Grizzly Adams Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Једва чекам недељу. Милан Ракић, Вилер Текс and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 То нећу да укључим у животу. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 пре 8 минута, Milan Nikolic рече Samo tako momci u sred posta. И девојке.. Подвизавамо се, учимо смирењу гледајући Нешу нусли како нас прави идиотима. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 Стефановић је вансеријски таленат. То је очигледно још од времена кад је био председник скупштине Србије. Врло цењен и врло поштован човек. Један је од оних с којима Вучић највише контактира. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 пре 7 минута, Milan Nikolic рече То нећу да укључим у животу. Издао си хард кор Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 2, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2018 пре 19 минута, Milan Nikolic рече Ova tema je trolovanje podforuma. Па јасно је да је троловање чињеница да је Вулин министар војни. Нема даље. Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 Пусти Вулина да се докаже. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 пре 6 минута, Milan Nikolic рече Врло цењен и врло поштован човек. Један је од оних с којима Вучић највише контактира. Young love. ❤ Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Пусти Вулина да се докаже. Не знам шта је тебе уватило ал` ајде наш си. Немој само Милану на врата са бирачким списком, да не изађете обојица у новине... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 Биће све јасно после избора. То смо шта смо. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 2, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2018 пре 2 минута, Grizzly Adams рече Не знам шта је тебе уватило ал` ајде наш си. Немој само Милану на врата са бирачким списком, да не изађете обојица у новине... ја јуче добио писмо од Дачића. obi-wan, Grizzly Adams and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 2, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2018 Управо сада, Милан Ракић рече ја јуче добио писмо од Дачића. Значи није само МТС давао СНС-у податке и телефоне, него је и Удружење војних пензионера дало ОЧИГЛЕДНО СПС-у адресе Grizzly Adams, obi-wan, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 пре 7 минута, Grizzly Adams рече Не знам шта је тебе уватило ал` ајде наш си. Немој само Милану на врата са бирачким списком, да не изађете обојица у новине... Идеолошки сукоб имењака из Цркве! @Vladan3 Јел пратиш тему? Grizzly Adams and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 пре 8 минута, Вилер Текс рече Идеолошки сукоб имењака из Цркве! @Vladan3 Јел пратиш тему? Сада сам прелистао.... Ја мислио је та прича готова и заборављена... а два Милана ко два Милана са наших су форумашких грана Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 Иначе ја сам на некој другој теми ставио један постер о тој пропаганди која је у току, ако може Милан админ то да нађе нека стави... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука