Jump to content

Избори у Београду 2018. године

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 4 минута, Mali Marko рече

Чула жаба да се коњи кују па дигла ногу.

И да јесте чула, то не мијења једну једину истину - ботовање је ботовање :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

Остали испод цензуса:

Двери-ДЈБ - 3,8%

Не давимо Београд - 3,4

Бели - 2,5%

СРС - 2,4%

ДС - 2,1%

ДСС - 1,1%

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Жељко рече

Опозиција је требала рушити СПС јер они су били слаба карика власти и даље су. Сад је касно.

Не, него је Вучић требало да послуша мудријег Дачића, баш им је данас био лијеп дан за парламентарне изборе. Када су овако почистили у Бгду...

Овако су СНС и СПС највећи губитници, али добићемо Београд на води, метро...:POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, александар живаљев рече

Не, него је Вучић требало да послуша мудријег Дачића, баш им је данас био лијеп дан за парламентарне изборе. Када су овако почистили у Бгду...

Овако су СНС и СПС највећи губитници, али добићемо Београд на води, метро...:POPOcorn1:

Много би то било сваке друге године парламентарни

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Beograd na vodi će stvarno da bude nešto spektakularno.

Наравно. А до њега ће водити метро са лебдећим возовима који ће ићи брзином светлости  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

10 000 000 Београђана огорчено изборним резултатима изашло на Фејсбук!

Подели на овим сајтовима

21:46 - JOVANOVIĆ: VUČIĆEVA LISTA OSVOJILA APSOLUTNU VEĆINU

Lista okupljena oko Aleksandra Vučića je osvojila apsolutnu većinu u Skupštini grada Beograda i može sam da formira gradsku vlast sa 64 odbornika, izjavio je večeras lider LDP-a Čedomir Jovanović.

"Đilasova lista ima 26 odbornika, Šapić je na trećem mestu sa 12 odbornika odnosno 9 posto, a SPS je na 6,1 posto. Sve ovo drugo je statistička greška", rekao je Jovanović na televiziji Prva.

Kako je ocenio, Aleksandar Vučić je zaslužio uspeh, a njegovoj stranci je prostor otvorila nesposobna opozicija i čitav niz kardinalnih grešaka opozicije.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Да сумирам...Снс очекивано добио изборе убедљиво, Ђилас што се мене тиче већи проценат, ја сам га видео на неких 15% максимум. Шапића не варим, жао ми је што је узео толики проценат, најжалији ми је резултат Спс-а.  Двери и ДЈБ прелош резултат...њих сам очекивао да ће прећи цензус.

Једва чекам да видим ко ће сад само уместо Радојичића, Аје Јунг, Гуровића, Грбовића, Аврамовића и осталих у скупштинске клупе и на чело Београда.

Добре ствари што се мене тиче, ДС у пензији, Војвода вадикалски такође, Не давимо Београд испод цензуса и Лдп статистичка грешка.

Волео би да су Двери прешле цензус, мало да буду нека клацкалица и равнотежа у скупштини, али јбг.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

21.55 – Данас је био добар дан у ком се показало истинско демократско лице наше земље, рекао је председник СНС-а Александар Вучић.  

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...