Jump to content

Избори у Београду 2018. године

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 22 минута, Grizzly Adams рече

Владаће доживотно. Ми имамо 50% народа који неће да мења и иде напред, него оће назад. Свесно или не, они оће Тита и СФРЈ. И увек ће гласати за онога ко највише "личи" на то. Макар био и карикатура ко овај.

Паметан и нормалан човек ту нема никакве шансе. Што већ рече неко - Србија се изборима променити неће.

Нажалост, тога се и бојим...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

pametan je penzionerima, molerima, policajcima itd.

Није баш тако

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

Срам те бре било! О чему причаш ти

Pa ti bolje živiš od svih nas. Na šta se ti žališ uopšte?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Ајде смањи мало жвиота ти. Како бре можеш то да кажеш?

sto da ne kazem? zar vucic nije izdajica srpskog roda? a i svi koji ga glasaju

i kad kazem obeleze, mislim da se zapise i zna ko je glasao

evo ti jedan primer "obelezavanja''

u Priboju kad je trebala brana da se pravi, svi koji su glasali za branu, narod ih upisao/obelezio jer nisu za to, znaju kakve ce posledice biti, a

svi koji su glasali za su podmiceni od tog tajkuna koji bi pare da opere pravljenjem brane, tamo gde nikako ne odgovara, pogotovo narodu, i sta bi

narod je tada bio slozan i obelezio sve te prodane, brana se jos nije pocela prviti, a ti prodani su odbaceni od vecine naroda ,niko ih ne voli

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Pa ti bolje živiš od svih nas. Na šta se ti žališ uopšte?

Ти си дечко поред што си безобразан и идиот! Шта друго да ти кажем. Уживај и не ообраћај пажњу. Срам те било дупета

Подели на овим сајтовима

Вучић је, по мени победио, због оних који нису изашђли на изборе. Да, тачно је да неманеке алтернативе, нема никакве, али опет је неизлазак на изборе, глас за Вучића. Јер, док многи нису изашли на изборе, страначки војници СНС су сви изашли. Отуда и тако убедљива победа.

Подели на овим сајтовима

@Milan Nikolic Да имам не знам колико плату жалио би се на начи на који Вучић и његови воде државу и вређају Србе.

Шта све нисмо чули, носите пелене, ми смо лењ народ, мењаћемо свест...Гомила лажи, хелихоптер, кремичари у врху војске, унутрашњи дијалог, вирење из фрижидера, куповина диплома, доктората, инвестиције су крвоток ( инвестиције у којој нам омогућују да радимо за цркавицу), не треба нам Небо. 

Како бре да се не буниш против тога? Ајде бре човече.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, МилошБГ рече

Волео би да су Двери прешле цензус, мало да буду нека клацкалица и равнотежа у скупштини, али јбг.

I ja sam očekivao da će biti makar na cenzusu, Dveri i DJB. Mada sam čuo info da su dosta ispod i da nemaju šanse.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Sofija_ рече

sto da ne kazem? zar vucic nije izdajica srpskog roda? a i svi koji ga glasaju

i kad kazem obeleze, mislim da se zapise i zna ko je glasao

evo ti jedan primer "obelezavanja''

u Priboju kad je trebala brana da se pravi, svi koji su glasali za branu, narod ih upisao/obelezio jer nisu za to, znaju kakve ce posledice biti, a

svi koji su glasali za su podmiceni od tog tajkuna koji bi pare da opere pravljenjem brane, tamo gde nikako ne odgovara, pogotovo narodu, i sta bi

narod je tada bio slozan i obelezio sve te prodane, brana se jos nije pocela prviti, a ti prodani su odbaceni od vecine naroda ,niko ih ne voli

Вучић је издајица а они који гласају за њега су жртве манипулације. Слепи људи и ситне интережџије. Не верујем у обележавање верујем у просвећивање. И мислим да активирањем ових 50% што не гласају ствари могу да се промене.

То са браном је локална ствар, ал на већем нивоу то не би ваљало. Још треба  да се млатимо око дебилчине.

Иначе једна од најгорих ствари које је Вучић изјавио је била 2015 негде у јулу-августу када је коментарисао како се родитељи жале да су скупи уџбеници. А он мртав ладан каже "А није вам скупо да идете на море?"

Ја речи нисам имао!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Православни Србин рече

Вучић је, по мени победио, због оних који нису изашђли на изборе. Да, тачно је да неманеке алтернативе, нема никакве, али опет је неизлазак на изборе, глас за Вучића. Јер, док многи нису изашли на изборе, страначки војници СНС су сви изашли. Отуда и тако убедљива победа.

Изгледа да је тачно имао процјену колико му опозиционара треба да би избори имали некакав демократски легитимитет. И да је за ове изборе добро покрио не само "сигурне гласове", новине и телевизију, већ и друштвене мреже (отуда вјероватно Шапићев "успјех"). Извињавам се, али ми мало дјелује наивно да опозицаја може да се промјени, када њом управља Вучић. За овакве ситуације, Амери имају једноставан рецепт: ако не буде играо како они свирају, направиће му подјелу унутар власти.

Подели на овим сајтовима

Управо сам гледала представу Госпођа министарка. Некако се тако наместило да баш то гледамо, баш данас. 

На крају представе, министарка уплакана и поражена (Горан Јевтић), скида своју хаљину, скида перику, облачи ново одело, залиже косу.. Каже вратиће се још јача. Изгледа сабласно, маскара му се слила до пола лица, кармин размазан с обе стране усана, као они кловнови из хорор филмова. И онда као шлаг на торту, положај руку -<>- ... препознаћете чији.

Онда почиње да игра неко, како рече демократско коло, које се завршава министаркиним уздизањем у висине, скандирањем очараних следбеника и на крају нацистичким салутирањем. 

Тада већ престаје да буде смешно. Излазимо и крећемо кући. На путу ка станици прођемо поред снс страначких просторија. Док чекамо бус, креће пуцњава, славље, неки лик млатара заставом. Аутомобили пристижу, грува музика, сирене..

У бусу нас претичу блиндирани аутомобили са ротацијом. Журе вероватно на прославу. Другарица крену нешто да му каже. Ја рекох "Заборави. Прави се да се ништа не дешава. Не занима нас ништа што раде". У јбт па то они и хоће, да ћутимо, будемо глуви и слепи. 

Која комедија, који црњак..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, александар живаљев рече

Изгледа да је тачно имао процјену колико му опозиционара треба да би избори имали некакав демократски легитимитет. И да је за ове изборе добро покрио не само "сигурне гласове", новине и телевизију, већ и друштвене мреже (отуда вјероватно Шапићев "успјех"). Извињавам се, али ми мало дјелује наивно да опозицаја може да се промјени, када њом управља Вучић. За овакве ситуације, Амери имају једноставан рецепт: ако не буде играо како они свирају, направиће му подјелу унутар власти.

Има истине у томе, брате, свакако. Док је овакве ,,опозиције" Вучко нема шта да брине.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Како бре да се не буниш против тога? Ајде бре човече.

Ма човече све то што набрајаш је последица једне суштинске ствари,а то је спрега политичара и мафије,криминала,непостојање институција а пре свега независног судства,која би криминалце и све који шурују са њима стрпали на вишедеценијске затворске казне...

Што рече један новинар,овде се не зна да ли су политичари шрафови или сами босови мафијашких структура у целом друштву,па тамо некоме салету мутавом је било десетина снс-спс политичара на сахрани,о чему ми овде причамо !?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...