Jump to content

Све мањкавости Павлових посланица

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пошто би свако од нас могао да напише исто што и апостол Павле, занима ме на које сте све недостатке до сада наилазили? Шта је све пропустио да каже, прецизира, објасни и сл.?

Можете написати и у виду топ листе.

Изволите. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Џуманџи рече

Пошто би свако од нас могао да напише исто што и апостол Павле, занима ме на које сте све недостатке до сада наилазили? Шта је све пропустио да каже, прецизира, објасни и сл.?

Pavlovo pije vodu 2000 godina a ti kad bi isto napisala isparilo bi za 2000 stotinki :-) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, goranger рече

Pavlovo pije vodu 2000 godina a ti kad bi isto napisala isparilo bi za 2000 stotinki :-) 

Ovo je sasvim dobro pitanje od Dzu, ne stoji ni Pavlovo oko robova i gospodara u danasnje vrijeme, a ima jos.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Џуманџи рече

Пошто би свако од нас могао да напише исто што и апостол Павле

Па не би баш свако, само поједини :))

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Џуманџи рече

Za njegov prostor i vreme-ništa nije propustio. Za današnje vreme, možda bi se drugačije izrazio u vezi sa međuljudskim odnosima, ali suština ljubavi je večna-a to je na kraju dana i najbitnije.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ronald рече

Ovo je sasvim dobro pitanje od Dzu, ne stoji ni Pavlovo oko robova i gospodara u danasnje vrijeme, a ima jos.

Наравно, али уопште нисам циљала на оно што припада историји.

Неки веле да је мањкао и кад је љубав (= живот вечни) у питању. :(( Тј. ово што Наташа рече

пре 4 минута, Natasa. рече

ali suština ljubavi je večna-a to je na kraju dana i najbitnije.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, goranger рече

пре 11 минута, Goku рече

Па не би баш свако, само поједини :))

Душе немате. :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Џуманџи рече

Душе немате. :cmizdrenje:

Их, немој тако, ја на конто Неше Твртка и оног његовог "ово као да сам ја написао...", мислио сам да и ти циљаш на то.

А ако хоћеш баш озбиљно, не знам, нисам никад размишљао да постоје икакве мањкавости... Ни историјски, ни што се односи на оно безвремено.
Извини што нисам тему озбиљно схватио :(

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Goku рече

нисам никад размишљао да постоје икакве мањкавости... Ни историјски, ни што се односи на оно безвремено.

Ма, дај, кад свако може да напише било коју посланицу из његовог опуса - онда мора да има, јелитако, такоје:0205_whistling:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Џуманџи рече

Ма, дај, кад свако може да напише било коју посланицу из његовог опуса - онда мора да има, јелитако, такоје:0205_whistling:

daj neki primer poslanice od koga drugoga ili tvoju 

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, goranger рече

daj neki primer poslanice od koga drugoga ili tvoju 

Ти баш не пратиш тему.

пре 26 минута, Џуманџи рече

Узми посланицу Галатима за пример. К'о @Goku да је пис'о. :ok:

Подели на овим сајтовима

@Џуманџи Pa objasni ljudima da ima ovde jedan koji se predstavlja kao Hriscanin ali vidi nedostatke u Pavlovim poslanicama, tacnije u jednoj iki bolje receno u Pavlovom opisu ljbavi.  Tp da ljudi nebi mislili da ti pada napamet da postanes drugi Pavle. :D

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...