obi-wan Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 56 минута, Бранко Авдагић рече Никада у историји нисмо имали горе епископе. Potrudi se jos malo, vrlo blizu si kvote za trajni ban... Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Potrudi se jos malo, vrlo blizu si kvote za trajni ban... a gde je sloboda govora? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 2 минута, Ana B. рече a gde je sloboda govora? `De je sloboda tu je i odgovornost. Dva krila jedne ptice. Kad za nekog nesto tvrdis - argumentuj, inace si klevetnik (= diabolos). Nema i ne moze da bude prave slobode bez odgovornosti, to dobro zapamti. -Владимир-, Trifke and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече Potrudi se jos malo, vrlo blizu si kvote za trajni ban... Реално, ова његова реченица смрди на клевету. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 A, stvarno, jel' neko video , skoro, ovog g. M. Petrovica u nekoj crkvi, manastiru, nekom svetom mestu nase crkve, da se malo pomoli, zapali svecu, celiva ikone ili ostavi neki prilog za crkvu ? Ali, stvarno pitam ? Te, drzi razna predavanja, te' prica o hriscanstvu i veri i patriotizmu, ali, gde je ovaj gospodin u crkvi ? Ja , jos nisam procitao da je u neko skorije vreme vidjen u nasoj crkvi ? Mozda neko zna nesto . Драгана Милошевић and Жика је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 Зашто кажем да никада нисмо имали горе владике? Зато што су епископи који су не зрели него презрели за суд и рашчињење прошли само са пензионисањем. Проблеме су помели под тепих, то се тако не ради. Тако су радили у Римокатоличкој цркви са разним сексуалним скандалима (премештали епископе и свештенике...) и то им се обило о главу. https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 Млађи српски епископи се или слабо сналазе са изазовима данашњег друштва или опет неки копирају начине привлачења верника Цркви који су већ виђени на Западу а који дају само привремене резултате, све се то брзо издува па се стално мора ићи са нечим новим... Српској Цркви је потребно укључивање лаика у сва црквена тела од врха до дна, да би се СПЦ тргла! https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 Из које си епархије? Не можеш да генерализујеш и не смеш! Ни ти, ни ја, нити било ко; кад је овако нешто у питању. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 Не генерализујем. Само гледам и износим своје мишљење. За то служе форуми. Наравно да желим свако добро СПЦ, а не да се само износе ове или оне прљавштине. https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 Ovo sto Miroljub drzi predavanja koliko sam mogla da vidim u njima ne pominje crkvu. Ja pozdravljam to da jedan covek ima hrabrosti da pozove ljude na pokajanje i vracanje pravim vrednostima i sledeci korak je naravno zivot u crkvi i osnivanje porodice... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 2 минута, Muramasa рече Danas sam saznao da dobri očevi treba da stvore svojim potomcima biznis, da budu sami svoje gazde kad ga naslede i da treba da im nađu devojku iz dobre kuće. Danas gotovo ni jedan to ne radi. CCC Dobro sad to su stari obicaji, bitno je da zasnujes porodicu, ako budes imao pameti ili srece da sam izaberes dobro tu stvarno ne znam sta vise treba pamet ili sreca Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 Управо сада, Muramasa рече Pa naravno, treba biti pametan, ali danas sve neke polupane kamenjarke, a moj standard visok. jbg Mogu da kazem isto... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 Чини ми се да је ова, на жалост, црква у расколу увела нека организацијска решења о којима би требало размишљати када је СПЦ у питању: https://ru.wikipedia.org/wiki/Украинская_автокефальная_православная_церковь Марко Цвијић је реаговао/ла на ово 1 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 @Бранко Авдагић Питах те за надлежног епископа. Не врдај. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 7 минута, Драгана Милошевић рече @Бранко Авдагић Питах те за надлежног епископа. Не врдај. Šta te briga? I zašto ti uopšte imaš moderatorska prava, ovo je pravoslavni sajt gde se najčešće raspravljaju crkvene teme a sveti apostol Pavle kaže da žene u Crkvi trebaju da ćute. Phoebe, Просечан србенда and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 2 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука