Jump to content

Оцени ову тему

LogosAgape

Препоручена порука

On 26. 12. 2017. at 18:04, NinaD рече

Ako je neko zaposlen u organima sistema, dakle državna služba, platu prima iz budžeta, a budžet se ne puni donacijama. Ipak ni ja nisam slona da bezuslovno verujem zaposlenima u državnoj službi, iako sam i sama jedan od njih. Ima nas raznih svuda. O ovim konkretnim slučajevima oduzimanje dece znam samo ono što može da se pročita u štampi, a tome se tek ne može verovati. Strašno kako smo se kao društvo srozali.

Expand  

Морам признати да је ово лепо срочено, да покаже баш оно што хоћу да кажем а то је да служба јесте управо то што јој име каже. Послушност може бити добра ако није од бездушне особе. А буџет се пуни механизмом послушности државе према већим ентитетима и сама држава исто ради грађанима, може се рећи "донација" да се не би рекло "проституција". А што се "штампе" и сличног тиче има онај видео где немци који су живели поред логора нису знали шта се тамо дешава. Дакле треба труд уложити да незнаш, пише то негде зар не... Врхунац срозавања свакако јесте осуда жртве зато што ти се нешто код ње не свиђа.

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 21:21, LogosAgape рече

Морам признати да је ово лепо срочено, да покаже баш оно што хоћу да кажем а то је да служба јесте управо то што јој име каже. Послушност може бити добра ако није од бездушне особе. А буџет се пуни механизмом послушности државе према већим ентитетима и сама држава исто ради грађанима, може се рећи "донација" да се не би рекло "проституција". А што се "штампе" и сличног тиче има онај видео где немци који су живели поред логора нису знали шта се тамо дешава. Дакле треба труд уложити да незнаш, пише то негде зар не... Врхунац срозавања свакако јесте осуда жртве зато што ти се нешто код ње не свиђа.

Expand  

Ма нек си нам рек'о,  пошто већ мош да направиш јасну дистинкцију на вас и нас.  

Подели на овим сајтовима

'начи испаде да си само ти у праву@LogosAgape 

а ми остали ?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 21:21, LogosAgape рече

Дакле треба труд уложити да незнаш

Expand  

Tacno, i odlicno ti ide. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 27. 12. 2017. at 10:48, ana čarnojević рече
Expand  

Naprednjački retard naravno nije mogao da odoli, a da ne iznese podatke o detetu koje ne sme da iznese... samo da bi ispao pametan i u pravu... a bez ikakve potrebe... mogao je da kaže da devojčica ima akutne zdravstvene probleme i da su hranitelji na mnogo načina prekršili pravila hraniteljstva, te da postoje sasvim dovoljni i opravdani zakonski razlozi za postupanje stručnjaka Centra, kojima on pruža punu podršku ali ne sme javno da govori o detaljima... ali ne, potrebno je da svi znamo od čega je dete bolesno i sve druge detalje koje je izneo...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Samo jos fali da objavi sliku :ljut:

• Свиђа ми се 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Naš ministar je po zanimanju vozač, pored Porodičnog zakona nije ni prošao niti se o njega očešao. Zapravo sam zapanjena da je uopšte progovorio na ovu temu.

E,sad, ono što ipak objašnjava oduzimanje deteta je što je branila kontakt sa biološkim srodnicima, što nisu sarađivali sa organom starateljstva, što nisu dozvoljavali ono što su bili u obavezi da rade (posete stručnih radnika moraju da dozvole,čak i nenajavljene) i,ako je stvarno dete bilo zapušteno, onda ne treba dalje komentarisati. Odgledah i klip tog "skupa" ispred centra za porodični smeštaj, gde je gospođa pozvala prisutne da se redovno okupljaju ispred svih "zločinačkih" centara za socjalni rad.

Suma sumarum, meni ova žena liči na osobu sa nekom psihičkom bolesšću,sa elementima paranoje, skoro sam sigurna da je dete instruisala, otkidala ga je od bioloških srodnika, a ovim akcijama i govorima mržnje sada je sebe trajno diskvalifikovala kao hraniteljicu i usvojiteljsku.

Подели на овим сајтовима

Meni se cini  ( ne tvrdim i nisam 100% uverenane_shvata) da je zeni zaista stalo do deteta i da su suze iskrene, ali da ona u njemu vidi svoje delo, svoj projekat, svoj naucni rad.  Ne deluje mi da je odnos bio materinski, ispunjen toplinom.:0201wink:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Овде емаптије има колико и међу фашистима... 

Иначе правду не истерујем нити покушавам да будем у праву али кад су реакција безосећајне на "хришћанском форуму" мислим шта очекивати милост исламске државе шта, где су вам душебрижни савети са осталих тема?

Чисто да знате иако нико на линч не позива
само има мирољубивих који се захваљујући оваквим одговорима осћају позваним да учине више од линча.

Подели на овим сајтовима

On 27. 12. 2017. at 15:54, LogosAgape рече

Овде емаптије има колико и међу фашистима... 

Иначе правду не истерујем нити покушавам да будем у праву али кад су реакција безосећајне на "хришћанском форуму" мислим шта очекивати милост исламске државе шта, где су вам душебрижни савети са осталих тема?

Чисто да знате иако нико на линч не позива
само има мирољубивих који се захваљујући оваквим одговорима осћају позваним да учине више од линча.

Expand  

Problem je što sve vreme pričaš o Mili Alečković kao žrtvi i sad pominješ i empatiju prema njoj... (jel sam u pravu ako pretpostavljam da je lično poznaješ?)...

Mene apsolutno zabole za gđu Alečković... ona je potpuno nebitna u ovoj priči jer hraniteljstvo ne postoji radi nje, nego radi tog deteta... ako bi Mila Alečković i bila potpuno u pravu, meni i dalje ne bi bilo žao nje, nego te devojčice jer je (u tom slučaju) ta devojčica stradala, tj. bez ikakvog razloga je izgubila divan dom i divnu hraniteljku i sad treba da joj traže druge hranitelje, za koje je pitanje kakvi će biti...

Tvoj problem je što si potpuno izgubio(la) iz vida ko je ovde potencijalna žrtva i prema kome treba da osećaš empatiju...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

@Avocado 

E ako si reko. 

Подели на овим сајтовима

Зашто тако, ова особа није небитна баш зато што је симбол нечега (на страну дал вам се свиђа или не) битна јесте у контексту детета јер ће ако се оавако настави бити будућих жртава, деце и родитеља. То је моја цела поента. Прочитајте кометаре уназад, ко је стављао фокус на особу?

Подели на овим сајтовима

Ова особа за то дете је добијала паре, и то добре паре. Па сад ти види што кука на сва звона.

Камо лепе срећее да и наши родитељи добију статус хранитеља.

Имам 37 година. Зар моја мајка није стекла право на пензију чувајући ме?

Подели на овим сајтовима

On 27. 12. 2017. at 16:53, LogosAgape рече

Зашто тако, ова особа није небитна баш зато што је симбол нечега (на страну дал вам се свиђа или не) битна јесте у контексту детета јер ће ако се оавако настави бити будућих жртава, деце и родитеља. То је моја цела поента.

Expand  

Jeste simbol... simbol ludaje, koja je iskoristila svoje veze i uticaj da po blatu provlači socijalne radnike koji su pokušali da dete zaštite od nje... ako se takve stvari nastave i ako ova država ne bude oštro reagovala na to, zaista će biti budućih žrtava jer će socijalni radnici oklevati da zaštite decu od takvih likova koji mogu da ih danima provlače kroz blato...

пре 8 минута, LogosAgape рече

Прочитајте кометаре уназад, ко је стављао фокус на особу?

Expand  

Ti... pominjući nedostatak empatije prema Mili Alečković... i pominjući nju kao "žrtvu"...

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 11:48, Кратос рече

Znači nama država u suštini može da otima decu bez ikakvog obrazloženja jer je otkrivanje razloga oduzimanja ugrožavanje bezbednosti deteta?

Po čemu bi obelodanjivanje razloga oduzimanja od hranitelja ugrožavalo dete?

Expand  

Наравно да се мора навести разлог. Па није то тајно друштво социјалних радних да ради безбједности дјетета не објелодањују разлоге за одвођење дјетета. Да не говоримо о томе да МОРАЈУ да имају судски налог.

• Свиђа ми се 1

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...