Jump to content

Доситеј Хиландарац: МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ – ШТА О ЊЕМУ МИСЛЕ ХИЛАНДАРЦИ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 50 минута, Бранко Авдагић рече

Шта то, Бога ти, МП ради добро? Србује успут и критикује еволуционизам па да му се због тога прогледа кроз прсте. Не ради он ово задње због убеђења већ због користољубља. Да је толики љубитељ Светог писма како се представља не би крао и варао!

Prirodna medicina, pa malo se bavi i istorijom, trenutno pravi neke crtace o junastvu ima dobrih stvari koje radi

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ana B. рече

I to sto govori o moralu danasnjice ima dosta istine, mladi previse bludnice

Ti si Ana mnogo naivna. Licno sam ga poznavao. Cak mi je i u kuci bio. Ko ga nezna skupo bi ga platio! ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ana B. рече

Prirodna medicina, pa malo se bavi i istorijom, trenutno pravi neke crtace o junastvu ima dobrih stvari koje radi

То је све прекопирао од адвентиста. Уз Елен Вајт, природна медицина им је главни адут.

Подели на овим сајтовима

У тој природној медицини има много глупости. Званична медицина на првом месту а „природна" као припомоћ

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Ne znate šta propuštate. :)

Piši ti nama kad počneš s trolovanjem uživo...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Бранко Авдагић рече

У тој природној медицини има много глупости. Званична медицина на првом месту а „природна" као припомоћ

Ja sam pre za prirodnu i jacanje imuniteta na prirodan nacin 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...