Jump to content

Др Драган Петровић заборавио шифру на Поукама!? (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 минута, Милан Ракић рече

Врховни администратор Милан Ракић и неки други администратори су "провучићевски настројени" као и цео Форум

Zbogom pameti...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nego, sta je to "vrhovni administrator"?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, nikola888 рече

ovaj sajt je Pravoslavan i to ne sporim ali je u isto vreme i zuto naprednjacko vojvodjanerski pseudo jugoslovenski mozda i na liniji ovog nesrecnog Patrijarha Irineja

Brate, dobro ti je? Mislim, jesi li ok? 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Nego, sta je to "vrhovni administrator"?

to je pocvesno formulisano "kako treba da bude"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, nikola888 рече

ovaj sajt je Pravoslavan i to ne sporim ali je u isto vreme i zuto naprednjacko vojvodjanerski pseudo jugoslovenski mozda i na liniji ovog nesrecnog Patrijarha Irineja

Znate onaj stari vic...

...

Kasno vece, na vratima planinarskog doma negde u Alpima cuje se kucanje. Domar pridje vratima i veli "ko je?", a otud odgovara glas "prof. dr. mr. docent taj-i-taj", a domar na to kaze "e za jednog bi jos i bilo mesta, al` za sve nema sanse!"

Подели на овим сајтовима

Нема шта, прочитао вас/нас је човек.

Само не знам како му је промакло да је Жељко Вучићев човек, који ради на разбијању патриотске опозиције.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Поуке.орг инфо рече

Brate, dobro ti je? Mislim, jesi li ok? 

Ali, pazi, "možda" na liniji Patrijarha SPC... :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, nikola888 рече

apsolutno sam dobro ali to je tako bar vase delovanje tako deluje 

Aha...naše delovanje...

Pa ima istine, naročito oko Patrijarha, hvala Bogu. Crkvi sajt, bar u naslovu, pa poštuje svog Patrijarha (mislimo na admin-tim), a ovo političko je toliko ludilo da je malo bezvezno komentarisati. 

Imaš pravo da izneseš svoje mišljenje, ali osećam da se nećemo dugo družiti ovde na forumu. Naročito tvoj ton vezan za Patrijarha jer u rečenici si izneo nešto što je uvređujuće. Smatraj da ti je sada progledano kroz prste.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ђорђе Р рече

Нема шта, прочитао вас/нас је човек.

Само не знам како му је промакло да је Жељко Вучићев човек, који ради на разбијању патриотске опозиције.

Ma sve nas Vučić drži u džepu, što se iz priloženog da konstatovati :smeh1:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Мислим да је ред да закључате све теме везано за др Драгана Петровића!

Отерали сте "удбашког хохштаплера",па кад се већ човек повукао,нема потребе да даље оргијате...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Зосима рече

Мислим да је ред да закључате све теме везано за др Драгана Петровића!

Отерали сте "удбашког хохштаплера",па кад се већ човек повукао,нема потребе да даље оргијате...

Niko ga nije oterao, smanji doživljaj. Čak smo mu sve neutemeljene uvrede na račun admin tima preneli ovde jer nije umeo/hteo sam.

A da bez ikakvog komentara slušamo da smo Vučićevi plaćenici, to bar ne moramo.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...