиш, на своју жену.

Expand  

A tek što mu ništa ne fali sa nekom sa strane da te malo osveži posle 100 godina braka :)).

Vidim svi se vole, sve pršti od iskrene monogamije :smeh1:.

Šalim se malo...mada praksa pokazuje da sam u pravu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...