Jump to content

Kako izici duhovniku pre oci posle bluda i vracke?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pomaze Bog, braco i sestre u Hristosu,

prvi put sam u vezi bila prosle godine, sa mladjim od mene deset godina i sa njim nevinost izgubila pre braka. Ostavio me je i ja sam bila kod komsinice koja mi je obecala da ce ga vratiti a nije mi ga vratila nego me jos vise mrzi nego ranije.

Strah me je da sam ovim bludom i vrackom odagnala od sebe blagodat i ne znam kako cu svom duhovniku pred oci izici. Zna me od kad sam dete bila.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Evdokija 83 рече

prvi put sam u vezi bila prosle godine, sa mladjim od mene deset godina i sa njim nevinost izgubila pre braka. Ostavio me je i ja sam bila kod komsinice koja mi je obecala da ce ga vratiti a nije mi ga vratila nego me jos vise mrzi nego ranije.

Strah me je da sam ovim bludom i vrackom odagnala od sebe blagodat i ne znam kako cu svom duhovniku pred oci izici. Zna me od kad sam dete bila.

А ел си сад у браку?

Подели на овим сајтовима

Покајање треба да постоји, ако има воље наћи ћеш начин.

• Волим 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Е, ако те је стид, а ти реци себи да је и поп само човек.

Шта речеш на то?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Evdokija 83 рече

Чега да те буде стид, то он слуша сваки дан и много горе од тога....не труби над собом ја сам оваква или онаква јер је то лицемерје, покајање не зна стид, ломи сујету, претрпи критику и ћути, мада не постоји никакав основ да наиђеш на осуду, није он шалабајзер па да се не разуме у духовништво, исповеда он и убице, и педофиле, и лопове и криминалце.... него лепо код њега да те разреши и настави да живиш номално...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Матусал рече

Чега да те буде стид, то он слуша сваки дан и много горе од тога....не труби над собом ја сам оваква или онаква јер је то лицемерје, покајање не зна стид, ломи сујету, претрпи критику и ћути, мада не постоји никакав основ да наиђеш на осуду, није он шалабајзер па да се не разуме у духовништво, исповеда он и убице, и педофиле, и лопове и криминалце.... него лепо код њега да те разреши и настави да живиш номално...

A ja sam i magiju sa tom zenom cinila da ga vratim sebi i da poludi zamnom. Demonima sam sluzbu cinila.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Sad je i ja pijem dok učim. Čuo sam da to žene na selu rade, ali ne znam imaju li rezultata.

Ја сам чула да повећава концентрацију и помаже да се лакше меморише. Пробај па јави је ли деловало.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Evdokija 83 рече

A ja sam i magiju sa tom zenom cinila da ga vratim sebi i da poludi zamnom. Demonima sam sluzbu cinila.

Не знам зашто ти не верујем....

Подели на овим сајтовима

Мурамаса, је л’ ти ово “до сада невиђено троловање”? Ако јесте, слабо је то , мораш поново да пробаш. 

Подели на овим сајтовима

Пуф, шта све нисам исповедила и теже и срамније.

Ево ме живе.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...