Jump to content

Избори у Београду 2018. године

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 13 минута, Sofija_ рече

najgori su penzioneri(sve bivsi komunisti), Boze oprosti ali dok oni glasaju nema spasa, a mladi ili nece ili pobegose iz zemlje, a oni koji su jos tu lakoverni itd..

Ма комунизам није само код пензионера. Он нема више симболе, стање свети код нашег народа је у великој мери комунистичко.

Подели на овим сајтовима

18.10 – До 18 часова је, према проценама Ипсоса, гласало 44,8 одсто бирача.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, МилошБГ рече

Не знам што би он био нормалан кандидат.

За противнике - он је тајкун, мост на Ади је плаћен вишеструко скупље, афере платани, Велики брат и свашта још нешто је обележило његову градоначелничку каријеру, био је до данас одборник у скупштини Београда, ниједном се за 4 године није појавио тамо, осим када је скуштина конституисана, зар није било логично да ту за почетак покаже своје опозиционо деловање...

али можда је то све зато што

За противнике ове власти- он је њихов сарадник, човек је до пре пар месеци причао хвалоспеве о владавини Александра Вучића, хвалио БГ на води пројекат и свашта још нешто, да не причам о фонтани на Славији коју је сам пројектовао.

Ајнштајн је рекао " Људска глупост и свемир су безгранични" колико треба да будеш ограничен да не видиш да СНС битанге упропаштавају Србију невиђеном брзином. Дал ти као млад човек верујеш у бајке које причају снс-овце ? Чуо си за Златару Мајданпек е сад је катанац и сви су на улици, погледај шта је велики вођа изјавио па ми реци онда нешто.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Ако си против система онда гласај за Двери и ДЈБ, ако си за систем исти где ће данас давати лову СНСовци сутра жути, прекосутра СПСовци, где ће све бити исто само ће се мењати улоге, а ти ћеш стално рећи е сад је горе и бољи је онај код кога је било мање горе него сад колико је горе, онда широко поље, имаш избор.

Притом не агитујем за Двери и ДЈБ и сам сам разочаран њима и велики скептик, али реално то јесте тако.

Којој листи је власт стално потурала  ногу, за коју листу је направљена лажна нова листа, коју листу нападају и опозиција и власт. Молим лепо.

Ја нећу да будем глуп и наседам на лажне и потурене фикције, на Сашу Јанковића, сада Ђиласа итд, јер знам да је то лажна опозиција.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Milan Nikolic рече

18.10 – До 18 часова је, према проценама Ипсоса, гласало 44,8 одсто бирача.

Превише. Види се како је пропаганда одрадила своје. Ако су избори у старту непоштени и намештени, тада свако ко изађе на изборе даје легитимитет самом том изборном систему. Да је опозиција права опозиција како треба бити, заједнички би донели одлуку да не излазе на изборе. Не мислим само на ове локалне, него пре свега републичке. Али жеља за влашћу и скупштинском платом и привилегијама је јача од идеала код наше опозиције. Требају све опозиционе странке демонстративно отказати своје учешће на иѕборима, и оставе само СНС на папиру. Као у С. Кореји, јер ово ка томе иде.

Подели на овим сајтовима

И фасцинантно је тај ботовски начин размишљања... Пазите ниједног тренутка ни помислио нисам да агитујем за СНС или не дај Боже да правдам њихове поступке на власти, али само зато што сам изнео став да је Ђилас лажна опозиција, да је дотични до пре само неког времена хвалио истог Вучића, писао хвалоспеве о Београду на води, Славији, да су жути док је Ђилас исто био градоначелник исто куповали гласове, давали ситне неке новце, давали пакете сиромашнима за глас њима... и ја само због тога испадох СНС бот коме је испран мозак.

Јој.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, МилошБГ рече

Ако си против система онда гласај за Двери и ДЈБ, ако си за систем исти где ће данас давати лову СНСовци сутра жути, прекосутра СПСовци, где ће све бити исто само ће се мењати улоге, а ти ћеш стално рећи е сад је горе и бољи је онај код кога је било мање горе него сад колико је горе, онда широко поље, имаш избор.

Притом не агитујем за Двери и ДЈБ и сам сам разочаран њима и велики скептик, али реално то јесте тако.

Којој листи је власт стално потурала  ногу, за коју листу је направљена лажна нова листа, коју листу нападају и опозиција и власт. Молим лепо.

Ја нећу да будем глуп и наседам на лажне и потурене фикције, на Сашу Јанковића, сада Ђиласа итд, јер знам да је то лажна опозиција.

О ком ти систему причаш? Систем не постоји, да је правде и права одавно би био усвојен закон о ЛУСТРАЦИЈИ и ниједног од ових што си поменуо не би видели у политици јер би им било забрањено деловање. Једино у чему би се сложио са Титом је Голи Оток за политичаре који краду и крадуцкају. 

Подели на овим сајтовима

@МилошБГ Ствар је у томе што су Вучић и екипа толико изиритирали свакога па људи тако реагују.

Само браћо немојмо се гложити око овога.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Mali Marko рече

Једино у чему би се сложио са Титом је Голи Оток за политичаре који краду и крадуцкају. 

Далеко било и најгорем непријатељу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Mali Marko рече

О ком ти систему причаш? Систем не постоји, да је правде и права одавно би био усвојен закон о ЛУСТРАЦИЈИ и ниједног од ових што си поменуо не би видели у политици јер би им било забрањено деловање. Једино у чему би се сложио са Титом је Голи Оток за политичаре који краду и крадуцкају. 

О ком систему? О систему сјаши курта, узјаши  мурта, систему ја теби војводо ти мени сердаре, систему ја сам на власти смем да крадем, систем лоповлука, систем лажних подела.

То се не решава тиме што ће АВ да смени Ђилас, нити Ђиласа АВ.  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Далеко било и најгорем непријатељу.

Само за политичаре лопове и за никог више. Веруј ми да би за неколико година процветали.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Mali Marko рече

Само за политичаре лопове и за никог више. Веруј ми да би за неколико година процветали.

Проблем је што политичари нису пали с Марса, него су дошли из народа :) И одлично одражавају општи менталитет. Они су само последица, не и узрок.

Колико год се то нама свиђало или не.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

@МилошБГ Ствар је у томе што су Вучић и екипа толико изиритирали свакога па људи тако реагују.

Само браћо немојмо се гложити око овога.

Вучић је само усавршио оно што су жути започели. Ко данас ведри и облачи Србијом у име СНС-а, јел то Вујовић, Ана Брнабић, Синиша Мали, Горан Весић, Бошко Ничић, Млађан Динкић и остали... јел то изворни снс кадар или... То је тај систем.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, МилошБГ рече

Вучић је само усавршио оно што су жути започели. Ко данас ведри и облачи Србијом у име СНС-а, јел то Вујовић, Ана Брнабић, Синиша Мали, Горан Весић, Бошко Ничић, Млађан Динкић и остали... јел то изворни снс кадар или...

ЛУСТРАЦИЈА. 

СПС,ЈУЛ, су корен проблема па следе СПО ( издаја Београда),Оног дилетанта Шешеља самопрокламовани војвода, Карић и екипа око Душана Михајловића ( црна овца) Верко из Крагујевца,Веља Илић ,Вучић,Тома,Ничић из Зајечара онда браћа Тончић.... 

Ово су ти све кадрови који ведре и облаче данас што јавно што тајно. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...