Jump to content

Може ли путник да спусти авион?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Moze ako je Kurt Russel u svakom pogledu moze! 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Muramasa рече

Računam da ću za malo više od godinu dana umeti da dignem i spustim Cessnu 172.

Супер! Мој неостварени сан, још увек...

@Милан Ракић Како ти се чине ови? Је л се исплате ови "уводни часови" или су само "навлакуше"?

http://www.midislandair.com/FLIGHT-SCHOOL/Getting-Started-Flight-School.php

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Супер! Ја сам мислио да узмем неки од ових "уводних часова", можда ме пусти мајстор мало да управљам лево-десно док смо горе. То бар није тешко ни опасно... ваљда... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Moj krajnji cilj bi bio da mogu sam da odrzavam i upgrade-ujem nekoliko ultralight igracaka, od koje bi neki imale i turbojet motore.

Само се дочепај САД некако. То код њих никакав проблем није. Пуно људи има те мале авионе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 16.1.2018. at 20:01, Grizzly Adams рече

Супер! Мој неостварени сан, још увек...

@Милан Ракић Како ти се чине ови? Је л се исплате ови "уводни часови" или су само "навлакуше"?

http://www.midislandair.com/FLIGHT-SCHOOL/Getting-Started-Flight-School.php

Па знаш како. Према описаном то је ок, ал то нешто много мало траје. Ипак би требало више сати летења за спортску дозволу, а опет много је ово пара е да би се само провозао, сео у симулатор и да "примиш" зракопловни "пенсил". Мсм, за ту "дрогу" је довољно и да осетиш мирис спаљеног керозина или у овом случају (Цесна 172), авио-бензина. Како год, ово је отприлике трећина цене или мало мање која би ти у Србији била довољна за спортску дозволу. Има то, писао сам раније Млађонију када је питао.

On 16.1.2018. at 20:19, Grizzly Adams рече

Супер! Ја сам мислио да узмем неки од ових "уводних часова", можда ме пусти мајстор мало да управљам лево-десно док смо горе. То бар није тешко ни опасно... ваљда... :)

То узми оно за 150 долара, даће ти сигурно да дркаш мало палицу, тј. волан. А после види шта ћеш сразмерно цени коштања тамо и овде

Подели на овим сајтовима

Жика Зувић, капетан и инструктор ЈАТ-а је направио симулатор летења. Прави правцати. Данас се тај сим налази у згради терминала АНТ и мсм да је 2000 динара пола сата, оно довољно за слетање и поелтање и школски круг свакако.

Свакако занимљива прича, као и све од Модлија што је

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...