Milan Nikolic Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 Ја још нисам начисто шта треба а шта не треба да радим. Како ви стојите са тим? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 Negde sam procitala sto vise imas da radis Bog te vise miluje, a sta treba da radimo treba da se borimo i ako jos mozemo da se radujemo bilo bi dobro... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 Neko vise pazi na dela, a neko vise ide u crkvu. To mi nije bas najjasnije kao ides u crkvu, pa nema veze za dela Bog ce oprostiti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 25, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 Мени је упечатљиво то што све вештине које човек има за рукоделање, добија од Духа Светога, као што пише у књизи Мојсијевој. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 Тренутно ломим себе, још кад бих могла да се радујем добро би било Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука