Jump to content

Upoznao ju je u autobusu i 36 godina voli samo nju: Ovo je Bajagina supruga kojoj je posvetio sve svoje pesme! (Foto)

Оцени ову тему

Trifke

Препоручена порука

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Мислим да је Бора писао текст, само он је мого да држи ум у аду баш толико... :smeh1:

Bora ume da ucrni situaciju, nije ni čudo što se propio. :vrtiglavu:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Bora ume da ucrni situaciju, nije ni čudo što se propio. :vrtiglavu:

али се бар није дрогирао ко Бајага, који је због тога и одлетео из Чорбе, иначе фин момак :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

али се бар није дрогирао ко Бајага, који је због тога и одлетео из Чорбе, иначе фин момак :D

:smeh1:

https://vukajlija.com/bajaga/11317

Подели на овим сајтовима

• Радостан 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Не чини ми се баш да има срећан брак...

Jaaaooo, uprooopastiii mu kaaarijeeeruuuu, samo da nje nije bilo, još bi bio na vrhuu :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Па и Бора је дуго певао о својој жени, а знамо какав се трагедија догодила,а сад се глупира са 30 година млађом рибом...

Мада ипак мислим да је Момчило више цоол ...а и ова плавуша ми делује да га држи баш...

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Grizzly Adams рече

Па ... сасвим могуће...

Ma daj, nije baš toliko moćna da može da upropasti karijeru čoveku sa jakom voljom, niko nije. Deluje mi dokono, ali baš da može da nekog sroza-tu je čovek sam odgovoran.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Зосима рече

30 година млађом рибом...

I od nje se razveo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...