Jump to content

Upoznao ju je u autobusu i 36 godina voli samo nju: Ovo je Bajagina supruga kojoj je posvetio sve svoje pesme! (Foto)

Оцени ову тему

Trifke

Препоручена порука

пре 21 минута, Natasa. рече

Ma daj, nije baš toliko moćna da može da upropasti karijeru čoveku sa jakom voljom, niko nije. Deluje mi dokono, ali baš da može da nekog sroza-tu je čovek sam odgovoran.

Ма, сејо... Јака воља је за животне недаће, противнике, борбу са светом. Кад ти особа коју си изабрао дословно за своју другу половину овако забије нож у леђа, нема те јаке воље. То је страшна издаја. Од ње очекујеш подршку, разумевање, љубав, а не ово... Једино да се покупи и да је остави, ал деца...

Мени је одма била сумњива, има неку хладну фацу, па сам и коментарисао у разговору са фамилијом својевремено... Жао ми је што сам био у праву.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Онај снимак са фамилијом Ђоковић што сам поставио... Г-ђа очиглено има неке лоше навике.

Ауу како си написао, помислила сам да га је преварила. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Ауу како си написао, помислила сам да га је преварила. :smeh1:

Лакше би му било да га је преварила, веруј ми.

Ето, ако вама женама нешто значи да вам кажем - за мушкарца је ово горе од преваре.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Ето, ако вама женама нешто значи да вам кажем - за мушкарца је ово горе од преваре.

Не разумем шта је урадила. Звоцала му, а није знала да снима?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Лакше би му било да га је преварила, веруј ми.

Ja nesto nisam skont`o sta se desilo... ocekujem da se pcuje i da lete stvari okolo, kad ono nesto"kako se to ponasas"... wtf??...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

kako se to ponasas"... wtf??

Ovo mora da je san svakog muškarca-da mu žena dođe na posao i još mu priča kako da se ponaša :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

понижавање мужа у јавности

I`, da je ziv i zdrav, kol`ko sam se ja ovoga naslusao... nisam ni znao da se tako zove...

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Не разумем шта је урадила. Звоцала му, а није знала да снима?

Није битан тај један "инцидент", него чињеница да она очигледно има навику да му се овако обраћа... Једно је да ти излети псовка што си се изнервирао, овде се види навика. И његова млитава реакција показује да се то дешава редовно.

Жена која има овакав однос према мужу боље да се одма сама покупи и оде. Јер нико то неће да трпи заувек... Ноле је фин човек, проћи ће неко време док схвати да не мора трпи малтретирање, али схватиће.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Grizzly Adams рече

Мени је одма била сумњива, има неку хладну фацу, па сам и коментарисао у разговору са фамилијом својевремено... Жао ми је што сам био у праву.

Grizli, zvučiš kao neka svekrva :))

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Ovo mora da je san svakog muškarca-da mu žena dođe na posao i još mu priča kako da se ponaša :ani_biggrin:

Ovako ti je samo kod nas privatni` preduzetnika, kad si sam sebi firma i nemas portira...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...